Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרפד כמה חלקים פנימיים בדמוי עור. שני החלקים טיפה מסובכים לריפוד אבל אין ברירה, הם די בלויים ואני רוצה לרפד אותם לבד כדי שיתאימו לשאר הסלון ברכב. הדגש הוא על לעשות את העבודה לבד אז אני לא צריך המלצות לבעלי מקצוע שמתעסקים בזה!

זה החלקים:

22zph.jpg

1sm4xx.jpg

זה הדמוי עור איתו אני הולך לרפד את שני החלקים (זה לא החתיכה הספציפית אבל אותו החומר בדיוק):

2jbslmx.jpg

בעיקרון יש לי מושג איך אני הולך לעשות את זה פחות או יותר אבל בכל זאת אני אשמח לכל טיפ בנושא והעיניין היותר חשוב: באיזה דבק כדי להשתמש ? אקדח סיכות יש לי בהישג יד....מכונת תפירה במקרה הצורך גם...עדיין צריך דבק מסויים להדביק חלק מהחלקים.

תודה על כל טיפ שיתקבל.:mm_yeah:

אשמח גם לקבל קישורים בגוגל לפרויקטים דומים. באנגלית/רוסית...הכל הולך. פשוט מהחיפוש הקצר שעשיתי לא מצאתי משהו דומה.

פורסם

הדבק שאתה צריך זה דבק מגע רגיל, אני לא יודע עד כמה החומר הזה גמיש אבל זה יהיה לא פשוט כי החלקים די מסובכים אז תיהיה סבלני.

בקונסולה של ההילוכים, תתחיל מבפנים החוצה, תמרח רק את הקטע המעוגל ואת הדמוי עור, תמתין טיפה שהדבק יתייבש ואז תצמיד תוודא שאתה מצמיד טוב טוב בפינות, תתן לזה להתייבש לפחות חצי שעה כך שתוכל להמשיך למתוח את הבד.

אחרי זה תמרח עוד קטע לכיוון הפתח של ידית ההילוכים וגם לאחר ההצמדה תמתין לייבוש, ולבסוף תעשה את הדפנות החיצונייות.

תמתין בסבלנות בין הקטעים כך שזה לא יתנתק בזמן שאתה מותח את החומר.

במקומות קשים ניתן להשתמש בפן שיער בשביל לרכך טיפה את הדמוי עור.

בחלק של הבלם יד בדיוק באותו אופן מבפנים החוצה.

לפני שאתה מדביק תנקה טוב עם טינר את המשטח.

• תוכן חדש...