Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

התחילה אצלי בעיה מוזרה משהו. בהנעה לא משנה אם הרכב חם או קר

אני מעביר ל R או D והרכב משייט עם ההילוך אם אני לא לוחץ על הגז המנוע מתחיל כאילו להחנק. הלחיצה הראשונה שאני נותן גז הבעיה מפסיקה ולא חוזרת עד ההנעה הבאה.

למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לתקלה שכזאת?

תודה רבה למגיבים.

פורסם

ניקוי מזרקים אולי

תבדוק מה מצב חוטי ההצתה , הרוטור הפנימי, המפלג, כויל.

ניקוי סעפת +בית מצערת.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

חוטי הצתה חדשים בעלות של 400 ש"ח הוחלפו לפני כחודשיים,מצתים הוחלפו גם הם באותו הזמן למצתים שהומלצו בספר הרכב. לאחר החלפת המצתים ההרגשה שתיארתי "נעלמה לה" למשך כחודש וחזרה שוב.

מהו תפקידו של הרוטור הפנימי והאם הוא מסוגל לתקלות מהסוג הזה? (סליחה על הבורות אבל כשיש רוטור אמור להיות כוייל?אני באמת לא יודע) לגבי המפלג הוא גם הוחלף באותה הזדמנות במפלג חליפי ללא הרגשה של שיפור כלל

תודה רבה

• תוכן חדש...