Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב מגיע בירוק ,אדום,אפור ,שמפניה, לבן , שחור , צהוב , כחול , חום כהה .

בקרוב סט תמונות יותר רציני של האדומה 8)

עומר, הרכב הוא מהמם בטירוף יש לאוטו גם מנוע וגם פוזה שקשה לוותר עלייה.

נ.ב ראיתי אותך ביום שישי בחולון ברחוב סוקלוב אני הייתי עם ה-X5 שחורה מאחוריך ציפצפתי והבהבתי עם האורות לך ואתה טסתה ואיזה רעש המפלצת שלך עשתה חבל רציתי לפגוש אותך.

יניב

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משתולל עם הרכב הא:wink::

http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=32642

"ראיתי את הפולקסווגן הזאת ממש מפחידה צילמתי אותה ובידיוק הרמזור התחלף כניראה עובד שמה בצ'מפיון התלהב מזה שצילמתי והאוטו לא שלו התחיל לעשות פוזות חחחח נתן פתיחה יש לו פתיחה חמודה,סורי על האיכות ועל החפירה תהנו

"

פורסם
רכב מדהים ביופיו.

השירוקו מהממת

אבל השירוקו פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה.

מכונית מהממת.

הרכב הוא מהמם בטירוף

מדהימה!

לא קצת נסחפתם כולכם?

לא מדובר בפרארי או לוטוס חדשה אלא רכב קופה בעיצוב שמרני מבית היוצר של החברה השמרנית ביותר שקמה אי פעם לענף הרכב.

מאז הקמת החברה ועד היום הם לא הציגו אפילו רכב אחד שמרגש בעיצובו .(זאת דעתי האישית לפחות).

נוסעת טוב? סבבה.

אמינה? עוד יותר טוב.

שומרת על ערך? מצוין!

אבל מדהימה? מהממת? אנשי VW בכלל לא יודעים איך לקרוא את המילים האלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה- אולי בגלל העובדה שפולסווגן הציגה בעבר עישה מאוד שמרנית עיצוב השירוקו יוצא דופן ומכאן התגובות.

אני מסכים עם מי שאומר שהיא מהממת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא קצת נסחפתם כולכם?

לא מדובר בפרארי או לוטוס חדשה אלא רכב קופה בעיצוב שמרני מבית היוצר של החברה השמרנית ביותר שקמה אי פעם לענף הרכב.

מאז הקמת החברה ועד היום הם לא הציגו אפילו רכב אחד שמרגש בעיצובו .(זאת דעתי האישית לפחות).

נוסעת טוב? סבבה.

אמינה? עוד יותר טוב.

שומרת על ערך? מצוין!

אבל מדהימה? מהממת? אנשי VW בכלל לא יודעים איך לקרוא את המילים האלה.

וזאת בדיוק הסיבה :wink:

אף אחד לא הישווה לפרארי או לוטוס,ואני בטוח שכל מי שהגיב "מדהימה" וכו' אפילו לא חשב על זה ויודע שאין מקום להשוואה,אבל המכונית לכשעצמה - נראית מצויין!

פורסם
לא קצת נסחפתם כולכם?

.

מה, אופל הוציאו לשוק רכב קופה? כי זה היצרן המשעמם והשמרן ביותר בנמצא.

:)

שמרנות? תראה לי עוד יצרן שהיו לו ביצים לבסס את הרכבים שלו על מנועים כפולי מגדשים (סתם דוגמא בשליפה)

או אולי יצרן שהכניס לשימוש את הגיר הרובוטי הטוב ביותר בשוק הרבה לפני כולם. (אל תתחכם רק כי AL4 הוא לא הגיר הטוב ביותר בשוק אלא יותר בכיוון ההפוך)

יצרן שקבע סטנדרט חדש באיכות בניה ואיבזור עם הגולף MK4.... סטנדרט שלא היה מקובל

ברכבים קומפקטיים לפני כן אלא רק ברכבי פאר.

מה עשו יצרנים כמו רנו? עשו מכוניות עקומות כמו מגאן II עם 5 דלתות, וקראו לזה חדשנות, אבל מתחת למכסה המנוע - אותם מכלולים.

מה עשו פיג'ו? ניסו לחקות את הגולף (307,308) ואיבדו את הייחודיות והיתרונות שלהם, ויחד עם עיצוב גרוע נפלו בין הכסאות

מה עשו היפנים? לא הרבה.

מה עשו שאר היצרנים העממיים? לא יותר מדי.

היופי הוא בעיני המתבונן, לדעתי לפולקסווגן יש מספר עיצובים נהדרים , וגם מספר עיצובים פחות טובים

כמו בכל יצרן רכב.

אגב לא הייתי מאפיין את רכבי VW בשמירת ערך.... הערך נשחק ברמה של צרפתיות.

עם כל הכבוד, זה עדיין לא פאר היצירה - הקורולה שמחזיקה מחירון כאילו הזמן עומד מלכת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נ.ב ראיתי אותך ביום שישי בחולון ברחוב סוקלוב אני הייתי עם ה-X5 שחורה מאחוריך ציפצפתי והבהבתי עם האורות לך ואתה טסתה ואיזה רעש המפלצת שלך עשתה חבל רציתי לפגוש אותך.

