Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתם יודעים דרך אגב שניידות תנועה בארה"ב הן אשכרה משופרות?

חלק מגיעות מפורד( לדוגמא) עם ספסיפיקציות וחלקים של פורד רייסינג, חלק נקנות וישר נכנסות לסדנת שיפורים להגברת המהירות הסופית, התאוצה והיציבות.

ניידות כאלה מאוד מבוקשות במכרזים שם.

פורד רייסינג זה לכוסיות :lol: לאיטלקים יש משהו יותר שווה:

lamborghini.jpg

ועכשיו ברצינות- לפני כמה עשורים, כאשר עוד הייתי עולל נטול שיני בשר, אבי צילם אותי כאשר אני ישוב על מכסה מנוע של טראנס אם משטרתית שחנתה בתחנת דלק בכביש 95 בחוף המזרחי.

פורסם

רכבי על איטלקים בתור ניידות זה סתם גימיק שיווקי/ צילומי.

כמעט כל רכבי המרדפים באוטוסטרדות של אירופה הם אימפרצות או EVO חוץ כמובן מגרמניה, שם יש להם מפלצות מייצור מקומי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמעט כל רכבי המרדפים באוטוסטרדות של אירופה הם אימפרצות או EVO חוץ כמובן מגרמניה, שם יש להם מפלצות מייצור מקומי.

משהו כזה?

091208-1-mit-.jpg

עניין של מסורת...

091208-1--b-mit-.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם כבר מדברים על משטרת אנגליה...:roll:

LotusPolliceAPEX_450x300.jpg?t=1237286042

הכגרמנים כמו שכבר נאמר, לא צריכים טובות מאף אחד:

polizeiporsche2.jpg?t=1237286251

פורסם

איפה מתגייסים למשטרת התנועה הגרמנית?

אני בטוח שתוכל להמליץ עליי על פי התאורים בשרשורים הפוליטיים והבטחוניים האחרונים ולי אישית לא אכפת להסתובב בפורשה רוב היום.

(נשמע מעניין לבצע מרדפים במהירות בלתי מוגבלת אחרי רכבים שנוסעים כחוק במהירות בלתי מוגבלת :))

מוכן לסגור גם על האיטלקית (עדיפות גבוהה יותר)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני בטוח שתוכל להמליץ עליי על פי התאורים בשרשורים הפוליטיים והבטחוניים האחרונים ולי אישית לא אכפת להסתובב בפורשה רוב היום.

יאללה, רד מהעניין, אל תהפך לטרחן.

היו חילוקי דעות, השרשור נגמר וזהוא, אין צורך בכל הודעה להעלב מחדש.

בקשר להתגייסות, תתחיל ב B4 של מתנ"א ונראה איך תתקדם משם. :wink:

פורסם

תהרגו אותי, לא יודע איך זה שהשוטרים הגרמנים עדיין נראים כמו קציני SS

:-(

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

"גימיק" בצורת קאונטש חי ונושך בקטע רומא-נפולי.

ז"א שיש לפחות 2 למבו.

לגבי הנהגים בהולנד,באיטליה יש הרבה בדיחות על איטיות הנהגים ההולנדים.בייחוד בכבישי הרים בחופשות עם הטריילרים שלהם. (הולנדי ישלם על מלון ?). הם בדיוק ההיפך מנהג איטלקי.אם איטלקים עוקפים על פס לבן כשממול באות 2 משאיות בעקיפה וכולם מסתדרים יופי על נתיב וחצי + 2 שוליים (כי שם הולכים אחד עם השני על הכביש, לא אחד נגד השני),הולנדי לא עוקף עד שהאופק נקי.

הייתי שמח שניראה כמוהם.

פורסם

קונטאש? מתי זה היה?

אולי אתה מתכוון גאייארדו?

בכל מקרה, שוטרי האוטוסטרדות באיטליה מפטרלים ב 159.

הלמבו הוא פרט בודד אשר מפטרל על אוטוסטרדה אחת בלבד בדרום (סאלרנו-רגיו (אל תתבלבל עם רג'יו אמיליה)) ונותנת יותר מענה מהיר בזמן תאונה מאשר מרדפים אחרי עברייני תנועה.

שיהיה לילה טוב, אני פרשתי לישון.

פורסם

polizeiporsche2.jpg?t=1237286251

1)עוד סיבה בשבילי לשנוא פורשות.

2) מישהו שם לב בכלל שהשוטר משמאל זה בעצם שוטרת ממין נקבה?:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...