Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיית רעשים במנוע.. שדיברתי עם אבא שלי הוא אמר לי שכנראה הבעיה היא כיווון הצטה במנוע

יש למישהו מושג מ'זה כיוון הצתה כי לפי מה ששמעתי ממנו הוא מכיר רק את הרעש ואת המילה לא יותר מזה..

הייתי רוצה הרחבה בנושא ועל איזה סכום של תיקון מדובר..

תודה רבה (:

"אני לא נוסע גבוה אני טס נמוך"

פורסם

קודם כל: איזה שנה הרכב ואיזה מנוע (נפח וכו).

תנסה גם לתאר את הרעשים המדוברים: מתי הם מופיעים (רק כשהאוטו קר או כל הזמן) האם הם משתנים עם הסל"ד?

אחרי זה נוכל לעזור לך יותר וגם הנושא יהיה כתוב ע"פ הנהלים.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

פולו 16V שנת 2001 הרעשים האלה אני חושב ביום או שאולי בלילה ואני לא שומע..

בכל זאת זה רעש כאילו איזה שייבה לא מחוזקת על משו ועושה רעש של כמו מצילתיים..

מי ששמע את זה יבין אותי זה קצת בעייה להסביר

"אני לא נוסע גבוה אני טס נמוך"

פורסם

תראה לשמוע רעשים דרך המסך אי אפשר.

לי זה נשמע יותר כמו משהו משוחרר, כמו מגן חום על סעפת הפליטה לדוגמה.

אני גם חושב שברכבך אין מפלג, לפי מה שאני זוכר פולו שנת 2000 היתה השנה האחרונה

שהיה מורכב מפלג ברכב.

אם אתה מאיזור המרכז אני ממליץ לך בחום ללכת למוסך רון ברחוב המסגר בת"א.

בכל מקרה תרשום מהיכן אתה ונוכל לכוון אותך למוסך מומלץ.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

צר לי אך לא ניתן לעזור מבלי לשמוע את הרעש. בכל מקרה לא נראה לי שכיוון הצתה קשור למקרה שלך.

תאלץ לגשת לבעל מקצוע שישמע את הרעש ויאבחן. אם אתה צריך המלצה קיים שרשור המלצות על בעלי מקצוע (ארוך כאורך הגלות) בפורום אוף טופיק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...