Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צביקה, זוכר שדיברתי על תופעת עדר בכל הנושא של אלפיין? אז כנס לראש של בחור חדש וירוק בתחום, שרואה את הפורום בפעם הראשונה ואין לו מושג מי הדמויות המשתתפות (גם ציטטתי אותך :wink:):

אם תמצא 9887 משומש, רוץ לרכוש.

ה880 משתווה לו ברמת הפיצ'רים, התכונות וכו'. לגבי איכות הסאונד והממשק הדיעות חלוקות..

מה חושב הטירון?: הו, כנראה האלפיין יותר מוצלח מהפיוניר.

אין 9887 בתקציב של 2000 ש"ח חדש, לי יש את האלפיין 9886 ואני רק יכול להגיד דברים טובים עליו, וחדש יכנס לתקציב שלך!:-)

אלעד

מה חושב הטירון?: הו, אלפיין זה כנראה באמת מכשיר טוב.

ה9887 עולה יותר מ2500, אם הצלחת להשיג ב2000 אז סחתיין.:-D מכשיר תותח בכל צורה.

אלעד

מה חושב הטירון?: הו, וואוו, המכשיר המושלם!

משהוא פרסם מכשיר אדיר!

9833. הוא יותר טוב מה 9887. (המחיר מצויין.)

החיסרון היחיד הוא שאתה תצטרך להחליף עין מתישהו (כי הוא ישן יחסית)

והיתרון הגדול! הוא מכשיר יפני ! ולא סיני.

מה חושב הטירון?: הו, כנראה לאלפיין יש מסורת של מכשירים איכותיים!

היידה אלפיין!!

מה חושב הטירון?: אלפיין שולטטטטטטתתת!!!!1

9855 יד שניה

עומד עם כל מה שהוצע פה ואף יותר

וישאר לך עודף לפנק את האישה בארוחה זוגית - רצוי בNG

מה חושב הטירון?: אני הולך על האלפיין!!!

:roll:

אין לי שום דבר נגד כל מי שרשם תגובה בשרשור הזה, גם אני מסכים שהאלפיין 9855 הוא מכשיר מצויין אבל וואלה, יש עוד מכשירים בשוק. אפשר לצאת מהמסגרת והעדר.

לא כל אחד אוהב ומתחבר לאלפיין כמו שלא כל אחד מתחבר לפיוניר או לאקליפס, אבל כמו שאתם רואים, ה"מנצח" בת'רד הזה (וב 99% מהתרדים הדומים) הוא אלפיין, בלי מצמוץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר אם התכוונתה שאני טירון רק שתידע שזה מאוד פגע:cry:

סתם עכשיו לעניינו אלפיין זה כבר כמו קולה פה בפורום המשקה הכי טעים

אפילו שיש יותר טעימים תמיד נגיד אין על קולה

תנסו להבין את מה שאמרתי.

איתמר אתה הייתה בעל Prs880 אתה חושב שהוא משתווה לאלפיין 9887 באיכות השמע?

פורסם

שלילי, ממש לא התכוונתי אליך. נתתי דוגמה סתמית.

לגבי ה 9887, אין לי איתו מספיק נסיון והוא מעולם לא היה מותקן אצלי ברכב ככה שאני לא יודע להשוות איכות סאונד, אך מקריאה בפורומים בחו"ל ומחוות דעת של אנשים המשתמשים בו בארץ הוא מכשיר איכותי, ללא צל של ספק.

על ה 880 לא תשמע ממני שום תלונה למעט תפעול הרדיו :wink:. הוא עומד בקנה אחד עם כל המכשירים האיכותיים שהוזכרו כאן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,

במקרה המדובר אני נאלץ שלא להסכים איתך, כאשר יש מכשיר שממזג את כל העולמות הטובים לתוך מכשיר אחד וחסרונותיו קטנים לעומת כל שאר המתחרים הרי שאין פסול ב"תופעת העדר".

ECLIPSE CD7200MKII - כבעל המכשיר הזה לשעבר אני יכול להגיד שהוא היה HU מצויין מבחינת DSP, אבל בכל שאר האספקטים היו לו חסרונות מהותיים, כמו מסך קטן עם פונטים קטנים, תפריטים לא נוחים וגו'סטיק ניווט שפשוט לא הכי נוח, כמובן שיש לו גם מספר יתרונות כמו USB ובלוטו'ת.

