Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2009

gidi1980
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 295
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אגב אלון, איזה גיר ומנוע היה לה?

המזדה סטנדרטית לגמרי, למעט לחץ אויר שהוספתי בבוקר (גבוה יותר מנתוני יצרן) - לא נגעתי בכלום. מנוע 1.5 ל' עם גיר אוט' (ללא טיפ' - עם כפתור Hold) וצמיגי ליסינג מצוקמקים.

בגמר סבלתי מתת היגוי חריף יותר מהרגיל (איבדתי את האוטו פעמיים), בדיעבד אם הייתי מרוכז יותר - הייתי מוריד אויר כדי להנאות מהתנהגות יותר מתאימה, אך הלחץ והמתח הכריעו אותי. (אחלה תירוץ - לא ? :wink: )

תודה רבה על התמונות והמחמאות!!

שבוע טוב

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

סרטון של ה-STI:

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

ג'סי - אחלה תמונות! גישות וזויות מעניינות יותר מהרגיל :mm_yeah:

ועכשיו שאני רואה את התוצאות - כל הכבוד לקוזמה על המקום הראשון!!!!!!

:king: וגם :viking: וגם :snipersmi

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
ג'ימקאנה עם סמארט?! רעיון חמוד.

ספר איך היה.

האמת? קקה.:lol:

צמיגים יבשים(השכרה), הגה ארוך ומעפן וגיר מעצבן..:-P

פעם הבאה סוויפט(או הישנה שלי או חדשה מהשכרה)!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

ג'רמי, אתה לא עוקב :lol:

הסתכלת על המוקדמות שם קוזמה עשה את הזמן המהיר ביותר אבל בגמר הוא פישל וסיים אחרון.

פורסם

אני רוצה לראות את "חכם גדול" אדון ניב סדובסקי, שאומר "בסוגיית הצמיגים, לא נראה לי שיש טעם לפצל את קטגוריית המפלצות לשני חלקים" (וזאת כי נוח לו לדבר כאשר הוא לא במצב המדובר) מסכים להתחרות עם מיאטה עם סליקים כשהוא עם צמיגים רגילים, באותה קטגוריה.

כנראה שלא שמת לב ולא עקבת אחרי שירשורים קודמים, אבל אני מסכים איתך בבעיתיות הזאת. אני פשוט חושב שפיצול קטגוריה זה משהו שמסלולים לא מעוניינים לעשות בשל שיקולי זמן וכמות מתחרים.

גם פיצול הגמר בלבד זה רעיון נחמד שלא יתקבל - אין טעם לעשות קטגורייה נפרדת לכל קבוצת אנשים. גם את הפתוחה רצינו לפצל ואין לי ספק שבעלי האוטומטיות ישמחו לפיצול של העד 1600. אז מה? יהיו 3 קטגוריות ו 6 גמרים?

אין טעם להגיע למצב של גביע לכל משתתף ועדיף לנסות להשוות בין התנאים ככל הניתן.

בגלל זה ההצעה של צמיגי כביש בכל הקטגוריות תעשה במפלצות סדר. גם נראה את כל המשתתפים עם צמיגים רגילים ונדע איך להשוות את התוצאות (לדוגמא אתה שהגעת עם צמיגי כביש היית יכול להתברג לגמר ה עד 1600 כמקום חמישי, או למקום ה 16 בקטגוריה הפתוחה), בנוסף לזאת העניין לקהל יהיה גדול יותר עם רכבים מחליקים שנהגים שיצטרכו לשלוט בהם - מאשר האחיזה המדהימה של צמיגי הסמי סליקס במפלצות

פורסם
אהלן אנשים....

היה תענוג אדיר לצפות בכם דרך העדשה בשבת האחרונה.. תמונות נוספות יגיעו בהמשך.

שבוע טוב

יסמין גור לביא

יסמין תמשיכי תמשיכי!!

הקומפוזיציות שלך מדליקות וממש מספרים סיפור של מה מתרחש שם

clapping.GIF

פורסם
לא פישלתי!!!

רציתי לתת היזדמנות לשאר המיתחרים:wink:

גם אתה ?

אני הלכתי רחוק יותר, לא רק שלא תפסתי מקום בגמר, אפילו לא איימתי 8)

פורסם
1. רוני שטרן לא התחרה עם צמיגי סמי סליקס אלא עם צמיגים נורמליים לקטגורייה

2. אני בספק אם הפאלקן שמותקנים אצלך נחשבים סמי סליקס. אתה מוזמן לשלוח את פרטי הצמיג כדי שנוכל לומר לך איך מדורג הצמיג שלך, רוב הסיכויים - שהוא סטנדרטי לחלוטין.

