Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מקרה בכיכר. אני בכיכר, אוטו מגיע מימין וכמעט מתפרץ לכיכר (בציפייה שאני אעצור), המשכתי לנסוע ונהג הרכב

התקדם עוד קצת, גילח וקצת מעך את הדלת האחורית שלי. מתברר שהוא עשה את זה בכוונה. כאשר הוא יצא מהאוטו זרק לי "מתחכם הא" או "קיבלת ?!.. זה אוטו של עבודה לא אכפת לי".

עוד כשהוא מוציא את הראש מהדלת הוא אומר "וואללה לא מודה, חפש אותי". החלפנו פרטים, ייחלתי לו שבת שלום והרבה בריאות.

עכשיו.. מה לדעתכם עלי לעשות, הנזק לא חמור אבל לא נעים לעין ומעצבן, ללכת דרך שמאי-מוסך-ביטוח (אם לא ילך - לתבוע) האוטו לא שלו, הוא טכנאי או משהו כזה (ברלינגו).

או ישר ללכת לתביעות קטנות ולתבוע את הנזק ישירות ממנו?

אודה על עצות.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

חבל שלא הייתה עלייך מצלמה/מכשיר הקלטה כדי לתעד אותו מודה באשמה.

קודם כל פנה לחברת הביטוח שלך כמה שיותר מוקדם ותודיע על התאונה, זה כבר יזקוף לזכותך מספר נקודות.

בשלב הבא תיצור קשר עם החברה שבבעלותה הרכב ותודיע להם שככה העובד שלהם מתייחס לרכוש של החברה.

בשביל לתבוע את הבחור בבית משפט אתה חייב חוות דעת של שמאי.

נסה "להפחיד" את החברה שיש לך עדים מהתאונה ולשהם יצטרכו לשאת בנזק נוסף של הערכת שמאי, הוצאות משפט, ריבית והצמדה אם לא ישלמו על הנזק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שלום, מקרה בכיכר. אני בכיכר, אוטו מגיע מימין וכמעט מתפרץ לכיכר (בציפייה שאני אעצור), המשכתי לנסוע ונהג הרכב

התקדם עוד קצת, גילח וקצת מעך את הדלת האחורית שלי. מתברר שהוא עשה את זה בכוונה. כאשר הוא יצא מהאוטו זרק לי "מתחכם הא" או "קיבלת ?!.. זה אוטו של עבודה לא אכפת לי".

עוד כשהוא מוציא את הראש מהדלת הוא אומר "וואללה לא מודה, חפש אותי". החלפנו פרטים, ייחלתי לו שבת שלום והרבה בריאות.

עכשיו.. מה לדעתכם עלי לעשות, הנזק לא חמור אבל לא נעים לעין ומעצבן, ללכת דרך שמאי-מוסך-ביטוח (אם לא ילך - לתבוע) האוטו לא שלו, הוא טכנאי או משהו כזה (ברלינגו).

או ישר ללכת לתביעות קטנות ולתבוע את הנזק ישירות ממנו?

אודה על עצות.

היה הייתה חברת ביטוח בישראל בשם הסנה פשטה את הרגל לפני שנים רבות אבל סיסמתה טובה היום כמו שהייתה טובה פעם

" בכביש תהיה חכם ולא צודק"

אתה רואה נהג שלא שם קצוץ תן לו זכות קדימה אפילו שלא מגיע לו וכך היית חוסך לך את כל הבלאגן .

קח את הוראות ההפעלה שredrose נתן לך.

תביעה בכל מקרה אתה מגיש כנגד חברת הביטוח שלו כנגד בעל הרכב וכנגד הנהג.

אם התיקון לא יקר וביכולתך לשלמו ללא הביטוח שלך אל תפעיל את הביטוח שלך כדי לא לאבד העדר תביעות. ( כמובן תיידע אותם ותן להם אולי גם לטפל בשלב המו"מ מול חברת הביטוח של הרכב הפוגע) .יש בידך דרך להוכיח את תביעתך תבע בבית משפט לתביעות קטנות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
המחשבה הראשונה שעולה בראש זה ללכת לבורר, ולוודא שיסגרו את החשבון איתו.

זה למה? :?

ישה:

תביעה בכל מקרה אתה מגיש כנגד חברת הביטוח שלו כנגד בעל הרכב וכנגד הנהג.

