Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ אימפרזה GT 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לירן, אני מסכים אתך ולא מסכים אתך.

אני מסכים אתך שזה תמיד יותר כלכלי לשמור את הכסף של השיפורים ולחסוך אותו לאוטו הבא.

אני לא מסכים שהקליאו לא דורשת שיפור. כפי שרשמתי, בסעיף המנוע והבלמים באמת שלא צריך לגעת כל עוד אתם לא נוסעים כל יום על מסלול מירוצים. אבל יש לרכב גם כמה חסרונות, החסרון הגדול ביותר הוא תנוחת הישיבה והחסרון הטיפה פחות משמעותי הוא זוויות הגלגל (שביטול שלהם פשוט מבטל תת היגוי ברכב לגמרי ומקצין את ה-TURN IN הגם ככה מרשים של האוטו).

חסרון אחרון הוא הגיר העדין של האוטו שכל טיפה של שימוש ברוטאלי שוברת אותו וכל מי שמתחיל לשחק עם המנוע הזה צריך דבר ראשון לדאוג לחזק את הגיר (פעולה שעולה המון כסף).

ואם נחזור שניה לנושאים שאני מסכים אתך, אני גם מסכים אתך שאת האוטו הבא שלי אני לא אפשר ואבנה אותו כמעט מחדש כמו שעשיתי עם הקליאו שלי. כן, אני מאוד נהנה מזה ואני גם נגוע במחלה שעידן ציין אבל זה בזבוז כסף אדיר. לכן אני החלטתי שהרכב הבא שלי יהיה מספיק הרדקור בשבילי כדי שאני לא אצטרך לשנות בו שום דבר. (מכיוון שכפי שעידן ציין כבר, שיפורים זה פשוט בור בלי תחתית)

ד"א, הדברים שרשמתי בהודעה הקודמת לא מתייחסת לבעלי האימפרזות/HGT בלבד, זו הייתה סתם דוגמא להפכים, לכן אל נא תעלבו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים נראה לי שאנחנו קצת בורחים מהנושא.

עדן אני מבין שאת מה שרשמת, אבל הבעיה שגם אני עושה את הטעות הזאת עכשיו.

מזמין מebay הרבה חלקים לרובר קניתי רבעייה של koni אם קפיצי הנמכה MAD

גלגלי מגנזיום מידה 15 צמיגים חדשים כבלי הצטה חדשים 9.5מ"מ ועוד המון כולל פנים הרכב

ויש לי עוד הרבה דברים לעשות אבל עכשיו עצרתי ועשיתי חושבים והבנתי שזאת לא השקעה משתלמת

ואת הכסף הזה אני יכול להשקיע ברכב שיותר משתלם להשקיע בו

ואחד מהם זה ה-GT או הלאון 4X4 2002

בנוגע לקו ישר סיבובים אני אוהב הכל

אני לא רוצה רכב אם 400כ"ס מספיק לי GT אם פרודרייב

או לאון אם ציפ אינטרקולר חזית פורק וכו' המטרה שלי בסביבות 220-250כ"ס

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

ואתה לא מבין מה שרושמים לך, כי ננעלת מראש אז למה פתחת ת'רד אם לא כדי להתייעץ? אלא כדי להודיע?

לאון 4X4 זה לא אימפרזה וגם לא קרוב אין מה להשוות אבל היא יותר אמינה, יותר נוחה ואיכותית והכי חשוב בשבילך הרבה יותר שפויה לתחזוקה יומיומית.

פורסם

לאון 4X4 זה לא אימפרזה וגם לא קרוב אין מה להשוות אבל היא יותר אמינה, יותר נוחה ואיכותית והכי חשוב בשבילך הרבה יותר שפויה לתחזוקה יומיומית.

למה לדבר שטויות? הלאון 4 (טיפל'ה משופרת)שלי תשפיל כל WRX סטנדרטית, נכון, השמחה בפניה אולי לא אותו דבר אבל עם מחשב להלדקס גם זה פתיר.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אם אתה יודע כ"כ טוב מי אנחנו שנייעץ לך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לירן, אני מסכים אתך ולא מסכים אתך.

אני מסכים אתך שזה תמיד יותר כלכלי לשמור את הכסף של השיפורים ולחסוך אותו לאוטו הבא.

