Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק תבדוק את הביטוחים לכל הרכבים שמציעים לך פה.

או שיש לך כסף ולא הכי משנה לך .

כל הבימרים , מיני קופר , קאמרו .

קח אלפא 147 והחיים שלך ישתנו , תנהג בסטייל

האלפא מוכנה....

ואתה??

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם על העזרה.

לאחר כל ההצעות המכוניות שהכי משכו אותי הן Peugeot 206CC ,B.M.W Z3.

הבעיה עם הBMW היא שהמכונית היא 2 מושבים ומכאן באה ההתלבטות שלי אפשר לקבל חוות דעת על הרכבים?

(דרך אגב כיום אני נוהג על IMPREZA 06' 1.6 ואני מאוד אוהב את האוטו פרט לכך שאין עליו פוזה)

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
יונדאי קופה החדשה?

מיני קופר?

לפני שאתם מציעים מכוניות, אנא בידקו את מצב השוק, הן נמכרות הרבה מעבר למחירון שלהן.

חבל לאכזב את פותח השרשור.

זה שהמחירון של מיני הוא גבוה זה נכון , אבל היא נמכרת בהרבה מתחת למחירון מכיוון שלרכב אין שוק!

תבדוק בעצמך.

פורסם
קודם כל תודה רבה לכולם על העזרה.

לאחר כל ההצעות המכוניות שהכי משכו אותי הן Peugeot 206CC ,B.M.W Z3.

הבעיה עם הBMW היא שהמכונית היא 2 מושבים ומכאן באה ההתלבטות שלי אפשר לקבל חוות דעת על הרכבים?

1. תבדוק האם עלות הביטוח אקטואלית מבחינתך.

2. הסוגייה של 2 המושבים רלוונטית גם לעניין ה-CC אלא אם חבריך הם בגן חובה (כלומר, מסוגלים לשבת ב"מושבים" האחוריים).

3. תוכל להריץ על 2 הרכבים האמורים חיפוש בפורום (דובר עליהן לא פעם).

פורסם

האלפא 147 מצאה חן בעיני, תודה לכולם על ההצעות.:-D

אבדוק את עניין הביטוחים ואקבל החלטה.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

• תוכן חדש...