Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי 1000 שקל למערכת לאוטו(פונטו), יש לי רדיו דיסק סיני מעפן ורמקולים מעפנים אז חשבתי לקנות מגבר שתי ערוצים קטן ושתי רמקולים אחוריים חזקים ולהגביר אותם למה מקדימה נכנסים רמקולים של 3.5" קטנים שלא יורגשו אז אם יש לכם עצות לאיזה רכיבים לקנות או בכלל לקנות דברים אחרים תגידו פה למה אני לא מבין כל כך בחלקים.

***ננעל עקב כותרת לא מתאימה. קרא את כללי הפורום***

פורסם

הסכום קטן מידי בשביל החלקים המדוברים..

אם אתה מעוניים במערכת עם הגברה ואיכותית התקציב הנ"ל אינו מספיק אפילו בעבור רכיבים מיד שניה.

אתה חייב גם להגדיל תקציב וגם למקד יותר מה אתה מחפש.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אני צריך שישמעו טוב לא מחפש משהו בומבסטי גם ככה לא שווה להשקיע על האוטו הזה יותר מידי(פונטו..), בקיצור יש לי 1000 שקל מה הכי כדאי לעשות? המערכת באוטו היא ממש אבל ממש גרועה רמקולים אחוריים מקוריים של האוטו של 80 וואט וקדמיים עוד יותר גרועים שאפילו הורסים את האיכות של האחוריים עד כמה שזה נשמע מצחיק..

פורסם

תרכוש קומפוננט, נגיד מורל טמפו עם הזמן כשיהיה עוד כסף, תרכוש HU, מגבר, לאט לאט

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

אוקיי בשביל לשים 6.5 מיקדימה כדאי לך לעשות בניה בתאכלס זה לא כזה מסובך כמו שזה נראה

זה יפתח לך הרבה אופציות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...