אני לא מסכים שהקליאו לא דורשת שיפור. כפי שרשמתי, בסעיף המנוע והבלמים באמת שלא צריך לגעת כל עוד אתם לא נוסעים כל יום על מסלול מירוצים. אבל יש לרכב גם כמה חסרונות, החסרון הגדול ביותר הוא תנוחת הישיבה והחסרון הטיפה פחות משמעותי הוא זוויות הגלגל (שביטול שלהם פשוט מבטל תת היגוי ברכב לגמרי ומקצין את ה-TURN IN הגם ככה מרשים של האוטו).

חסרון אחרון הוא הגיר העדין של האוטו שכל טיפה של שימוש ברוטאלי שוברת אותו וכל מי שמתחיל לשחק עם המנוע הזה צריך דבר ראשון לדאוג לחזק את הגיר (פעולה שעולה המון כסף).

ואם נחזור שניה לנושאים שאני מסכים אתך, אני גם מסכים אתך שאת האוטו הבא שלי אני לא אפשר ואבנה אותו כמעט מחדש כמו שעשיתי עם הקליאו שלי. כן, אני מאוד נהנה מזה ואני גם נגוע במחלה שעידן ציין אבל זה בזבוז כסף אדיר. לכן אני החלטתי שהרכב הבא שלי יהיה מספיק הרדקור בשבילי כדי שאני לא אצטרך לשנות בו שום דבר. (מכיוון שכפי שעידן ציין כבר, שיפורים זה פשוט בור בלי תחתית)

היי אלעד,

אכן ציינתי שבמנוע היא הגיעה משופרת ומוכנה מהמפעל,

כמובן אני מסכים שיש צורך לשנות ולשפר בה דברים אחרים,

תנוחת הישיבה אכן לא אופטימלית, הגה עם זווית שגורם לך לשבת קרוב מידי.

המושב נראה אולי מצויין, ומעור, אבל לא באמת ספורטיבי, הוא נגמר נמוך מידי ואין כלל תמיכה למעלה.

במקור אכן יש לה תת-היגוי וזווית גלגול לא מבוטלים,

לצערי אני לא חושב שיש דרך לפתור את זה בלי לפגוע בפרקטיקה ובנוחות (הנמכה, הקשחה).

לגבי הגיר, עושה רושם שזה באמת לא אחד כזה שהיית רוצה למצוא בהוט-האצ' שלך.

תפעול הבורר לא ארוך מידי, אבל בעל תחושה לא מספיק מדוייקת וקליקית.

לגבי עמידותו, אני לא יודע, אצלי הוא עדיין המקורי ופועל חלק בלי חריקות.

הקלאץ' גם מקורי עדיין.

פותח השרשור, עושה רושם שבכוח אתה רוצה לקנות אימפרזה, לשם כך אתה לא צריך יעוץ.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אם אתה יודע כ"כ טוב מי אנחנו שנייעץ לך.

במקרה והכוונה הייתה אליי,

אם לא הייתי צריך את העזרה שלכם, לא הייתי פותח את השרשור הזה, אבל אני כן.

הסיבה היחידה שעדיין לא קניתי את הרכב, היא אתם לא שזה רע .

אני יודע שאתם מנסים לעזור ואני יודע שאני קצת עקשן .

אבל תבינו רכב בישבילי זה לא סתם.

בגלל השלילה הזאת, אני מרגיש כמו ילד בן 4 שלקחו לו סוכרייה מהפה.

לפחות החלטתי מה יהיה "השיפור" הראשון שלי ברכב הבא והוא ה ולנטיין:lol:

בכל מקרה אני אמשיך לחפש ולפזול לרכבים אחרים.

לפי מה שאני יודע אין עוד רכב עם הנעה כפולה חוץ מהלאון והסובארו

בתקציב של 60K תקנו אותי אם אני טועה?

גוף ראשון עתיד - אות אית"ן א'. לכן: אני אלך, אני אקנה ולא: אני ילך, אני יקנה.

נא קח זאת לתשומת לבך, כי מתחיל להימאס לי לתקן את ההודעות שלך כל הזמן.

אלעד

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

בהחלט ניתן להשאיר את הרכב מקורי ולהנות מכך,

וניתן לעמוד בפיתוי של לשפר.

נכון,ניתן לעמוד בפיתוי,זה לא אומר שעושים את זה. הרי עם כל הכבוד לכל אטמוספרית מצוייה, לא יוצרה עדיין האטמוספרית שתוכל לשים עליה 2000 שקל ותקבל במגע קסם 40-50 כ"ס (קיים כמובן במוגדשות) ועוד כל מיני דברים.

