Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שבוע בערך התחילה בעיה עם הנורית האזהרה. מדובר על דייהטסו שרייד קלאסיק שנת 99' ,גיר אוטומט.

כאשר תניעים הנורית נדלקת ונכבת כמו שצריך להיות במצב רגיל, אבל אצלי באוטו היא אכן נכבתה ונדלקת לאחר נסיעה קצר ונשארת דלוקה. שבוע שעבר אחרי נסיעה ארוכה שהיא לא נדלקה ,באמצע הדרך אי שם ליד כרמיאל התחשק לה להדלק שוב מחדש לאחר שכל הדרך מהחרמון היא עבדה יפה. אני לא מצליח לזהות את הסיבה לתקלה. הייתי במוסך שבו אני מטפל באוטו ונאמר לי שם שזה לא רציני ואפשר להמשיך לנסוע בלי לטפל.

לאחר חיפוש ברשת גיליתי שהמצב שהנורית עובד\לא עובדת יכול להוביל לחלילה שבמצב תאונה הכרית אוויר לא תעבוד!

השאלה שלי היא האם ללכת למוסך ושהם יתקנו את הבעיה\תקלה או לחלופין לעשות זאת בצורה עצמאית. או להמשיך לנסוע כאילו כלום לא קרה?

וגם ממה יכולה לנבוע בעיה שהנורית נדלק

תודה מראש על כל מידע שיכול לעזור...

פורסם

נורית דלקת משמע שמערכת כריות האוויר, לא תפעל עת תאונה חס וחלילה.

יש לשלוף קוד תקלה ע"י טכנאי במוסך מורשה/מומחה אחר.

הדבר נובע כתוצאה ממרכיב לא תקין במערכת, בין אם מדובר במחבר חשמלי לא תקין, ועד לחלק מסויים שאינו תקין, ואשר מוח כריות האוויר מזהה נתון חורג מההגדרות.

בברכה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא מומלץ לנסות לתקן כרית אויר עצמאית.

כדאי לגשת למוסך מורשה דייהטסו לצורך התיקון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם לי היתה בעייהדומה (אומנם בסיטרואן ) אבל הפיתרון שלי היה פשוט ...

יש מתחת למושב של הנהג והנוסע חיבורים של הכריות אוויר ובדרך כלל הם עושים בעייות במגעים

לכן אני ממליץ לך לבדוק שם להוציא את הקונקטור ולנקות אותו ובכלל לנקות את כל המחברים שיש שם לי זה עשה "קסם" מדובר בתהליך פשוט ביותר ושווה לעשות את זה לפני שמוציאים כמה ג'ובות מיותרות במוסך -

אחריי התהליך או תוך כדיי מומלץ לנתק את המינוס מהמצבר (כדי לאפס את התקלה במחשב ) ל10 דקות בערך

זו רק דתי מניסיון אבל גם היגיונית זה נראה נכון כי הבעייה לא "קבועה" אלה באה והולכת =מגעים רופפים

בהצלחה ותעדכן בתוצאות למען השכלת הכלל ...

פורסם
גם לי היתה בעייהדומה (אומנם בסיטרואן ) אבל הפיתרון שלי היה פשוט ...

יש מתחת למושב של הנהג והנוסע חיבורים של הכריות אוויר ובדרך כלל הם עושים בעייות במגעים

לכן אני ממליץ לך לבדוק שם להוציא את הקונקטור ולנקות אותו ובכלל לנקות את כל המחברים שיש שם לי זה עשה "קסם" מדובר בתהליך פשוט ביותר ושווה לעשות את זה לפני שמוציאים כמה ג'ובות מיותרות במוסך -

אחריי התהליך או תוך כדיי מומלץ לנתק את המינוס מהמצבר (כדי לאפס את התקלה במחשב ) ל10 דקות בערך

זו רק דתי מניסיון אבל גם היגיונית זה נראה נכון כי הבעייה לא "קבועה" אלה באה והולכת =מגעים רופפים

בהצלחה ותעדכן בתוצאות למען השכלת הכלל ...

מחזק את דעתו של קודמי בקשר לקונקטור מתחת לכיסא לפעמיים אחרי שטיפה במכון ששואבים מתחת לכסא מזיזים את הקונקטור בלי לשים לב, בנוסף יש רכבים שהתופסן של החגורה בכיסא גם מחובר ועושה בעיות בדוק את שתי המקומות הללו

ודבר אחרון יש רכבים שהוצאת הכותב השלילי לא מאפס את המחשב אני לא יודע בדיוק איך זה בשרייד,

כנס למוסך אם לא נפתרה הבעיה.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

• תוכן חדש...