Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב SUNDOWN SAE-1200D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה חוצפן מרסק האבוקים?!:mad2:

HAVOC :snipersmi FIQ

האבוק לנצח:lol:.

גיא שלח לי בהודעה פרטית מתי בערך תיכננתם לבוא לרוני.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני! תתחדש! לא ידעתי אפילו שתכננת על אחד :)

מה זה שודד? היית מרים טלפון הייתי בא לכוון לך, שום דבר לא נשדד חוץ מהכיס שלך:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי מה קורה,תאמין לי הכל קרה כל כך מהר שלא שמתי לב בכלל,התעוררתי באיזה 16:00 בצהריים(לא החיים לא טובים הלימודים מתישים) נכנסתי במקרה לפייסבוק פתאום ראיתי הודעה של רוני "מתי אתה בא להרכיב/להריח?" תפסתי את ARIK G באוזן ולא עבר 10 דקות התייצבתי בחנות מלא התרגשות וזיעה קרה והתכוננתי להריח/להרכיב.:roll:

אהה משהו מצחיק בגלל שאני חדש עם הקלריון שברנו את הראש למה שומעים גרוע מהסאב בסוף התברר(רוני החכם עלה על זה בסוף) שחתכתי(דביל שכמוני) מלמטה את הסאב ב50 ומלמעלה ב 63 :lol:.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אז בעצם נסעת עם מידבס 15" ברכב :D

ואללה, שורה תחתונה , שמח שהרחת !

תתחדש!

ונשתמע בהזדמנות, נכוון לך את הבחור.

ברוך הבא למועדון :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מגיע גם כן... האבוק 15 על סאנדאון 1500 בתיבה אטומה 3CF. באמת שהסאב הזה חיה רעה !

לרוני פ:

גם לי היו בעיות חשמל עקב חיווט. חיברתי כבל 2 גייג' ישירות מהמצבר למונו (פיוז 100A ANL) וכבר 8 למגבר השני ומאז ב"ה אין תקלות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אלי תודה, השאלה אם יש שם בכלל מה לכוון סה"כ מונובלוק מרביצים קצת גיין חותכים כמה שרוצים טיפה סאב סוניק ולדרך.:-D

ישראל אני חושב שזה יהיה הפתרון ואם לא ,אז מה יותר כיף מלפרק ולהרכיב את הרכב אלף פעם עד שמצליחים,על הדרך משדרגים כל מיני דברים.

שמתם לב שהמערכות החזקות לרוב נמצאות במאזדות ,אממ... מעניין :

אלי אני כופה עליך להעביר את כל המערכת למאזדה של העבודה.

שומאכר(גיא) מאזדה 2.

אני לאנטיס.

SROOL (ישראל)626 .

MAKSKOMA(מקס) לאנטיס.

ZOOM!-ZOOM!

פורסם

למה סתם מגבר ?

רוני תתחדש 8)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

עכשיו חזרתי מרוני.

נראה לי שגיא לא יכתוב יותר "Q מרסק האבוקים" :lol:

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...