Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעקבות השרשור שפתחתי בנושא מראה ימנית בגולף, התחלתי לחפש ברשר עצות/מדריכים לכיוון מראות (למרות שאני מאמין שאני אכן יודע לכוון מראות 8) ).

נתקלתי במדריך זה:

http://rabbitownersclub.com/vw/showthread.php/adjust-your-mirrors-like-racecar-1968.html?t=1968&highlight=adjusting+mirrors

מה דעתכם?

אשמח לתגובות

פורסם

אני מכיר את השיטה הזו כבר שנים,

ניסיתי לכוון ככה, וזה אכן מצמצם את השטחים המתים בצידי הרכב, אבל נוצרים שטחים מתים חדשים, שנמצאים מאחורי הרכב ממש משני הצדדים.

זה מפריע מאוד בתמרוני רוורס בחניה, וגם במעבר נתיבים בתנועה צפופה יש תחושה לא נוחה וחוסר מידע לגבי מה שקורה מאחורי הרכב.

אני לא הצלחתי להתרגל לזה, ואני מכוון את המראות למצב "ביניים" - בין הכיוון הרגיל המקובל לבין הכיוון שמוצע במדריך זה.

אגב, הנה לך הצעה לסמלון :

1.jpg

פורסם
שלום,

בעקבות השרשור שפתחתי בנושא מראה ימנית בגולף, התחלתי לחפש ברשר עצות/מדריכים לכיוון מראות (למרות שאני מאמין שאני אכן יודע לכוון מראות 8) ).

נתקלתי במדריך זה:

http://rabbitownersclub.com/vw/showthread.php/adjust-your-mirrors-like-racecar-1968.html?t=1968&highlight=adjusting+mirrors

מה דעתכם?

אשמח לתגובות

העקרון טוב - השיטה קצת פחות משכנעת. לא נראה לי הגיוני לכוון את המראה כשהעיניים שלך נמצאים במקום אחר מזה שהם יהיו בו בזמן נהיגה. אבל זה אתר אמריקאי - למה כבר אפשר לצפות?

אני מעדיף שיטה מעט אחרת (אני מניח שהתוצאה תהיה די דומה):

שב בתנוחת הנהיגה הרגילה שלך, כוון את מראת הצד החוצה עד קצת אחרי הרגע שבו אתה לא רואה יותר את דופן המכונית שלך.

כך בשני הצדדים, וזהו.

כל שטח מראה שמתמלא ע"י דופן האוטו שלך זה אי-ניצול של פוטנציאל ראייה לאחור.

ודבר אחד טוב כן כתוב שם, שבוקי כנראה לא הפנים:

as you're driving down the road, you will notice a few things new and it will take about 2 weeks of daily driving to really get comfortable with this new 'view' of the world behind/beside you.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

מעבר לכיוון המראות, אני כמעט תמיד נוהג להטות את כל הראש והמבט לכיוון הנתיב שאני מעוניין לפנות אליו.

זהו הרגל מימי האופנועים (וכך גם מלמדים בנהיגה על אופנוע) אשר הציל אותי הרבה מסטיות נתיבים מסוכנות.

חבל רק שאחרים לא פועלים כך, כבר כמעט סטו עלי כמה רכבים ובמזל הצלחתי להתחמק מזה, כולל פעם אחת שעליתי על אי תנועה רצוף כדי להמלט. מה שמדהים שלאחר מכן הנהגים לא הבינו מה עשו לא בסדר!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...