Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

לחיילים שבינינו, האם יש בעיה עם שיפצור המחסנית שלי מבחינת משטרה צבאית?

Picture 002.jpg

Picture 003.jpg

Picture 004.jpg

Picture 001.jpg

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

שנה ותשעה חודשים,

מה הקשר לבטחון שדה?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

תראו שאתם לא מגזימים, כולה מקוצר עם טונות וואסח מיותרות, מי ישמע המחבלים לא ראו את זה ומקרוב

בן

עריכה: סליחה על הטעות, מנוסר עם טונות ואסח, הוא גם לא פוגע טוב, ככה שזה בכלל לא לוונטי

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מבחינת משטרה צבאית - אין בעיה , רק אם השוטר משועמם , הוא ישאל שאלות

מבחינתך - האם זה מאובטח נכון וחזק , לא יפול בריצה ממכה ברובה או במחסנית .

(אסור לשנות את מבנה המחסנית ולקדוח בה )

ולא מפריע לתפעול השוטף - או למפקדים שלך :idea:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הישראלים האלו חושבים שהם כאלו חכמים! בשביל מה לשפצר? האמריקאים תכננו את הנשק עם מקום מיוחד למחסנית.

פורסם

בזמני (נשמע זקן אה ? כולו כמה שנים מסכנות אחורה ) היה אסור לשפצר מחסנית במקביל לבית מחסנית , כי ככה אתה נראה כאילו אתה עם צולבת בפנים , דבר שעלול לבלבל אנשי ביטחון סביבך ( שוטרים , באבטחי תחבורה ציבורית וכו) זה לא מנע מאיתנו להשתשמש בכמה שיפצורים בסגנון ( לי היה אחד מאוד דומה לשלך) .

אחר כך הבנתי שאם כבר יש לי נשק הרבה יותר חשוב לי שיהיה שימושי אם ויקרה משהו וחזרתי להסתובב עם צולבת כמו בטירונות .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני הייתי מסתובב בהכנס , כי התפיסה שלי הייתה שאם יקרה משהו אני גם מתפעל מהר יותר , וגם יש לי יותר מודעות לנשק ולסכנות שבמשחק בו או נגיעות מיותרות.

פורסם

שירתת במשמר הגבול?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...