אם התיקון לא יקר וביכולתך לשלמו ללא הביטוח שלך אל תפעיל את הביטוח שלך כדי לא לאבד העדר תביעות. ( כמובן תיידע אותם ותן להם אולי גם לטפל בשלב המו"מ מול חברת הביטוח של הרכב הפוגע) .יש בידך דרך להוכיח את תביעתך תבע בבית משפט לתביעות קטנות

אם אני אתבע את חב' הביטוח אני הולך להגרר לחצי שנה לפחות מטיתים אותך, לאף חב' ליסינג או השכרה אין צד ג', וכמו כן זה לא יזיז לנהג שנכנס בי.

בעיניין ההוכחה, אין לי עדים. אבל עיניין הכיכר הוא קלאסי,ואופן הפגיעה בדלת שלי מראה שלא אני נכנסתי בו, אלא הוא שפשף אותי.

ישה:

" בכביש תהיה חכם ולא צודק"

אם כולם יהיו חכמים, מי יהיה הצודק?

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

הוא לא צריך להפעיל ביטוח שלו. זה במסגרת צד ג" ,כי אשם צד שני.

תן לסוכן לשבור את הראש.

אישית(אם היה לי זמן)היתי תובע אותו אישית על כל מה שהוא אמר. ז"א עשה נזק במכוון.

בבית המשפט,זה היה מילה שלו מול שלך. עובדה שאתה פנית,ולפי החוק הוא אשם,יש סיכוי ששופט יקבל את הדברים שלך.

אבל ביננו,היתי מפרק אותו שם במקום.

Omnia mea mecum porto

פורסם

האם יש בידך את תעודת הזהות שלו או מס' רישיון נהיגה?

אם כן אז זו לא תהיה בעיה להוכיח שהוא אכן אשם בתאונה לפי מיקום המכה.

הדרך היחידה שיש לבחור לצאת מהתאונה הזו זה לטעון שהוא פשוט לא היה במקום ואתה סתם מפיל עליו תיק.

ברגע שיש לך תעודת זהות של הנהג או מס' רישיון נהיגה זה סימן שעצרתם להחליף פרטים וסימן שבאמת הייתה תאונה (כל שאר הפרטים כמו מס' פוליסה, טלפון ומס' רכב אפשר להשיג דרך המשטרה והוא יכול לטעון גם שם שהוא בכלל לא נכך במקום).

אני בעבר כמעט נפלתי על הנושא הזה. בחור עם ג'יפ נתן לי נשיקה בפקק, מכיוון שהוא היה עם הילדה שלו באוטו החלפנו פרטים בזריזות (שם, טלפון, מס' רכב, מס' פוליסה וכו') וסיכמנו שנסגור את זה מבלי לערב ביטוח. שבוע לאחר מכן קבלתי הצעת מחיר לתיקון והבחור סינן אותי במשך כמה ימים. בשיחה עם הסוכנת ביטוח שלי נאמר לי שללא מס' תעודת זהות או מספר רישיון נהיגה אני לא יכול להגיש תביעה לביטוח שלו. למזלי הבחור לבסוף ענה לי ושילם את הכסף אבל הסיפור יכל בקלות להגמר רע מאוד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש לי את כל פרטים שלו ת''ז, מס' רישיון, כתובת, הוא לא התנגד לתת לי אותם.

העלתי את הנושא כי אני רוצה לצמצם למינימום את בילבול הב&%ים שמצפה לי עם חב' הליסינג שבבעלותה הרכב.

כי הם לא ששים לשלם אל נזק אפילו לאור ראיות חותכות + נהג שלא יודה (לדבריו) באשמה = טרטורים .

אז חשבתי על דרך עוקפת והיא לתבוע את הנהג ישירות ושהוא יתעסק עם עיניין הכספי מול החברה שלו או לא יודע מי.

אני זוכר לפני עשר שנים בערך כאשר אני ואימי עמדנו בצומת מרומזר\ת רכב שפנה ימינה לכיוונינו (מצד שמאל שלנו) פשוט נכנס בנו,לא חישב נכון את הרדיוס. אני לא יכול להגיד עכשיו איך, אבל התגלגלנו איתו לתביעות קטנות. מילה שלנו מול המילה שלו, השופט פסק לטובתינו.

Godflash את מה שהוא אמר לי אני לא יכול ולא אוכל להוכיחועוד בבית משפט. בעיניין הכעס עליו, "לפרק" אותו, אני לא דוגל בשיטה (-:. ולא רוצה גם תיקים וכד'.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם
יש לי את כל פרטים שלו ת''ז, מס' רישיון, כתובת, הוא לא התנגד לתת לי אותם.

