Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב 'חדש', חיפשתי קצת ביד 2 ואני קצת אבוד.

אני צריך רכב נוח וחזק, שיהיה גם מרווח. התקציב שלי הוא עד 60,000 ש"ח.

חשבתי על פיג'ו 406 אבל אין הרבה חומר עליה, איך השוק שלה מבחינת מכירה? כמה בעיות אני צריך לצפות מרכב שבא מבית צרפתי?

כל עזרה תתקבל בברכה.

פורסם

נסה למצוא 307 מנוע 2.0 קופה כמו שלי, הרכב בין הנוחים , יושב על הפלטפורמה של ה407 , הכי מרווח שתראה , באמת, הוא פשוט ענק מבפנים. וחזק, אין מה לדבר מנוע שמייצר 138 כ'ס על בודי יחסית קטן [לא מדבר על סדאן , האוטו גם שוקל מעט יחסית] אם תמצא ידני , מצוין, אם לא אתה יכול להנות מהטיפטרוניק. ב60K אתה יכול למצוא שנתון 04-03 .

אגב על הרכב יש המון דעות בקשר לאמינות , הרבה אומרים אמין , והרבה לא. אני אישית לא היה לי כלום.

מה גם שאם תקנה כמוני מלובינסקי, אתה מקבל את האוטו בובונירה, אתה מצביע על משהו הם מתקנים אותו , פלוס יש לך שנה שלמה של אחריות על מזגן מנוע וגיר.

פורסם
אני מחפש רכב 'חדש', חיפשתי קצת ביד 2 ואני קצת אבוד.

אני צריך רכב נוח וחזק, שיהיה גם מרווח. התקציב שלי הוא עד 60,000 ש"ח.

חשבתי על פיג'ו 406 אבל אין הרבה חומר עליה, איך השוק שלה מבחינת מכירה? כמה בעיות אני צריך לצפות מרכב שבא מבית צרפתי?

כל עזרה תתקבל בברכה.

באותו מחיר של 406 אתה יכול לקנות C5 משנתון יותר גבוה.

יותר מרווח (אין את הבליטה של האגזוז למי שיושב מאחורה) , והרבה יותר נח.

אותו מנוע + אותו גיר כמו ה 406.

ממליץ רק על מנועי 2 ליטר ולא 1800.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תנסה פסאט עד 60K יש לך מבחר גדול של פסאטים, דיזל ,בנזין 1.8 1.8T 2.0 V5 V6 וכו... רכב מעולה !

ויש גם את SUPERB יש לי חבר מוכר אחת כזאת.

פורסם

שלום חברים,

לנצ'יה ואלפא לא ישנות קצת?

אם 406 הוא רכב מעולה, למה השוק לא? מה זאת אומרת בליטה של האגזוז למי שיושב מאחור, זה ממש מפריע?

ראיתי היום C5 למכירה ביד 2, האם אני יכול לקנות מהצורה החדשה בסכום הזה?

לאחר שהוזכר פה, קראתי קצת על ה 307, אומרים שיש לה הרבה בעיות חשמל, האם זה נכון?

אני אגש מחר ללובינסקי בחיפה, נראה אם יש להם 307 ונראה מה הם מציעים.

פורסם

לא אוהב את הפאסאט, מה זה סופרב ואיזו שנה אפשר לקנות בתקציב שלי?

עריכה:

מצאתי ביד 2, בכלל לא בתקציב.

פורסם

SKODA SUPERB רכב ענק יותר גדול מהפסאט !אתה יכול לקנות 2005-2006

חבל שאתה פוסל את הפסאט, יש לי שתי חברים שרצו רק יפני שנהם לקחו פסאט ועכשיו לא מבינים איך מוכרים כזה רכב במחירים כאלה מצחיקים!

פורסם
לך על C5 ואל תקשיב לכל הקשקשנים שיספרו לך סיפורים.

מחזיק אחת כזאת 3 שנים ונהנה מכל רגע.

מחזק.

תבדוק טוב צנרת הידראולית, נוטה להזעות אחרי 5 - 6 שנים , ומפה מתחילות הנזילות.

מעבר לזה, אוטו מעולה. כמו 307.

היו לי גם 307 וגם C5.שום בעיות חשמל ושום כלום. יכול להיות שזה שמכר לי את הרכב כבר טיפל בתקלות האלו,

אצלי במשך שנה, הכל היה בסדר.

אם הרכב היה שמור ומטופל במוסכי רשת, אין סיבה לתקלות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מן הסתם אני מעריך שהפיג'ו תהיה גם יותר חסכונית עקב הבדלי משקל, או שאני טועה?

אני גם לפני קניית C5 ועדיין מתלבט, אולי 307 יכול באמת להיות פתרון לא רע למרות שהוא לא נוח כמו ה C5

בריאות לכולם!

פורסם

תלוי איזה 307 מול איזה C5.

C5 עד המתיחת פנים נוסעת על חתך צמיגים שונה מ 307 (אני מדבר רק על ה 2000 סמ"ק).

307 גם כבד, הצמיג שלו רחב יותר משל ה C5 וזזה מורגש (מרגיש קצת עצל ביציאה מרמזור אדום).

ההבדלים לא גדולים. נסעתי בשניהם, ולא מזמן קניתי שוב 307, השיקול, מכאניקה יותר פשוטה, (למרות שגם ב C5 היא לא מסובכת , אבל פחות צינורות , פחות נזילות , פחות הוצאות).

אבל משלמים בנוחות. זה מורגש מאד. ה 307 נוחה, וה C5 מפנקת כמעט כמו הקסנטיה שהייתה לך. הקסנטיה בנוסף להיותה נוחה בטירוף, גם זריזה.

השיקול שלי היה בסוף כזה, ה 307 זה רכב שני ליפנומטית של אשתי מהעבודה. ובגלל שאני נוסע עליו כל יום חצי שעה הלוך , חצי שעה חזור (בית - עבודה) על כביש מהיר, לא ממש הפרע לי.

אם אתה נוסע עשרות / מאות ק"מ ביום בכבישי הצפון, ומבלה שעות ברכב,אתה מן הסתם תשקול אחרת.

• תוכן חדש...