Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מדוע לא תחלקו את המסקנות עם מי שאינם חברי מועדון?

זה יכול לעשות למועדון ה-5 רק טוב.

תודה ארנון. אני מסכים.

אלא אם כן יש שם דברעם שעדיף שלא נדע :wink:

?How Can Anything Bigger Be a MINI

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רוצה לחזור לנושא מאוד צר בדיון הזה. דמי החברות.

הבוקר שוחחתי עם חבר קרוב שהוא חבר במועדון רכב קלאסי בדרום קליפורניה.

המדיניות שלהם בנושא דמי החבר מאוד ברורה (וגם החלטית ותקיפה). דמי החבר הם הבסיס לכל ההטבות, זכויות, פעילויות והשתתפויות בארועים של המועדון, וכמובן גם בבחירות וכד'.

דמי החבר הם יותר ממטה לחמו של הארגון. (למרות שהם מוצאים מקורות מימון נוספים.. דוכנים של התעשייה בארועים, פרסום בירחון, פרסום באתר אנטרנט, מכירת מזכרות, תרומות ועוד).

לדבריו, דמי החברות הם גם "דמי הרצינות" של החבר. ברגע שאדם משלם לגוף מסוים אכפת לו יותר ממנו. תחושת השייכות גדלה. הלויאליות גוברת, אחוות החברים גואה ו"גאוות היחידה" מנפחת את החזה.

כל זה בארה"ב ממועדון רכב בן יותר מ 50 שנה.

לכן לדעתי, אנו לא צריכים להמציא את הגלגל. בסך הכל המועדון מבצע פעילות מבורכת ועשירה. וככבכל ארגון, ישנה אבולוציה מסויימת וימים של דחיפה קדימה ועשייה וגם ימים של שמירה על הקיים.

מה שחשוב הוא שהכל יהיה ברוח טובה ובנועם הליכות עם תרבות דיון, דיבור ועוד יותר הקשבה.

פורסם
תודה ארנון. אני מסכים.

אלא אם כן יש שם דברעם שעדיף שלא נדע :wink:

אני מבקש להתנצל אם מישהו מחברי המועדון נפגע - איני חבר מועדון ודברי נאמרו בציניות ובבדיחות הדעת. ברור לי שאף אחד לא מבקש להסתיר דבר ושהכול כשר ותקין.

כוונתי הייתה שדווקא חשיפה ל"אחורי הקלעים" של המועדון יכול להאיר את טיבו האמיתי של המועדון ולאפשר למצטרפים פוטנציאליים לבחור האם הם רואים עצמם באמת מזדהים עם מטרות הארגון והתנהלותו. יתכן ומדובר רק בי אבל אותי מעניין יותר מכל מימוש הפוטנציאל שגלום בחברי קהילת חובבי הרכב ולא רק השקות וטיולים (דבר שהנו חשוב בפני עצמו) אבל אני לא יכול לדעת מה מעניין את המועדון אם איני יכול לחוש להיכן הרוח נושבת.

חברות בורסאיות לדוגמה נדרשות לפרסם את התשקיף שלהם לא רק לפני בעלי המניות - וזאת כדי לאותת לשוק על מצבם האמיתי ולעודד השקעה בה.

על כן, במלוא הכנות, אני מבקש להביע את התנצלותי אם דברי פגעו במי מחברי המועדון או חברי הקהילה.

זיו

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

אני קורא את השרשור וממש לא יכול להתאפק מלהגיב.

מה שאכתוב אני כותב על דעת עצמי בלבד ולא כחבר ''מועדון החמש''.

אני קורא את השרשור ולא מעט מהכותבים אינם כלל חברים במועדון החמש

ויש להם את הזכות עוד לבוא בטענות כנגד הניהול, המסיבות, הארועים שהם אינם כלל חלק בהן

וגם אף אחד לא ביקש מהם ליטול בהם חלק.

בטוחני שאם מועדון החמש היה יוצא במבצע של שנתיים חברות חינם למצטרפים חדשים - אלפים

היו צובאים את דלתות המועדון והפירגון לא היה מאחר להגיע.

מכיוון ששרות עולה כסף ולצערי עיקר המקטרגים מחפשים מחיר זול וכיבודים בחינם,

איש אינו מרוצה - זה טבעי כמו בכל חברה בישראל ולא בעולם כולו.

כפי שציין לפני שוקה דמי החבר הם ערך עליון של כל מועדון להצטרף לשרותיו, לא בגלל אריסטוקרטיה

אלא בגלל רצינות החבר. למי שידו קפוצה או עורפו קשה - שישאר בחוץ וימשיך להתנהל על פי ראות עניו,

להטיף? סליחה, לא בבית ספרנו.

לסיכומו של עניין מועדון מוטורי צריך אמנם לחבק, להעניק ולצרף לשורותיו אולם לא בכל מחיר.

מועדון מוטורי צריך להוביל מדיניות, להוביל דרך ולא להיות מובל ע''י טוקבקיסטים או פורומיסטים.