3. צמיגי סמי סליקס לא נוטים להוריד 4 שניות, גם לא 3...

מקווה לראות אותך בארוע הבא עם הצמיגים הטובים ועם הרבה רצון טוב :-)

בהצלחה

ניב

ניב אני לא התכוונתי לסליקס או לא, אני התכוונתי לקוטר הצמיג אם זה 15 אינץ' או 17 אינץ' עם 17 אינץ' אין לי זווית היגוי משמע שאני לא יכול לסובב הגה עד הסוף או להיכנס לסיבוב במהירות גבוהה כי הצמיג משפשף בכל הפינות ואף בכנף, מה שלא נתן לך לשחוט עד הסוף, המידה האפקטיבית לרינו 5 היא 195/45/15. אה גם שכחתי שאני עם דליפה באינטרקולר מה שנתן לי לגדוש 0.8 באר ואני מכוון ל 1.5 באר ותדע למסלול מהיר הייתי צריך את 1.5 באר למה כי זה נותן לי כ 200 כ"ס, 0.8 נותן לי כ 130 ןלא יותר.

קיצור לא נורא איך שאמרת נתראה בפעם הבאה אשמח מאוד להשתתף עם כולם, אני חוזר שום דבר לא ביעס אותי אני נהניתי עד אין סוף.

להבנת ערכה של שניה, שאל מישהו ששרד תאונה ויצא ממנה בחיים. תסעו בזהירות ... ובלי מהירות...

פורסם
כמה תמונות של אנשים שאני לא מכיר אבל נהגו יפה (למרות שנהגו בעגלות היו יותר מהירים ממני עם האיביזה טורבו)-

שלומי בקיש בקורולה רובוטית ואלון a.c. במאזדה 2 ,שגם נראית עצבנית למדי בשביל רכב משפחתי, עם גלגל אחורי באוויר.

אגב אלון, איזה גיר ומנוע היה לה?

תודה רבה (אני שלומי, אגב). חבל שבגמר לא הצלחתי לשחזר את הזמן של המוקדמות (47.34), זה היה שווה מקום שני :)

לא נורא - לפחות אני יודע שזה אפשרי עכשיו..למרות הגיר שממש מקשה במסלול כזה (צריך לשקול טוב טוב כל העברת הילוך, כי זה לוקח המווון זמן).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

דני - MasterChief

שלום רב, קראתי בעיון את מה שאתה מציע ולא חלקתי על כך.

לא אמרתי שאין מקום בתר'ד הזה לדיון בנושא קטגורייה - אלא ציינתי ששרשור שני נושאים יחד תחת אותה הכותרת - חוסר התייחסות לתקנון וגם חוסר ההגינות שלחלק מהנהגים יש סליקס לעומת אלו שאין להם.

דני, אני חושב שהרעיון שלך תקף רק במידה ומפצלים קטגורייה לחלוטין וקובעים מפלצות ומפלצות עם סליקס אך שוב אני שואל האם המכונית שלך והמכונית שלי מוגדרות תחת אותה הכותרת - לא בשביל לרפות את ידיך אך יש צורך להכתיב נוסחה מדוייקת וגם כאשר תהיה כזו אז נראה שלנהג כזה או אחר הקטגורייה לא תתאים.

התשובה שלי הייתה כשהייתה מסיבה פשוטה, נכון ליום התחרות - הקטגורייה הייתה ברורה ונושא הצמיגים הובהר לאחר שנה שעברה, דבר המשאיר מעט משחק לומר אם היה לי אז... גם לי אין וכרגע אין לי מה לעשות עם זה.

בנוגע לקטגורייה חדשה (וכן אני מסכים אם הכתוב מעליי שלא ניתן כרגע לערוך פיצול גמרים כך שיש 6 מכוניות בכל קטגורייה ולמעשה כל אימון שווה נקודות - איפה העניין בתחרות), לא הייתי ציני כאשר אמרתי שאשמח לעזור להקים איתך קטגורייה שכזאת, לדחוף אותה מול מסלולים וכל עזרה אחרת, מה עוד שאני לא שולל את הרעיון של ניב לגבי צמיגים "רגילים" בלבד, בכל אופן.

0522-633204, תתקשר ונתחיל להזיז עיניינים - יש הרבה עבודה.

בברכת -לא יודע עם אליאנס מתאים לי, אבל אני יכול לחיות גם בלי סליקס או סמי.

תודה, פארן חגי.

• תוכן חדש...