Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חשבתי לשתף אותכם על תחזוק נכון של רכב, כך שיגמע קילומטרים רבים.

מה ש יש לי להגיד זה , שהלוואי על כל רכב יד שניה או בכלל, להשמר מתוחזק כך לכל אורך חייו. והקסארה אינה יוצאת דופן

השקעתי המון (המון!) כסף ברכב, והקסארה ממשיכה לשרת אותי נאמנה, יום יום -שעה שעה. המחוג עומד היום על 520K , והאוטו יכנס לטיפול גדול בקרוב.

למרות שרכשתי C5,שנת 2005 , אני מחשיב את הקסארה כרכב טוב יותר, בגלל הפשטות שבו. מכני נטו.

חוץ מהוונטות שהם חשמליות - כל הרכב מכאני, אך חוץ מיזה, ברכב הזה מרגישים את הכביש, את הפניות, , הגה כוח כמו שצריך ולא חשמלי, וטורבו שלא מאכזב (טפו טפו)

אל תבהלו ממה שתקראו בקובץ TIF המצורף , מדובר רק בחלק ממה שבוצע, השאר נמצא אצלי במספר הרכב החדש.

מספר הבהרים: התיבת הילוכים הלכה בגלל טיפשות, חוסר שמן. האחראים למחדל: שרודר בני ברק, אבל זה מזמן. אז NO HARD FEELINGS וגם אף רכב שלי לא יכנס שם לטיפול אי פעם.

התאונה ב 30K ארוע מצער, ילדה בת 16 שנהגה ברכב מושכר. לא נשארה פיאט פונטו, כל הפרונט הלך.(מנוע,רדיאטור,גיר,כל מה שיש שם)

וכיוון שכולנו חובבי רכב, ויש כאלה שבאמת אוהבים את הרכב שלהם, אני אשמח לא לשמוע דברים כמו אתה משוגע או מטורף

תודה :)

אני לא יכול לצרף TIF, אז אני מצרף את זה כ ZIP, תפתחו את זה במחשב.

Xsara.zip

פורסם

אני רואה רק תמונה אחת.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

משוגע על כל הראש!

(מצטער, לא יכולתי להתאפק) :-)

כמעט כל אוטו שיתוחזק כך יחזיק מעמד שנים רבות,

אפילו דלתא רומנית מקורית.

הקסארה היא אחת המכוניות החביבות עליי,

במיוחד בגרסת הטרקטור - סליחה, טורבו-דיזל -

נשמעת כמו קטר רכבת ואוחזת את הכביש כמו... מממ... רכבת על פסים?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם אני מתחזק ברמה הזו.

שלי כבר 20 אלף ק"מ בבעלותי, ללא טורבו.

ברור לי שתהייה אצלי שנים רבות - לא משתלם למכור אותה לעולם כל עוד היא מתוחזקת היטב.

יישר כוח!

אגב - שאלה:

מה לגבי הפח שלה? הפלסטיקה? האם היא שרדה היטב את הק"מ? האם האוטו רק מטופח מכנית אבל ויזואלית נראה שמוט ועייף?

פורסם

פלסטיקה שרדה מצוין, אם תסתכל בהיסטוריה אבל החלפתי מגן סביב הלוח שעונים, דיי יקר בסביבות ה 1600 שקל יחסית לזה שהאוטו חונה לשמש , לא רע.

בנוסף , יש בעיה סדרתית (אתה בטח יודע) עם הפתחים של המזגן.

חיצונית המצב מושלם, פרט לשפשוף קל בכנף שאחותי שתיהיה בריאה עשתה, נתתי לה את הרכב ביום שקניתי את ה C5 , וכבר דפיקה ראשונה :\

והנס היקר, אולי שלך נשמעת כמו רכבת על פסים, ואם כך המצב גרוע מאוד. גם שלי נשמעה ככה אם תסתכל בהיסטוריה, פרקתי משאבה, שיפצתי ביסודיות (4000 שקל) כיון טורים ל 850 סל"ד ותזמון הזרקה, החלפת חיישן קידום הזרקה (בוקר)

בובה.

אצלי המנוע נשמע כמו ביום הראשון שיצא מהמפעל, ועם העלאת גדישה שבוצעה לטורבו KKK ( מ 13 ל 20PSI) וכוון משאבת הזרקה ותזמון משאבת הזרקה, הוא סוחב כמעט כמו C5 שיש לה מנוע הרבה יותר חזק וגם בנזין. למעט התחלת נסיעה, שיש לי ראשון ושני קצרים מאוד בקסארה.

כמובן שברור שהכוון נעשה במקצועיות ולא על ידי, ולכן גם הרכב עובר ללא בעיה בדיקות זהום.

פורסם

אצלי גם אני מאמין שאני אחליף את המצחיה הזו - ראיתי כבר סדק ביום שקניתי אותה לפני שנה וחצי ואני שם לב שהוא הולך ומתרחב.

נראה לי ששווה לי לחפש מצחיה כזו במצב תקין כבר עכשיו וביום מן הימים להתקין אותה (כשתמות המצחיה הנוכחית).

• תוכן חדש...