Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כך לפחות, ע"פ המוסך אליו הגיע הרכב בגרירה (בעקבות רעשים מאזור המנוע).

פיתרון המוסך - תיקון ראש המנוע הסדוק בעלות של 4000 ש"ח (כולל עבודה + חלפים).

איך המחיר לדעתכם ?

האם יש פתרון אחר ?

מה דעתכם על רכישת מנוע משומש (מרכב אחרי תאונה) ? עלות המנוע היא כ2500 (לא כולל עבודה או רישום במשרד הרישוי) - שווה להכניס את הראש לזה ?

מכירים מקום שיעשה עבודה טובה במחיר נמוך יותר ?

בתודה מראש,

הכRוב

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

עד כמה שאני יודע, ראש לא נסדק אלה בלוק המנוע.

לעצם שאלתך- אני חושב שכדאי לך להשקיע במנוע מיבוא (בשום אופן לא מפרוק מקומי) שבא מבית טוב (כמו האחים יזדי בראשל"צ) ולא לתקן\להחליף את ראש המנוע.

העלות פחות או יותר זהה ואתה מקבל מנוע במצב מצוין עם קמ' נמוך.

גם אם תשפץ את הראש עדיין תישאר עם בלוק ישן.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

גם לי יש את האוטו הנל , אוטו שנתון ואותו מנוע , החלקים והעבודה על האוטו הזה מאוד יקרים , אני לא יגיד שלא...........

יוצא לריס?

פורסם

לדעתי תבדוק עוד כמה הצעות מחיר, כי זה נראה על פניו מחיר מופרז.

עבודת ראש מנוע לא צריכה לעלות כל כך הרבה, אפילו אם מדובר במילוי והחלקה של סדקים.

אתה יכול פשוט להרים טלפון לכמה מוסכים ולשמוע מחירים.

אגב, שאלתי חבר מכונאי (מכונאי חצר עם ליפט...) אם הוא מעוניין לעשות את זה, ואם אקצר את צרור שמות התואר המגונים בהם הוא השתמש - התיעוב שהוא חש למנוע של הסאנבירד מונע ממנו לרצות להרוויח כסף מדבר כזה. יותר מכך - הוא אמר שאם הוא היה ברגע של קלות דעת מסכים לקבל סנבירד במתנה הוא היה נוטש אותה עם התקלה הראשונה, רק כדי לא להצטרך להרים מכסה מנוע.

והוא כבר טיפל בסנבירדים. אז יכול להיות שהאוטו באמת קשה ומעצבן לעבודה ומכונאים מתמחרים את העבודה בהתאם - אבל בכל זאת המחיר נראה גבוה.

פורסם
למיטב הבנתי אם הבלוק מאלומיניום הסדק הוא לא ברתיקון!

:evil:

דווקא, אבל דווקא, כל יציקת אלומיניום היא כן ברת-תיקון.

ולגבי עלויות - אצל "יזדי" לוקחים על מנוע 2.2 כ-5K ש"ח עבור הח' מנוע+טיפול(כולל מע"מ).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שלום לכולם.

המנוע בסנבריד זהה למנוע שהולך בדאיהוא סופר סלון ובאופל רקורד צורה חדשה

חבל שאנשים מוצאים סתם תאוריות לא מבוססות . המנוע הוא מיצקת ברזל ולא מאלומניום...

הראש מיצקת אלומניום.

לדעתי עליך לעשות את הדברים הבאים א)פרט עד כמה שאתה יכול מה התופע שקימת

ברכב ואני אנסה לעזור לך.

הדרך השניה לברר כמה עולה לפרק את ראש המנוע כדי לגבש דעה ואז תוכל להחליט

מה לעשות.

כמו שאמרו קודמי בשום אופן לא להרכיב או לקנות מנוע מפרוק מקומי מתוך נסיון

נפילה על הפנים תברר מחיר מנוע מיבוא+ מע"מ+חלקים נלוים (כגון רצועת טימינג שמנים מצתים מסננים וכו)+עבודה+מע"מ ואז תדע מה לעשות אם אתה רוצה לשוחח אתי תפנה אלי

בפרטי. :roll:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תודה לכל העונים !

קיבלתי במקביל הצעה להכניס מנוע 3 ליטר אל הסאנבירד 2000 שלנו (במחיר נמוך מעלות הטיפול) - האם משרד הרישוי מאשר שינויים שכאלו ?

בינתיים, אני בודק את שאר האופציות שהועלו על ידי משתתפי האשכול...

ושוב תודה לכולכם !

8)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...