Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לקבל חוות דעת על קליאו ספורט דור שני שנת 2002

שראיתי האוטו יד 2 עם 149 אלף ק"מ צבע כסף עם סאן רוף

האוטו חודש בלבד אצל הבעלים החדשים מוכר אותו עקב מעבר לעבודה בחו"ל

האוטו עבר תיקון קורה בדלת מתיחה אבל המוכר אומר שאין פגיעה בשילדה

לרכב יש תופס בדיקה מלפני חודש וחצי בערך מקומפיוטסט

חוץ מזה לפי הבדיקה שהייתה לו הרכב עבר גם תאונה מאחורה והחלף מכסה תא מטען משו כזה לא זוכר בדיוק

בנוסף צריך להחליף ברקסים אחורים עקב בלאי כנ"ל גם בולמי זעזועים

האוטו טופל במוסך בהרצליה מורשה של רנו וניסאן

הבעליים קודמים היה בחור בשם אייל האוטו ללא גנטים מקורים

יש לו גנטים 5 צלעות הצבע של האוטו קצת מתקלף (אם מישהו מכיר)

הוא דורש מחירון שזה 45

מה אתם אומרים ?

תודה מראש לכול העוזרים

פורסם

אין לי את הטופס בדיקה אני לא עשיתי אותה זה בדיקה שהבעלים הנוכחים עשה שרכש את האוטו

האוטו נוסע טוב ולא עושה רעשים מיוחדים הכול עבוד בו

ראיתי שבדקו לו כוח סוס והוא עומד על 132 זה נורמלי ?

פורסם
אין לי את הטופס בדיקה אני לא עשיתי אותה זה בדיקה שהבעלים הנוכחים עשה שרכש את האוטו

כנראה ישנה בעיה או שהיא מתוחזקת גרוע מאד במקור היא עומדת על 172 כ"ס

פורסם

אי אפשר לדעת לפי נתון ההספק מכיוון שהוא תלוי מאוד באופי המדידה. מומלץ לקחת איתך מישהו שמכיר את הקליאו שיעשה עליה סיבוב ויחווה דעתו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקליאו ידועה בכך שהיא "מתקמצנת" בבדיקת הספק במכון בדיקה, היו כבר שרשורים שדנו בנושא. יכול להיות שההספק שלה תלוי מאוד בזרימת האוויר שמנגד ומתועל לתוך הפילטר אוויר.ברור לי שבכל רכב זה כך, אבל יכול להיות שבקליאו עניין זרימת האוויר מנגד יותר קריטי מאשר רכבם אחרים.

פורסם

הבדיקת הספק לא שווה כלום. אני בטוח שבמכון לא יודעים אפילו באיזה סל"ד מגיע שיא ההספק.

בקורולה הקודמת קודמת שלנו היה תיקון במשקוף של הדלת (אוטובוס עשה רוורס על האוטו כשהוא עמד בחניה). אכן מדובר בתיקון שאן לו משמעות בטיחותית (וגם אין ירידת ערך).

את הנתונים הכי חשובים לא נתת לנו, איזה טיפולים הרכב עבר לאחרונה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אז זהו שאני לא התעמקתי כול כך בדברים האלה

תיכננתי לעשות את זה שאני יקח את האוטו לבדיקה (אם אני יקח אותו)

אף אחד לא ראה את האוטו הזה או מכיר את הבעלים הקודמים.. ?

פורסם

תאונה אף פעם לא נשמעת טוב, במיוחד בקורה. אבל כל מקרה לגופו, אם אתה באמת רציני תבדוק את הסטוריית הטיפולים של הרכב. אם הכל יהיה תקין ואין איזה טיפול גדול בדרך (לא שבלמ"ז ובלמים זה קטן) אז קח את הרכב לבדיקה נוספת במכון שתבחר.

הק"מ קצת גבוה אבל שמתי לב שרוב הקליאו בימינו נמכרות עם הק"מ באזור הנ"ל וצפונה. כל קליאו עם ק"מ קטן מ100K תעלה מעל 50K (מישהו אמר אייל?).

אם יש חבר עם קליאו ספורט מאוד מומלץ לקחת אותו איתך לסיבוב. נהג ללא ניסיון על הרכב לא יועיל כל כך במקרה הזה.

אני מוכן לתרום קצת מזמני (אם אהיה בבית כמובן) אם תעבור את בדיקת ההיסטוריה ותהיי באזור נתניה-חדרה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אל תסמוך על שום טופס בדיקה שמישהו אחר עשה - בטח מלפני חודש(גם לא מלפני שבוע לצורך הויכוח) אתה לא יכול לדעת מה קרה ומה תוקן מאז.

קח את האוטו לבדיקה למרות שהק"מ שלו קצת גבוה - הדור השני עמידות מאוד יחסית לדור הראשון מבחינת פלסיטיקה ואיכות הרכבה.

אם אתה מצליח להוכיח שהאוטו טופל בזמן והטיפולים נעשו במורשה כולל טיפולים גדולים(טיימינג\מותחן\קלא'ץ\פולי) - לא צריכה להיות בעייה מיוחדת.

לגבי ה"כס בגלגל - אני מניח שצריך להיות למצורף לזה גם גרף שמראה באיזה סל"ד הגיעו למקסימום הספק - בכל אופן 132 כ"ס בגלגל זה על הגבול - פחות מזה זה כבר מראה על טיפול מתמשך לקוי.

החלפת צלחות אחרוית תעלה לך בסביבות 1200 ש"ח במורשה.

לגבי הבעלים - תן לי מספר רכב נחטט בארכיון קצת.

פורסם

לגבי הטיפולים

הרכב עבר טיפול כולל ב119 אלף במוסך מורשה בהרצליה כמובן שאני ילך לשם להוציא היסטוריה טיפולים

טיפול פלטינה למנוע

כולל רצועת תזמון

טיימניג

ופולי מנוע .

טיפול שמנים הוא עשה במוסך לא מורשה .

וכול הטיפולים נעשו על ידי הבעלים הראשונים של הרכב.

הבעיה שאין לי מישהו שנהג או נוהג בקליאו שיכול לבוא איתי ולהגיד לי איך היא נוסעת .

אין לי את מספר הרכב

(ראיתי במאגר נתונים שיש קליאו דור שני עם גנטים לא מקורים בצבע כסף עם מספר 457 באמצע אולי זה הרכב הזה )

• תוכן חדש...