Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר בדרך לאילת נתקלתי באזור ב"ש בשתי ניידות מתנ"א שהוחלפו להן הג'נטים.

הנה אחת מהן:

תמונה146.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי רכב פשע וצריך לאמת ברישיון שהמידת צמיגים אכן חוקית, אחרת זה הורדה מהכביש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בטח זו ניידת של מישהו בדרגה גבוהה, פעם ראיתי אוקטביה גם כן עם ג'אנטים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
בטח זו ניידת של מישהו בדרגה גבוהה, פעם ראיתי אוקטביה גם כן עם ג'אנטים

ממתי רכב משטרתי משולט הוא רכב צמוד של מישהו בדרגה גבוהה?

זה רכב סיור רגיל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חשבתי ככה, אני לא באמת יודע איך זה עובד מכיוון שאני שלא במשטרה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יכול להיות שדגם הזה מיובא עם ג'נטים סגסוגת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זוכרים את התמונה של הניידות על הבלוקים?

זו התוצאה.

יש ביקוש לגאנטים של B4 כנראה, והניידות לא יוצאות דופן.

STI 2004

פורסם

זו הכנסה מצויינת , בגלל זה הם מרבים בפעילות בוחנים.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

• אלו לא הג'נטים המקוריים של ה-B4
  • למה שמישהו יגנוב ג'נטים דווקא לניידת? כשכל B4 בליסינג בשנים האחרונות מגיעה עם חישוקי סגסוגת..
  • אייל, תסביר לי למה צריך להחליף את כל הג'נטים ברכב הנעה כפולה? צמיגים זה משהו אחר וגם פה אני בספק שקצין הרכב של מתנ"א עושה זאת.

פורסם

לא יודע אם הגאנטים מקוריים אבל משהו שבאמת הרגיז אותי שלשום זה יונדאי אקסנט עם מספר אדום (משטרתי-של איזה שוטר בכיר) עם השחרה של כל החלונות...ולא משהו עדין אלה השחרה הכי כהה שיש. גם מקדימה בצדדים....

מצד שני שוטרים כאלה גם לא מעירים לנו, אלה שנוסעים ככה גם, אז לא חשבתי על להתלונן לרגע...

פורסם

אני דווקא עברתי "בחינה" של בוחן ליד קרית גת (בתחנת אוטובוס ליד התחנת דלק), עם קולר חזית ענקי שאי אפשר לפספס , צנרת ופיליפס בלו ויזן , ככה זה שיש לך את כל "הניירת*" ברכב.

הניירת בכלל לא באמת קשורה לרכב עצמו , אבל אם לבוחנים זה טוב אז גם לי זה טוב.

ניירת על אגזוז , מנוע טורבו שמאושר על הרכב עצמו , וצמיגים וחישוקי סגסוגת נהדרים שעולים 2 מידות מהמקורי.

על הפיליפס הוא לא אמר כלום.

קצת פוליטיקה ועוברים הכל.

• תוכן חדש...