Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני הייתי משקיע דווקא ב-121 "הבימבה" מישהו מאד יתגעגע אליהן בעתיד-רן

יש אחת כזו שנרקבת לאיטה באחת מסמטאות מרכז תל אביב, על פניו נראית במצב טוב.

אין לי מושג מי הבעלים שלה, אין עליה מודעות מכירה - אבל היא נמצאת באותו מיקום כבר כשנה...

(אם תרצה - מיקום מדוייק בפרטי)

Hapoel Jerusalem BC   

VW Golf 1.4TSI 150HP

פורסם
(אני מפרסם בשם חבר)

למכירה!

רנו ג'ובה 4 - Renault Juvaquatre

מודל: 1957

הרכב "שוכב" שנים רבות במרתף

מחיר - 20,000 ש"ח.

ניר

057-7573536

ראיתי את התמונות של הרנו המסחרית הישנה והסתקרנתי, אז פניתי בשאלה ליוחאי שנער - עורך האתר http://israelmotorindustry.org/ - האם המדובר במכונית בייצור ישראלי?

אז לא רק שהתשובה חיובית - מסתבר שזו מכונית מעניינת ונדירה למדי:

וזוהי תשובתו המפורטת של יוחאי בנושא:

"לגבי ה- 08732:

שלדה R2100-2494515 היא Juvaquatre, מסחרית 300 ק"ג, אחת מ- 70 בלבד מסוגה שהורכבו בישראל (והרבה-הרבה יותר נדירה מה- R2101, שידועה בשם Dauphinoise, עם מנוע הדופין, שלא פחות מאשר 610 יחידות שלה הורכבו בחיפה). המכונית הזו ירדה מקו היצור בצרפת ב- 24 בפברואר 1956, התאריך האחרון שבו ייצרו ז'ובאקאטר להרכבה בישראל. יצור הדגם הזה בצרפת הסתיים שלושה ימים אחר-כך. מנקודה זו, רנו התקינו את מנוע ה- 845 של הדופין בז'ובאקאטר, ושינו את שמה לדופינואז, ואת קוד הדגם ל- R2101 (וכמקובל אצלם, איפסו את הספרור הסדרתי). זה קרה כאמור בתחילת מרץ 1956.

המכונית עצמה הורכבה בחיפה בדצמבר 1956-ינואר 1957 (בערך)."

אז לא זו בלבד שמדובר במכונית מיוחדת, בת 55 שנה, מהרכבה מקומית, ששרדה את כל השנים הללו, המדובר במכונית מאחת מסדרות הדגמים הקטנות ביותר שהורכבו כאן בארץ.

נחמד!

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
בירושלים,למי שמעוניין הבעלים רוצה 30 אלף שקל.

נראה לי גמיש.

רשם שיש מזגן,הגה כוח

שאלתי את הבעלים,הוא טוען שהוא מוכן למכור ב20 אלף,ובגלל שזה אני,{הוא מכיר אותי 5 דקות} הוא מוכן גם ב15 אלף.

לטענתו הרכב מושקע מעל 50 אלף שקל -גיר,מנוע שיפוץ\צמיגים וסלון מחודש.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
עדיין למכירה

HONDA CB360E 1974

גיר 6 הילוכים סטטוס אספנות

במצב מכני וחיצוני מדהים

זריז וחסכוני ביטוח זול

גמיש לרציניים!

050-7319933http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=267249&stc=1&d=1322944387

האופנוע נימכר !

מריו

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם
(אני מפרסם בשם חבר)

למכירה!

מחיר - 20,000 ש"ח.

ניר

057-7573536

הרכב נמכר והיום בשעה טובה עלה על גרר :wink: לצערי לשיפוץ הוא לא יזכה, הוא ישמש כתורם איברים לרנו ג'ובה 4 אחרת שכבר בתהליכי שיפוץ

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם
הרכב נמכר והיום בשעה טובה עלה על גרר :wink: לצערי לשיפוץ הוא לא יזכה, הוא ישמש כתורם איברים לרנו ג'ובה 4 אחרת שכבר בתהליכי שיפוץ

לא חבל? הוא נראה במצב ממש טוב! (לפי התמונות לפחות)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

גם אני מציע לשקול שנית...

