Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גבר אתה לא רציני, תחשוב שאתה בא לרופא מתיישב מולו ומראה לו סימן אדום על המצח, מה אתה מצפה שהוא ינחש מה קרה לך ויתן לך תרופה סתם על סמך האינטואיציה.

כבר אלף פעם ביקשו לציין את סוג הרכב ושנת ייצור בכותרת.

עכשיו ספר בפירוט, יש בעיות נוספות שבעכבותן גילית שיש ריח דלק במים?

פורסם
גבר אתה לא רציני, תחשוב שאתה בא לרופא מתיישב מולו ומראה לו סימן אדום על המצח, מה אתה מצפה שהוא ינחש מה קרה לך ויתן לך תרופה סתם על סמך האינטואיציה.

כבר אלף פעם ביקשו לציין את סוג הרכב ושנת ייצור בכותרת.

עכשיו ספר בפירוט, יש בעיות נוספות שבעכבותן גילית שיש ריח דלק במים?

ניסן ידידי שלום רב!

אם הוא היה רציני, הוא היה מחזיק יגואר?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אין לי יגואר....:-)

לנצ'יה קאפה 2.4 ידנית 1998

לפני כמה חודשים הייתה בעיה של התחממות באוטו והתפוצצו צינורות וכו.. בינתים הכל תוקן.

אין כרגע בעיות מיוחדות.. הדבר שמוזר במנוע הוא שכשאני בירושלים.. ע כל העליות והירידות החום במנוע עולה מאד (עד ה- 3/4 בשעון חום).. אם אני לא עושה כלום הוא ממשיך לעלות.. עם אני מעלה טורים חזק למשך כמה שניות הטמפרטורה חוזרת לנורמאלי.... לאחרונה שמתי לב שיש קצת הזעה באחד הצדדים של הרדיאטור... האם קשור? :shock:

מלבד זאת המנוע עבר 300K ק"מ ואין בעיות עם שמן, סחיבה, דלק (ליטר ליטר ליטר ל 8.5 ק"מ)

פורסם

שלום רב !

יש לבדוק את סירוקלציית משאבת המים, ולוודא שהרדיאטור לא ספוג בשמן, מה שפוגע בוודאות ביעילות הקירור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אין לי יגואר....:-)

לנצ'יה קאפה 2.4 ידנית 1998

לפני כמה חודשים הייתה בעיה של התחממות באוטו והתפוצצו צינורות וכו.. בינתים הכל תוקן.

מה בדיוק תוקן?

פורסם

תוקנו צינורות מים שהתפוצצו.

התפוצך משהו שגרם לשמן לפרוץ למיכל מים (שכחתי את השם)

התפוצץ הרדדיאטור חימום בתוף הרכב אז גם זה הוחלף

הוחלף הטרמוסטט של הרדיאטור (עכשיו הוא מתחיל לפעול קצת לפני החצי)

זהו.. למיטב זכרוני

• תוכן חדש...