Pioneer DEX-P90RS - כבעליו הגאים כיום גם עליו אני יכול להגיד שהוא פשוט מכשיר מצויין מבחינת DSP, סאונד מפורט נקי ופשוט נעים, להבדיל מהאקליפס ה-P9 ממש לא סובל מבעית מסך, למעשה זהו המסך הכי טוב שיצא לי לראות עד היום ב-HU (בלי להשוות למכשירי DVD למינהם) אבל גם לו יש חסרון אחד, לא ניתן לתפעול ללא השלט, מאידך אני אומר השלט מאוד מאוד נוח ומהיר לתפעול, כמובן שאני לא שוכח את הממשק האופטי של המכשיר הזה שהוא למעשה היתרון הכי גדול שלו, חבל רק שאי אפשר ממש להמליץ עליו כי הוא לא נכנס תקציבית לרוב האנשים.

כן אפשר להמליץ על אחיו הקטן, ה-880 כמובן, אבל לצערי הוא סובל ממחלות פיוניר ידועות כמו בעיית הארקת ה-RCA הנפוצה, אין כפתורי רדיו, ועוד שאר ירקות.

Alpine CDA-9887 - כמי שיצא לו לעבוד עם המכשיר הזה לא מעט אני יכול להגיד שהוא הפשרה האולטימטבית בין כולם, מסך גדול וקריא, מעבד DSP שנשמע טוב, כפתורים נוחים, תפריטים מעולים, המכשיר הזה למעשה הוא הפשרה בין כל העולמות, קרא לו "מלך הביצה" אם תרצה, לכן אני יכול להבין למה ברירת המחדל של האנשים היא להמליץ עליו, מי שיקנה 9887 לא יצטער על כך זה בטוח, פשוט שילוב טוב של פונקציונליות עם נוחות.

תופעת העדר על מוצר שלא נבדק ולא שומש מעולם היא אכן פסולה, אבל כאשר כל כך הרבה אנשים מרוצים וממליצים אז כנראה שיש פה משהו, צר לי איתמר אך יתרונותיו של ה-9887 גוברים על שאר המתחרים במיוחד עם החסרונות השונים שיש להם.

דני.

פורסם

ואני לא מסכים איתך.

א. איך ה P9 נכנס למשוואה? הוא בסטטוס אחר לגמריי.

ב. ה 7200 הוא הפונקציונאלי ביותר לחיי היום יום, בעידן הבלוטוות' וה DOKים. נוחות תפעול זה סובייקטיבי ולרגע לא טענתי שהו מדד לאיכות של מכשיר (אני מוצא את ה 880 נוח ואתה לא, כמו שאתה מוצא את ה 9887 נוח ואני לא, פייר אינאף).

ג. לכל מכשיר יש יתרונות וחסרונות. חסרון גדול של ה 9887 בעיני זה שהוא לא קולט רדיו ישראלי ולא ממש בא לי שיפתחו מכשיר חדש במעבדה (אפשר בכלל לכייל?) וישחקו לו בקרביים, כמו גם שמעולם לא הבנתי את הנדסת האנוש של אלפיין בכל הנוגע לתפעול מכשירים. אז מה, זה אומר שזה מכשיר רע? לא יוצלח? אני לא אמליץ עליו בגלל זה? לא, ממש לא.

תקרא את תגובות האנשים בפורום לעומק ותבין למה אני מתכוון בכל הנוגע לתופעת עדר. אני חוזר ואומר שאם הייתי טירון ירוק שאין לו מושג בתחום ומסתמך אך ורק על דעות חברי הפורום בחיים לא הייתי נוגע ב 880, וחבל.

איתמר.

פורסם
א. איך ה P9 נכנס למשוואה? הוא בסטטוס אחר לגמריי.
עיין ערך תגובתי "חבל רק שאי אפשר ממש להמליץ עליו כי הוא לא נכנס תקציבית לרוב האנשים."

אני מוצא את ה 880 נוח ואתה לא, כמו שאתה מוצא את ה 9887 נוח ואני לא, פייר אינאף
ה 9887, אין לי איתו מספיק נסיון והוא מעולם לא היה מותקן אצלי ברכב

איפה כתבתי שה-880 לא נוח? כתבתי שיש חסרון שאין כפתורי רדיו והוא סובל ממחלת ה-RCA הידועה, לא דיברתי על נוחות.

אתה אומר שאין לך מספיק נסיון עם אלפיין, אך אתה קובע שהוא לא נוח?