במיוחד אחרי כל המידע שחשף און כמה תגובות למעלה: רכב מייצור ישראלי, בין האחרונים מסוגו שיוצרו, נדיר בכל קנה מידה וממש לא נראה במצב של "תורם איברים".

חבל לעשות עוול היסטורי...

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם
לא חבל? הוא נראה במצב ממש טוב! (לפי התמונות לפחות)

גם אני מציע לשקול שנית...

במיוחד אחרי כל המידע שחשף און כמה תגובות למעלה: רכב מייצור ישראלי, בין האחרונים מסוגו שיוצרו, נדיר בכל קנה מידה וממש לא נראה במצב של "תורם איברים".

חבל לעשות עוול היסטורי...

אני אעביר את המידע הלאה אבל לא מצפה לגדולות, לפי מה שהבנתי מהקונה המצב של הרכב ממש לא מזהיר (לא כמו בתמונות לפחות)

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

קיבלתי עדכון: אין ראש מנוע, משאבת דלק גמורה, שלדה מכוסחת לגמרי, חלודות בכל מקום ואין כמעט שום חלק שמיש בתוך הסלון של הרכב. אין הרבה מה לשחוט ממה שנשאר מהרכב, יש לו גגון מיוחד ואיתותים שאין בג'ובה 4 המשופצת

בקיצור ולעניין - התמונות ברזולוציה ממש נמוכה ובלי תאורה מספקת בשביל לראות את כל מה שבאמת הולך שם :evil:

למרות הסיפור המעניין מאחורי הרכב אין הצדקה לדעתי להשקעה כזו גדולה אחרי שהושקע כ"כ הרבה מאמץ בג'ובה 4 המשופצת (רוב המכלולים המכניים עברו טיפול ושיפוץ יסודיים והבודי עבר כבר פחחות)

פורסם

סליחה שאני מתערב, אבל אני מרגיש צורך לזעוק את זעקת הרכב המסויים הזה, הוא והסיפור שלו.

כל הסיבות להפיכתו לתורם ברורות נכונות והגיוניות... ועדיין, ראינו מכוניות במצב הרבה יותר גרוע שהפכו לפנינה.

נכון, כולללה מסחרית יומיומית, לטעמי אפילו חסרת טעם ופרופורציות (לא יודע למה שנאתי אותם כילד!?), ועדיין, יש כאן סיפור עם ערך אספני ורכב מאוד "שלם", אפילו אם ניקח את כל החוסרים והריקבונות בחשבון.

מי מצטרף למחאה מועדונית, ומבקש להשאיר אותו שלם עד שיבוא לו גואל? כל כך קשה להשיג את החלקים החסרים בחו"ל? אני מאמין שאם הוא יישמר במצבו הנוכחי, יבוא לו גואל? או שאני טועה?

ולמה "שילדה מכוסחת"? זה היה GTI של איזה ילד? ג'יפ רב מעללים? (השאלה צינית ברוחה, אבל מתכוונת באמת להבין את מצב השילדה).

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
(אני מפרסם בשם חבר)

למכירה!

מחיר - 20,000 ש"ח.

ניר

057-7573536

יש רכב כזה אוו ממש דומה לזה במושב ליד לוד.

בכל אופן ניראה כאחלה אופציה למי שמחפש רכב מהשנתונים האלה

הרכב זרוק בחוץ, לדעתי המון שנים! ואני בטוח שמצבו גרוע אך הוא יכול לשמש תורמת איברים במקום אוו בנוסף לזאת שניר פרסם :(

מי שמעוניין בפרטי

נדב 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...