Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

האם מישהו יודע האם קיים דיפון מכסה מנוע (נגד חום) לפיג'ו 306 ?

המכסה מנוע שיש כיום הוא לא המקורי של הרכב ונראה לי שחום המנוע יעשה לי שמות בצבע של המכסה .

תודה!

פורסם

אתה יודע, בפיג'ו שלי המכסה מקורי ועדיין אין לי שום דיפון.

מוזר. אבל מצחיק, כשעליתי לירושלים ביום גשום וקר, ברמזורים היה אפשר לראות אדים מהמכסה עצמו בגלל החום

פורסם

טוב לדעתי צריך להתחשב בסביבה חמה ודליקה אז יש למצוא חומר מבודד שלא נדלק ונשרף \ נפגע מחום.

פורסם

אני לא רואה שום סיבה למה זה יכול להוות בעיה.

יכול להיות שבדגם שלך היה התקן כזה או מישהו אחר התקין אותו

פורסם
ב306 שלי שנת 95 יש מבודד חום במכסה המנוע.

זה אומר יש , זה אומר אין :) אם המכסה של הרכב שלך זהה לשלי , אז יש אפשרות להתקין , לא?

מצרף תמונה

DSC00293.jpg

פורסם
ב306 שלי שנת 95 יש מבודד חום במכסה המנוע.

אחד הבעלים הקודמים של הרכב עשה קומבינה זה לא הגיע מקורי.ואין שום קשר לחום זה מבודד רעשים.

פורסם
אחד הבעלים הקודמים של הרכב עשה קומבינה זה לא הגיע מקורי.ואין שום קשר לחום זה מבודד רעשים.

אז רגע , אם זה לא נמס מהחום ... אז זה לא טוב גם לחום ? :)

פורסם
זה אומר יש , זה אומר אין :) אם המכסה של הרכב שלך זהה לשלי , אז יש אפשרות להתקין , לא?

מצרף תמונה

נראה לי שהמכסה מנוע לא אותו הדבר כי שלי דור ראשון ושלך דור שני, לא?

לא יודע מה עשו שם.

אבל קיים אצלי מגן כזה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
נראה לי שהמכסה מנוע לא אותו הדבר כי שלי דור ראשון ושלך דור שני, לא?

לא יודע מה עשו שם.

אבל קיים אצלי מגן כזה.

כן שלי זה דור 2 .

בכל אופן , מצאתי איזה מוצר שפורסם כאן לפני כ-3 שנים .

לא אציין את שמו כי אולי אסור לעשות כאן פרסומת .

ביררתי פרטים כגון האם זו יריעה אחידה שאפשר לחתוך , האם ניתן לעשות את זה לבד וכאלה .

פורסם

אני לא מתיימר להיות מומחה בנושא,אבל אם תרכיב את הדיפון הוא יפגע בבריחת החום מאזור המנוע דרך המכסה. ואל תשכח שבנסיעה ממושכת הדיפון בסופו של דבר יישר קו עם החום השורר באזור המנוע ויחמם את המכסה לאותה טפרטורה בכל מקרה

פורסם
אני לא מתיימר להיות מומחה בנושא,אבל אם תרכיב את הדיפון הוא יפגע בבריחת החום מאזור המנוע דרך המכסה. ואל תשכח שבנסיעה ממושכת הדיפון בסופו של דבר יישר קו עם החום השורר באזור המנוע ויחמם את המכסה לאותה טפרטורה בכל מקרה

וואלה ... לא חשבתי על זה ... נקודה טובה .

אז כך או אחרת , מתישהו הצבע במכסה מנוע בגלל החום ...

נראה לי כבר עדיף לצבוע מחדש את הרכב ללבן :)

• תוכן חדש...