העלתי את הנושא כי אני רוצה לצמצם למינימום את בילבול הב&%ים שמצפה לי עם חב' הליסינג שבבעלותה הרכב.

כי הם לא ששים לשלם אל נזק אפילו לאור ראיות חותכות + נהג שלא יודה (לדבריו) באשמה = טרטורים .

אז חשבתי על דרך עוקפת והיא לתבוע את הנהג ישירות ושהוא יתעסק עם עיניין הכספי מול החברה שלו או לא יודע מי.

אני זוכר לפני עשר שנים בערך כאשר אני ואימי עמדנו בצומת מרומזר\ת רכב שפנה ימינה לכיוונינו (מצד שמאל שלנו) פשוט נכנס בנו,לא חישב נכון את הרדיוס. אני לא יכול להגיד עכשיו איך, אבל התגלגלנו איתו לתביעות קטנות. מילה שלנו מול המילה שלו, השופט פסק לטובתינו.

Godflash את מה שהוא אמר לי אני לא יכול ולא אוכל להוכיחועוד בבית משפט. בעיניין הכעס עליו, "לפרק" אותו, אני לא דוגל בשיטה (-:. ולא רוצה גם תיקים וכד'.

מוריק שלום

מסכים איתך שדרכו של goldflash זה לא הדרך. גם לגבי מה שהוא כתב בשאר ההודעה אינני מסכים לדעתו.

אין לך עילה לתבוע את הנהג לבד, כי הוא לא בעל הרכב. אתה חייב לתבוע את בעל הרכב ו/או חברת הביטוח שלו ואם מתחשק לך גם את הנהג.

יש לך סוכן ביטוח תן לו לנהל את המו"מ מול חברת הביטוח של הרכב הפוגע, לא יצלח תגיש כאמור תביעה לבית משפט לתביעות קטנות.

סתם שאלה הרכב הפוגע הגיע מימין יש לו זכות קדימה עליך באופן אוטומטי אלא אם בכיכר יש שלט הנותן לך את זכות הקדימה?

וולידיעתך גם אם לך זכות הקדימה השופט יכול להפיל עליך חלק מהנזק בתור אשם תורם- דהיינו לא פעלת כדי למנוע את התאונה.

שבת שלום

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישראל,

אני הייתי בתוך הכיכר והוא בא להשתלב, אני לא יודע האם ישנו שם (מצד ימין) איזשהו תמרור.

אצלי (לפני שנכנסתי לכיכר) היה תמרור כזה

אז אני משאר שגם לו היה תמרור דומה.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם
ישראל,

אני הייתי בתוך הכיכר והוא בא להשתלב, אני לא יודע האם ישנו שם (מצד ימין) איזשהו תמרור.

אצלי (לפני שנכנסתי לכיכר) היה תמרור כזה

אז אני משאר(משער) שגם לו היה תמרור דומה.

צעד ראשון לטובתך

בדוק שגם בצד שלו יש תמרור זהה ואז מצבך טוב. באותה הזדמנות שאתה כבר שם תצלם את השילוט. ישרת אותך מול חברת הביטוח שלו ו/או למשפט.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
זה למה? :?

בכלל שהוא סתם מניאק.

ברור מנוסח התיאור שלך שהוא נכנס בך בכוונה, הרי מה אכפת לו, לו יש רכב חברה שכנראה אפילו השתתפות עצמית הוא לא משלם. הוא יקבל רכב חילופי ואת ההתרוצציות על התיקונים מישהו אחר יעשה.

לך לעומת זאת, נפגע הרכב הפרטי, את התיקונים תעשה על חשבון זמנך הפרטי ו/או על חשבון ימי החופש שלך. כך שגם אם התיקון לא יהיה על חשבונך אתה כבר ניזוק בכמה מאות שקלים.

לבחור שפגע בך יחליפו את הרכב בעוד גג כשלוש שנים, אתה לעומת זאת תראה את הבדלים הקטנים בצבע של הדלת עוד שנים רבות.

אז במקום שהוא ישתוק הוא עוד חייב חזרות מלח על הפצעים ולהגיד "מגיע לך"

פורסם

לדעתי המכה שקיבל הרכב שלך לא מספיק חזקה כדי לתמוך בטענה הבאה, אך מעשיו יכולים בהחלט להתפרש כתקיפה, שהינה עבירה פלילית. אם פתאום היו לך "כאבים", תביעה שכזו יכולה לסבך אותו עמוק מאוד (ולאור התנהגותו, שהצליחה להקפיץ לי את לחץ הדם, מגיע לו).

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...