Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

FI BTL אינץ15 2000wrms הסאב היחידי בארץ, הסידרה הגבוהה של FI.

הסאב הוא עם כל התוספות האפשריות (קירור,מגנט שלישי וכו") הוגבר רק על 1500rms.

קיקר cvx -הדגם המקביל לL7 רק שהסאב עגול, 750wrms.

סאנדאון 1500D -מגבר מונו מעולה שמחזיק את BTL בקלות. מהדגמים שיוצרו בארצות הברית

הנתונים ב12.8 וולט : 400 ב4 אום, 800 ב2 אום ו1500wrms ב1 אום.

ניתן לשלם באשראי בתשלומים( יש לי עסק)

אני מבת ים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נשאר הBTL

בלי הצעות מגונות :roll:, לברר מחירים של סאבים בעוצמתו ואז לפנות אליי( האבוק, Q ; IDMAX )זה לא בעוצמה שלו

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מוקפץ! נוסף ה-FI Q שלי (גיא) למכירה! מסדרת ה-SQ של FI.

סאב 15 אינץ, 1000WRMS. חזק, מדוייק ומהיר, יורד נמוך. סאב מעולה. מוכר עקב שידרוג 8)

מחיר - 2400 ש"ח בלי התיבה. עם התיבה - 2650. סאב נדיר בארץ (יש עוד 3 כאלה בלבד), אז לפנות רק רציניים.

לא להתמקח על המחיר. ישנה גמישות מעטה.

עוד קצת פרטים (לרדת מעט בדף עד לסדרת ה-Q):

https://ssl.perfora.net/www.ficaraudio.com/sess/utn;jsessionid=1549da33189a68f/shopdata/0050_Speakers/product_overview.shopscript

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...