Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה רכשתי מאזדה 3 2005 נפח מנוע 1600 מחברת ליסינג. כללית אני די מרוצה מהרכב, אבל החורף הזה שהוא בעצם קיץ מתון גורם לי להשתמש כבר עכשיו במזגן של הרכב וכך גיליתי שהמזגן ממש חלש. כלומר מוציא הרבה אוויר אבל לא ממש מקרר.

הייתי יכול לחשוב שזאת בעיה ברכב הספציפי שלי אבל עשיתי חיפוש באינטרנט והגעתי לכתבה הבאה:

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2971064,00.html

המסקנה היא שלמכונית הנמכרת ביותר בארץ חמה כמו ישראל יש כנראה בעית מזגן כרונית.

השאלות שלי: מישהו נתקל בבעיה דומה? האם זה אופייני רק לדגמים מסויימים? מה ניתן לעשות כדי לטפל בבעיה?

תודה.

פורסם

אני חושב שפשוט חסר גז, כי גם מזגן חלש יחסית אמור לקרר הייטב בטמפ' הנוכחיות.

גש למוסך של מאזדה לבדוק כמות קרר ואם חסר לאתר ולתקן את הדליפה.

פורסם

הבעיה ידועה בכל מכוניות מאזדה 3, התכנון של המזגן שגוי והרבה אין מה לעשות למרות שמאזדה ניסתה כל מיני אפשרויות

אם זאת לא ניתן לשלול תקלה במערכת שלך מכיוון שלמרות הכל היית צריך לחוש קור לא נסבל במזג האוויר היום.

כאן נמצא הפילטר שלך http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=160867&highlight=%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%98%D7%A8+%D7%9E%D7%96%D7%92%D7%9F

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
כבר פירקתי חצי דשבורד ולא מצאתי

יכול להיות שפשוט לא הותקן אצלך מאיץ מזגן ולא בוצע עדכון תוכנה. אבל, הכי טוב שתלך למוסך ושיבדקו את זה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

היתה לי בעיה כזו , הותקן אצלי מאיץ למזגן ועידכנו תוכנה הבעיה נפתרה ,אני מניח שגם הקונה שרכש ממני את המכונית נהנה מקירורו של המזגן .

מאזדה 3 SPIRIT ,לא היו לי כל בעיות בקירור המזגן ,גם בנסיעות מאומצות ומהירות המזגן קירר להפליא ,יותר טוב מה 3 1600

לגבי מי שמחפש בSPIRIT פילטר למזגן ,אז אין (לפחות בשלי) שאלתי לפי מס' רכב את שירות מאזדה לטענתם אין כזה .

גם במוסך מורשה מאזדה לאחר טיפול ביקשתי להחליף את הפילטר ,נאמר לי כי במכונית אין פילטר .

פורסם
האם מישהו יכול לעזור לי בדגם ספירט

איפה נמצא המסנן של המזגן

בדגמים הראשונים של המזדה לא היה מסנן מזגן לאחר שעשו לרכב שינוי צורה (פייסט לייב) "לפי הגדרת היצרן" שונה כל היחידה הפנימית עקב בעיה מוקרת של עירבול אוויר בתוך היחידה הפנימית

כמו כן גם הוסיפו מסנן מזגן שהו נמצא באיזר תא הנוסע צריך לפרק את מכסה בית הפיוזים וגם את בית הפיוזים ויש על היחידה פתח להחלפת המסנן שבא ב-2 חלקים

• תוכן חדש...