Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי בשבוע שעבר בפאסאט 2005 ורציתי להתקין בה את המערכת שלי (שהרכבתי בעבר בעצמי בג'אסטי שהייתה לי).

ברור שהפאסאט היא לא ג'אסטי והרבה יותר מורכבת ומסובכת, אך בכל זאת החלטתי לנסות להתמודד עם ההתקנה לבדי.

את הHU התקנתי ללא בעיות כלשהן כבר בשבוע שעבר וכרגע אני מחפש נקודת חדירה בקיר האש על מנת להעביר את כבל המתח למגבר. מי שמכיר את הרכב יודע שבפאסאט TDI מתחת למכסה המנוע יש עומס דיי כבד ולא ניתן לראות שם משהו בקלות. היות ואין ברצוני להתחיל סתם לפרק ולהרכיב דברים בחיפושים אחר נקודת חדירה בקיר האש, אשמח אם בעלי ניסיון עם הרכב הזה יוכלו לעזור ולתת לי כיוון היכן אוכל למצוא את נקודת החדירה הנגישה ביותר בקיר האש של הפאסאט.

תודה רבה לעוזרים:-D

פורסם

צרפתי תמונה, תוכל בבקשה להיות מדוייק יותר?

לפי התיאור שלך נשמע שהתכוונת לגומיה ממנה יוצאים שני הצינורות.. זה לא קצת.. מסוכן?

DSCF7717 (Custom).jpg

פורסם

יש לי אוודי A4 וזה אותו מנוע כמעט אבל בטוח על אותו בסיס יש לך שם מצבר קח קצת ימינה אחרי המכל של השמן לא יודע מה זה תסתכל טוב למעטה אתה תראה גומי שחור עגול בחור הזה אתה יכול להעביר את הכבל VCC שלך

פורסם

הצינורות זה של הרדיאטור חימום

לא שם !

מתחת לצינורות האלו תסתכל למטה יותר יש גומיה שנראית כמו פיטמה

אתה עושה בה חור ומעביר

פורסם

אה.. אני יודע לאיזה גומיה אתה מתכוון!

האמת שזו הגומיה הראשונה שניסיתי להוציא שם... רק שכשהוצאתי אותה היה נראה כאילו שהחור "חסום" עם משהו. מחר אבדוק את הפטמה הזו לעומק :wink:

תודה רבה!!:-D

• תוכן חדש...