Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה- איזה דבר טוב אחד יש בפורד ברנדה?

זה אוטו צפוף, רועש, דל, מיושן, לדעתי מכוער בטירוף גם מבחוץ וגם מבפנים, וככה הוא היה גם בתור חדש, לא כל שכן כיום.

אני זוכר שכשהייתי ילד (אני יליד 74) לאימא של חבר היתה ברנדה לבנה שנת 76 נראה לי, וכל נסיעה בה פשוט הגעילה אותי.

• תגובות 4.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה אוטו צפוף, רועש, דל, מיושן, לדעתי מכוער בטירוף גם מבחוץ וגם מבפנים, וככה הוא היה גם בתור חדש, לא כל שכן כיום.

אני זוכר שכשהייתי ילד (אני יליד 74) לאימא של חבר היתה ברנדה לבנה שנת 76 נראה לי, וכל נסיעה בה פשוט הגעילה אותי.

תגיד

כשאתה יוצא לרחוב יש רק בנות יפות?

מישהו צריך גם לאהוב את הכונפות!! 8)

אז אתה צודק! ברנדה/אסקורט רכב מיושן דל אמצעים וטכנולוגיות בסיסיות, רועש! רועד! עם הנדסת אנוש של פחח מעזה!

דא

יש בבעלותי 2 כאלו ואני מאושר עד השמיים :)

פורסם

אתה מתלהם כך,כי לא נהגת בפורד אנגליה,או סוסיתא קוביה אלו לפי מיטב

זכרוני(אני יליד 55) מגעילות אולטימטיביות.

:-D

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

הלו, סליחה.:x מי אמר מגעיל על ברנדה????

זה היה האוטו הראשון שלי (ועוד מסחרית) והיא היתה מהממת. פשטות מכאנית, גיר תענוג, אחד הטובים שהכרתי ואני כולל בזה גם מכוניות ספורט מאוד רציניות, והכי חשוב, בית ספר לנהיגה על הנעה אחורית. הכיף שעשיתי עם התחת המחליק בכל מהירות, אבל בכל כך הרבה פרוגרסיביות ובלי "עקיצות", היה פשוט מדהים. זה היה רכב ראשון הכי טוב שיכלתי לדמיין. הכנה מושלמת לאלפות שבאו אחר כך...

לא פלא שיש להן עולם שיפורים כל כך נרחב, הבסיס ככלי נהיגה הוא פשוט תענוג, ואני רק רוצה לדמיין איך זה לנהוג על rs 200...

פורסם

3 אסקורטים היו לי

69, 70, 72

מכונית הזויה

כשהן הגיעו אלי בתחילת שנות התשעים הן כבר היו גרוטאות אמיתיות

לא הפריע לי לנסוע איתן לכל מקום

לאתגר אותן בנסיעת שטח מדבריות

לטבול אותן בכנרת

וכו

אחלה רכב

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

לפורד ברנדה\אסקורט יש זמינות של חלקים בעלות הרבה יותר נמוכה על פני רכבי אספנות אחרים

כמה שהרכב פשוט ונטול טכנולוגיה ושיכלולים מתקדמים, כך הרבה יותר כייף ומהנה, הכל כל כך קל ופשוט - והכי חשוב אמין !

הרכב בעל הנעה אחורית שמאפשרת לעשות לא קצת תעלולים למי שאוהב.

לרכב יש גיר חזק ומצויין, שלא לדבר על המושבים הקידמיים והאחוריים (כן כן, המושבים נוחים ומשובחים יותר מכל רכב אחר שנהגתי בו)

לרכב הזה יש שיפורים יותר מכל רכב אחר אני חושב

זה רכב שעד היום בחו"ל משתתף בתחרויות ראלי משובחות שלא מביישות עצמן .

עוד משהו?

פורסם

טסט בתוקף עד ינואר 2010

להחלפה או למכירה

פיאג'ו Si שנת 97 משופץ כחדש,טסט בתוקף עד ינואר 2012

צמיגי פירלי חדשים

קרבורטור חדש גדול יותר מהמקורי,פילטר אויר חדש Hi Flow

פלאג אירידיום

אגזוז לחץ אמיתי של PROMA (בתמונה כאן האגזוז הקודם לא ה PROMA)

וריאטור משופר מלוסי + קפיץ אחורי

צילינדר ובוכנה חדשים

המנוע שופץ והוחלפו כל המסבים ומחזירי השמן

צבע חדש (לבן)

תמונות ומידע נוסף בשרשור השיפוץ

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=69538

מחיר 3500 ש"ח בלבד

השקעתי כסף רב ועבודה רבה ואני מצפה לתמורה הוגנת.

אפשרות גם בהחלפה באופנוע ישן אבל בר שיפוץ

ערן

054-7508727

img65311024x768.jpg

פורסם

לצערי החלטתי סופית למכור אותה,

205 GTI 1.9 מקורית ומושקעת מאוד.

צמה+מנוע חדשים במצב מצוין.

ועוד המון תוספות.

המחיר-לא בשמיים.

מבקש מאנשים רציניים שידברו איתי, היא שווה את זה :wink:

אקזמפלר נקי שאין כמותו.

050-8346706

יהונתן

1.jpg

2.jpg

DSCF6371.jpg

פורסם

נוסטלגי מאוד ונעלם מהנוף! פורד ברנדה זאת המזדה 3 של שנות ה70!

גם מזדה 3 פוקוס וטויוטה קורולה מכוניות מכוערות בטירוף האם הם יהיו ככה מבוקשות על בעוד 30 שנה?

או שאפחד לא ירצה להזכר בהם?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

גם מזדה 3 פוקוס וטויוטה קורולה מכוניות מכוערות בטירוף האם הם יהיו ככה מבוקשות על בעוד 30 שנה?

בטח שיהיו מבוקשות. אני יכול להגיד על עצמי שככל שהשנים חולפות, כלי רכב שהיו פעם שיא הכיעור בעיני, למשל הסובארו של ראשית שנות ה-80, הופכים ליותר ויותר יפים, מיוחדים ואטרקטיביים בעיני. אני חושב שאני דומה בזה לרוב חובבי האספנות העממיים, ולכן אותו הגיון יחול גם על ה 3, הפוקוס והקורולה. בקיצור, הזמן יעשה את שלו.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

+1

למעט הדגמים הספורטיביים שהיו מדליקים(נהגתי לפני כ-20 שנה ב-RS2000 מקורית בקפריסין עם מנוע 'פינטו'. כיף של אוטו), הברנדות הפשוטות - קל וחומר אלו שהורכבו בארץ - ובמיוחד האוטומטיות - היו רכב עלוב למדי.

בשנות השבעים כינו את העליה הרוסית הראשונה 'עליית הפורד אסקורט', מאחר ולא מעט עולים רכשו ברנדות בזכויות העולה שלהם.

על כך נאמר, מלאדה רוסית ללאדה ישראלית...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
נוסטלגי מאוד ונעלם מהנוף! פורד ברנדה זאת המזדה 3 של שנות ה70!

אני הייתי משקיע דווקא ב-121 "הבימבה" מישהו מאד יתגעגע אליהן בעתיד-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...