חסרון גדול של ה 9887 בעיני זה שהוא לא קולט רדיו ישראלי ולא ממש בא לי שיפתחו מכשיר חדש במעבדה (אפשר בכלל לכייל?) וישחקו לו בקרביים.
9887 לא קולט רדיו ישראלי ולכן יש את הדגם הארופאי 9887R כמובן.

בלי קשר היום בארץ אתה יכול למצוא מכשירי 9887 מכויילים עם אחריות לשנה ע"י יבואנים פרללים, המחירים לעומת אפריל טקליין מאוד תחרותיים, לכן הטענה שלך לא מבוססת ולא נכונה.

דני.

פורסם

כאחד שהיה בעלים של פיוניר ועבד עם הרבה פיונרים בחיים

ברוב המכשירים החדשים לא שמעתי בעייה אחת של הערקה

לפי דעתי בעיית הערקה זה רק עם מישו מספיק "חכם" ומחבר rca ומוציא אותו כשהמכשיר דולק

זה הבעייה בפיונרים

בישנים יש את זה בלי קשר בשלי לא היה אפילו קמצוץ של רעש כלשהו.

תמיד התחברתי לאלפיין אבל אני לא יתנגד לנסות מכשיר שבערך אותו דבר במחיר זול כמעט בחצי

כמו הprs880 במילא אני לא שומע רדיו בעבודה כבר יצא לי מכול המקומות(מנומס)

הרדיו.

פורסם

דני,

P9 לא בכיוון. גודל המסך שלו ואיכותו שונים משאר המסכים בשוק, בלי קשר לכמה שהוא עולה.

יצא לי להתעסק כמה פעמים עם ה 9887. כשאני כותב ש"אין לי מספיק נסיון" אני מתכוון לכך שלא יצא לי להתעסק איתו לאורך זמן כמו שאמורים לעשות. מי שרושם שיש לו נסיון עם מכשיר כזה או אחר רק כי הוא ליטף אותו באיזה מפגש מ***ן את השכל. עדיין, לא מצאתי את ההגיון והאינטואיטיביות מאחורי הממשק שלו, כמו גם ה 9855. מצטער, בעיני הפיוניר הוא בעל תפריטים גרפיים הרבה יותר נוחים לשימוש.

ה"מחלות" של הפיוניר המכוייל ידועות, וחוץ מזה שזה מעצבן בצורה פסיכולוגית אין שום בעיות בתפעול המכשיר, לא רואה כאן חיסרון.

רשמתי שאני לא יודע אם ניתן לכייל את ה 9887. אז אפשר. אוקיי.

איתמר.

(ואגב, שים לב לסגנון הכתיבה התוקפני שלך, זה לא פעם ראשונה שאתה מתנשא בפומבי וזה ממש לא לעניין.)

פורסם

כן המפקד. על איזה שאלות לא עניתי לך? :wink:

איתמר.

פורסם

מניסיוני מהכול משה היה בידים שלי, האקליפס הוא הטוב ביותר.

קיצור מכשיר לא משעמם (מחליף צבעים, תמונות, אנימציות...), אפציאונלי (בלוטוס, USB, MP3....), איכותי (צליל שלו ממש יפה ומתוק, ועונה לציפיות להרבה אודיאופילים), אמין (עובד פיקס, ללא בעיות במנגינון של פאנל, וללא רעשים ב-RCA).....

קיצור מכשיר שלמרות ל-PC שלי אני לא מוכר את המכשיר שלי הישן :-D

פורסם

אקליפס לא עולה 2,000 ש"ח, אולי מסדרה 7000 או 7100, אבל לך תמצא כאלה.

ה 8445 מעניין מאוד, אך הפנאל הבלתי נשלף שלו פוסל אותו על הסף, לדעתי. מעבר לכך מדובר במכשיר מצויין.

אם אתה מסתדר עם הממשק של אלפיין מצויין, אם אתה אוהב את המסך-תזוזה של הקלריון 7XX אחלה, אך מכולם הייתי בוחר את ה 880 של פיוניר. לדעתי הוא הכי נוח ויש לו את כל הפונקציות שיענו על הצרכים האודיופיליים של המשתמש הממוצע +.

תגיע לאחד המפגשים, תתנסה קצת עם המכשירים השונים ותראה מה הכי מתאים לך, הכי טוב.

איתמר.

• תוכן חדש...