למי שירצה להשפיע מבפנים מוזמן להצטרף, לשלם דמי חבר ולהשפיע מבפנים.

לילה נפלא לכולכם.

ושוב, מה שנכתב לא נכתב בכדי לפגוע באיש ובעיקר מתוך איכפתיות ורצון טוב.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

אהבתי תגובה של חבר מועדון שאמר לי היום שדמי החבר למועדון החמש הם דמי החבר שהוא הכי אוהב לשלם והם מביאים לו את התרומה הרבה ביותר מכל המועדונים האחרים בהם הוא חבר.

25 ש"ח לחודש זה לא סוף העולם!

שלמה דן גדרון

פורסם
אצלו זה 25 ש"ח לחודש, אצלי זה פחות משקל ליום.

והשיחה חינם...

25 לחודש זה כמעט כלום. בעצם זה כלום.

כמה אתם משלמים לכבלים או ללוין בחודש?

מה המועדון מחזיר לכם באופן אישי, כמה הוא נותן לחברה ולקהילה חזרה? מה הוא נותן למדינה? ואפילו אגדיל ואומר למפעל הציוני.

בשם עצמי אומר שאני שמח לשלם את דמי החבר גם אם היו כפולים או משולשים, בידיעה שהארגון תורם לקהילה ולחברה חזרה מעבר לכל העניין האספני והמקצועי.

פורסם

מה מטרת השרשור הזה?

רוצים להקים מועדון חדש אוטופי?

או שאולי לנגח מועדון ותיק, קיים, גדול, גדל, חזק, מייצג ודואג לציבור האספנים?

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
אני קורא את השרשור וממש לא יכול להתאפק מלהגיב.

מה שאכתוב אני כותב על דעת עצמי בלבד ולא כחבר ''מועדון החמש''.

אני קורא את השרשור ולא מעט מהכותבים אינם כלל חברים במועדון החמש

ויש להם את הזכות עוד לבוא בטענות כנגד הניהול, המסיבות, הארועים שהם אינם כלל חלק בהן

וגם אף אחד לא ביקש מהם ליטול בהם חלק.

בטוחני שאם מועדון החמש היה יוצא במבצע של שנתיים חברות חינם למצטרפים חדשים - אלפים

היו צובאים את דלתות המועדון והפירגון לא היה מאחר להגיע.

מכיוון ששרות עולה כסף ולצערי עיקר המקטרגים מחפשים מחיר זול וכיבודים בחינם,

איש אינו מרוצה - זה טבעי כמו בכל חברה בישראל ולא בעולם כולו.

כפי שציין לפני שוקה דמי החבר הם ערך עליון של כל מועדון להצטרף לשרותיו, לא בגלל אריסטוקרטיה

אלא בגלל רצינות החבר. למי שידו קפוצה או עורפו קשה - שישאר בחוץ וימשיך להתנהל על פי ראות עניו,

להטיף? סליחה, לא בבית ספרנו.

לסיכומו של עניין מועדון מוטורי צריך אמנם לחבק, להעניק ולצרף לשורותיו אולם לא בכל מחיר.

מועדון מוטורי צריך להוביל מדיניות, להוביל דרך ולא להיות מובל ע''י טוקבקיסטים או פורומיסטים.

למי שירצה להשפיע מבפנים מוזמן להצטרף, לשלם דמי חבר ולהשפיע מבפנים.

לילה נפלא לכולכם.

ושוב, מה שנכתב לא נכתב בכדי לפגוע באיש ובעיקר מתוך איכפתיות ורצון טוב.

סלח לי שאני "טרמפיסט", אבל אני מצטרף לכל מילה שכתבת...

מעבר לכך, כמי שנמצא בימים אלו בשלבי יבוא לראשונה בחייו, החסכון הכספי שחסכתי בשל כל ההכרויות (כזכור לך אפילו ממך גידי....), הקשרים והעזרה שקבלתי מחברי המועדון, יספיקו לכיסוי של דמי החברות השנתיים שלי, של ילדי ויתכן גם של ניני....

אני מרגיש חובה נעימה לא רק לסנגר על פעילות המועדון ועל גביית דמי חבר להוצאותיו ולהוכחת הרצינות של חבריו, אלא גם לעזור ולהושיט יד בכל אשר אוכל.

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

דמי החבר הם הבסיס לחברות ולפעלות המועדון נכון, הם גם הפתח לזכויות ולחובות של משלמם לכלפי המועדון,

הם מוכיחים רצינות כוונות, ואכן מי שנהנה ומרגיש שהוא מקבל תמורה בעד החברות, סבבה, כדברי הנוער.

הפורום כאן, המפגשים בחוץ, ובעצם כל ממשק ונגיעה שיש לבעלי רכב האספנות, הוא המאגר של המצטרפים החדשים,

והמצטרפים החדשים הם הדם החדש הזורם במועדון, והכוח שלו.