יניב

המפלצת שלי באמת עושה רעש בעקבות הדאון פייפ והצנרת (מזל שדוד פרודרייב קצת מפחית ולא יורה מלונים..) :wink:

השירוקו לצערי לא שלי אבל אכן הייתי איתה בחולון ואפילו זכור לי ציפצוף והיבהוב בצומת של סוקולוב לכיוון הכיכר 8)

טסתי?? :oops: , די נו , אולי האצתי חזק :wink: .

אייל - חשוב מאוד לא פחות הוא מה המחירון האמיתי משקף.. היום רוב הרכבים נסחרים הרבה מאוד מתחת למחירון!! ואתה , אתה נוסע היום על אחד הרכבים הכי סחירים בשוק!

נ.ב:על פי סקר של "אתר יד 2" ב2008 , קבע שהרכב המבוקש בכל 2007 היה גולף ...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לבגירה

נכון בהשוואה לכל המכוניות שציינת ברור שהיא לא מדהימה אין לי אפילו מילה מתאימה להשתמש כמה שהיא נחותה מהם.

אבל כל התגובות הטובות בקשר למכונית הזאת הם בגלל שהיא מדהימה בשביל הקטגוריה שלה.

זה כמו שתשווה את השירוקו לקטגוריה של רכבי עבודה כמו קנגו,דובלו,פרטנר וכו'.

אי אפשר לעשות השוואות כאלה.

זה כמו שתשווה מתאגרף שנלחם בקטגוריה של 70 קילו לבין מתאגרף של 110 קילו לשם השוואה.

הבנת את העיקרון.

ובאמת זה רכב מדהים כמובן לא כל אחד צריך לחשוב ככה

אבל לא שמעתי הרבה זמן על רכב שאין עליו שום ביקורת רעה כמו למשל על הגולף או על הלאון החדשה(אותה הקטגוריה)

טווח המחירים זהה.

בכל מקרה לא נשמעה שום תגובה רעה לא בביצועים ולא ביופי לא כמו בגולף ובלאון ששמענו הרבה תגובות כמה שהמכוניות האלה לא נראות טוב ועד היום שומעים הרבה דברים כאלה.

פורסם

וואי וואי הלוואי עליי שיהיה לי כזה רכב, איזה מזל יש בעל השירוקו הישנה. מת לקנות פלוקסווגן.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
המפלצת שלי באמת עושה רעש בעקבות הדאון פייפ והצנרת (מזל שדוד פרודרייב קצת מפחית ולא יורה מלונים..) :wink:

השירוקו לצערי לא שלי אבל אכן הייתי איתה בחולון ואפילו זכור לי ציפצוף והיבהוב בצומת של סוקולוב לכיוון הכיכר 8)

טסתי?? :oops: , די נו , אולי האצתי חזק :wink: .

אייל - חשוב מאוד לא פחות הוא מה המחירון האמיתי משקף.. היום רוב הרכבים נסחרים הרבה מאוד מתחת למחירון!! ואתה , אתה נוסע היום על אחד הרכבים הכי סחירים בשוק!

נ.ב:על פי סקר של "אתר יד 2" ב2008 , קבע שהרכב המבוקש בכל 2007 היה גולף ...

אני מסכים איתך שהוא סחיר , במיוחד GTI, במיוחד אחת סטנדרטית ושמורה, כבר קיבלתי הצעות אסטרונומיות מכמה חברי בפורום שנאלצתי לדחות. (אין מה לקנות במתחת ל100K גם אם אמכור 50 מעל המחירון)

אבל מבחינת מחירון לוי יצחק : חטפתי ירידת ערך של 20 אלף ש"ח בשנה וחצי (וזה רכב בן 9 עוד מעט עם מחירון לא מי יודע מה גבוה - אזור ה50K) ....

נ.ב. גם הג'נריישנים הולכים חזק מעל המחירון ,הופתעתי מאוד כשמכרתי לפני שנה את הג'נריישן וקיבלתי תוספת נאה מאוד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה, אופל הוציאו לשוק רכב קופה? כי זה היצרן המשעמם והשמרן ביותר בנמצא.

שמרנות? תראה לי עוד יצרן שהיו לו ביצים לבסס את הרכבים שלו על מנועים כפולי מגדשים (סתם דוגמא בשליפה)

מנועים קטני נפח כפולי מגדש הוצגו ע"י פיאט לפני VW.

.

עצם העובדה שאני אישית אוהב אופל לא רלוונטי ואפילו לא ניסיתי לעשות השוואה בניהן אבל מאחר והתחלת, קבל כמה דוגמאות למה יצרן קטן וסולידי מסוגל לעשות בזמן ש VW מגרדים את הבייצים:

Opel-GT-media.jpg

542d1106081843-opel-roadster-hard-top-option-autobild-5.jpg

2007-03-25_Opel_Speedster_Turbo_Kennz_retusch_-_Neuwied_Schlosspark.jpg

אפילו סתם אסטרה קופה, תראה איזה יופי:

opel-astra-h-gtc-rieger-text_1.jpg

ואם אתה חושב שסתם VW מוציאים רכב כמו השירוקו או מחליפים את הגולף 4 שנים לפני המועד הצפוי, כדאי שתיתן מבט חוזר בתמונות שצרפתי כי VW מקבלים בראש מאופל בשוק הבית שלהן ובמיוחד בזכות תדמית שיוצרות המכוניות הנ"ל.

אופל תמיד נחשבה למכונית לאנשים זקנים ו VW נחשבה לצעירה ורעננה, המגמה הזאת התהפכה בגרמניה כבר לפני כמה שנים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...