אמרתי ואני חוזר ואומר פתחתי את השרשור על מנת לבדוק כמה מבין אלה שחברי מועדון וכמה אחרים עדיין חושבים

שיש מקום לשינוי, או צרכים אחרים שאינם באים לידי ביטוי היום, השרשור מטבע הדברים נלקח למקום שונה.

כגוף המאגד בתוכו את מס' החברים הגדול ביותר לדבריו ונושא דגל האספנות, חשבתי שחבריו שישמחו לבצע שינוי

להתאמת המציאות בארץ כמו למתרחש באירופה או ארה"ב. אבל כנראה שהחברים מעדיפים לעשות דברים אחרים.

קיים היום לובי גדול, המאגד בתוכו כוחות כלכלים גדולים, הדוחף לשינוי חוקתי בנושא הקרוב לתחום, אם לא תהיה

ביקורת וקבוצת אינטרס של תחום האספנות שידחף לכיוונים הרצויים לנו, נינזק! וחלון ההזדמניות לפעם הבאה יהיה

רחוק מאוד.

שינוי כזה מצריך שינוי בתפיסה, בהבנה והערכות מוקדמת שלוקחת זמן, אם לא נתחיל עכשיו מחר כבר יהיה מאוחר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן,במקום לסמוך על מועדון החמש שיעשה את מה שאת חוזה או מיחל לו פשוט תעשה את זה בעצמך

אני אישית אעזור לרתום את כל המועדוני הרכב הגודלים והנחשבים בארץ לעניין ואפשר לעשות גוף אחד גדול שמאגד את כולם

אתה ממש לא צריך את מועדון החמש בשביל זה...

תראה איזה כמות של אנשים אדירה וכמה כוח יש למועדוני הרכב (חסרו במפגש עוד כמה מועדונים )

http://www.auto.co.il/movies.aspx?cid=1275&item=342

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

זה בדיוק העניין קובי, וזה מתרחש בימים אלה!

אגב, אתם מוזמנים בשישי הקרוב אלינו, הבירה הראשונה שלך עלי! - רן

פורסם
זה בדיוק העניין קובי, וזה מתרחש בימים אלה!

אגב, אתם מוזמנים בשישי הקרוב אלינו, הבירה הראשונה שלך עלי! - רן

מצויין, רן.

קח בחשבון את חיצי הביקורת על חוסר/עודף עשייה למען קהילת חובבי הרכב.

מי שלא עושה - לא טועה. בהצלחה!

נשפוט את מעשייך בעוד מספר חודשים, להתחיל לספור מהיום?

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
מצויין, רן.

קח בחשבון את חיצי הביקורת על חוסר/עודף עשייה למען קהילת חובבי הרכב.

מי שלא עושה - לא טועה. בהצלחה!

נשפוט את מעשייך בעוד מספר חודשים, להתחיל לספור מהיום?

אתה יכול לספור ממתי שבא לך....:fist:......

יש בטח הרבה מה ללמוד ממך בהקמת מועדונים ללא טעויות...

פורסם

קובי, צפיתי בסרט פעמים. יופי של צילומים. יופי של מכוניות. אבל לא ראיתי סוסיתא, קונטסה, לארק, ג'יפ, קורטינה, אסקורט, פיאט 600/500, פורד אנגליה,סיטרואן והרשימה עוד ארוכה וכיוונה ברור. מה שכן ראיתי זה מכוניות שרירים, ספורט, ישנות וחדישות. נכון היה גם טנדר אמריקני נוצץ V8, וחיפושית... אבל מכאן ועד לתרבות מוטורית של כל המועדונים ביחד, הדרך ארוכה ולא ברור בכלל התוואי שלה. זה כמו להכניס לאיצטדיון גדול אוהדי מוסיקה ולהשמיע להם מוסיקה קלאסית, מזרחית, טראנס, הודית, קובנית וסמבה בחינם. יהיו כאלה שיהנו יותר וכאלה שפחות. אבל אם תבקש כסף בשביל קונצרט שכזה, האיצטדיון יהיה ריק! כל אחד רוצה לשמוע את מה שהוא אוהב, ביחוד כשהוא משלם על זה. אין שום דבר משותף לתחביב של אספן רכב ישן לבין מכונית שרירים/ספורט חדשה. אפשר תמיד לומר שניהם אוהבים מכוניות. דבר נוסף ששניהם אוהבים וזה הדבר העיקרי בגינו הם באים למקומות כאלה, זה הרצון לראות ובעיקר להראות! אבל להתחייב, קרי לשלם דמי חבר? את זה מוכנים רק חברי מועדון ה5. אלא אנשים שתחביבם המשותף מושך אותם להתאגד ובעיקר להתחייב לנושא, על ידי תשלום דמי חבר. נכון, גם במועדון ה5 יש זרמים שונים, לעיתים מנוגדים, הנובעים מאופי החברים ובעיקר מסוג המכוניות שברשותם, והקברניטים אמורים לנווט בין הרצונות של כל הזרמים בתוך המועדון. אבל כולם משלמים דמי חבר.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...