באטמוספרי בשביל לקבל את אותו שיפור תצטרך למכור כליה,לפרק את כל המנוע לגורמים ולהחליף בו 50% לפחות מחלקיו העיקריים,תצטרף לשים מערכת פליטה ויניקה משופרות ועוד ועוד ועוד....

באטמוספרי תצטרך רק 2000 שקל+50 שקל דלק נסיעה לאחת מחברות השיפורים,וכעבור 10 דקות הרכב שלך יהיה עם 40 כ"ס יותר.

הפיתוי גדול יותר במוגדשות,לכן אמרתי למה דווקא מוגדשת,ושמתי את הקליאו ספורט בתור אלטרנטיבה טובה לרכב חזק ואטמוספרי.

מה גם שיש רכבים שמגיעים כבר מתוחים ומשופרים מהמפעל(קליאו S במנוע, לדוגמא), ככה שלא צריך לגעת,

כי אם תחליט כבר לעשות ככה זה יעלה הרבה מאוד כסף.

אין רכב שאי אפשר לגעת בו מבחינת ביצועים (עם כל הכבוד לקליאו ספורט,אפילו לפרארי ולמבורגיני יש קיטים של פליטה וסופר צ'ארג'רים,והן "קצת" יותר חזקות מקליאו S...).

שוב, העניין הוא שרכב אטמוספרי לרוב פחות מדרבן אותך לשפר את המנוע אינטנסיבית כי זה סיפור יקר (שוב,לכן המלצתי דווקא על הקליאו S).

אם נחזור לרגע ל-106 שנתת דוגמא שלה, אז אני גם השקעתי לא מעט ב-106 שהייתה לי,

הייתה מושקעת בלא מעט זמן אהבה וכסף,

כיום אם תחזיר אותי אחורה, אני יכול להגיד לך שממש לא בטוח שהייתי משפר אותה.

בראייה לאחור,הייתי משפר את ה-106 שלי בדיוק אותו דבר כמו שעשיתי אז,כי כסף בא וכסף הולך,ובתקופה ששיפרתי אותה כל כך נהנתי ממנה שזה היה שווה כל שקל.

מה שכן,היום שאני יודע ומבין קצת יותר, הייתי משפר אותה בדיוק אותו דבר כי היא היתה משופרת בטעם (אתה גם מכיר את הסט אפ שלי), מה שכן, הייתי עושה את הדברים בסדר אחר.

עדיף לפעמים לשמור את הכסף בשביל תחזוקה ברמה גבוה וחסכון לרכב הבא.

וכשתגיע לרכב הבא מה יהיה ? תשמור את הכסף לרכב הבא אחריו ?

אני מצד אחד מסכים איתך,אבל מצד שני תמיד יש לי בראש שאולי מחר תדרוס אותי משאית ולא יהיה לי "הרכב הבא", אז במקביל למחשבה על העתיד, אני מקפיד להנות גם היום ולעשות דברים שעושים לי טוב,לשפר את הרכב שלי גם נכלל ברשימה של מה שעושה לי טוב.

חברים נראה לי שאנחנו קצת בורחים מהנושא.

עדן אני מבין שאת מה שרשמת, אבל הבעיה שגם אני עושה את הטעות הזאת עכשיו.

מזמין מebay הרבה חלקים לרובר קניתי רבעייה של koni אם קפיצי הנמכה MAD

גלגלי מגנזיום מידה 15 צמיגים חדשים כבלי הצטה חדשים 9.5מ"מ ועוד המון כולל פנים הרכב

ויש לי עוד הרבה דברים לעשות אבל עכשיו עצרתי ועשיתי חושבים והבנתי שזאת לא השקעה משתלמת

ואת הכסף הזה אני יכול להשקיע ברכב שיותר משתלם להשקיע בו

ואחד מהם זה ה-GT או הלאון 4X4 2002

בנוגע לקו ישר סיבובים אני אוהב הכל

אני לא רוצה רכב אם 400כ"ס מספיק לי GT אם פרודרייב

או לאון אם ציפ אינטרקולר חזית פורק וכו' המטרה שלי בסביבות 220-250כ"ס

עד עכשיו שיפרת רכב ששוק האפטרמרקט שלו לא משהו. (ובארץ כמעט לא קיים,חוץ ממוצרים אוניברסליים).

עכשיו דמיין כמה כסף תשפוך על רכב עם שוק אפטרמרקט ענק שמלא במוצרים יעודיים,וגם בארץ המוצרים נגישים.

כמו שכבר כתבתי.....הרבה כסף....

אחד הדברים שבזמנו שמחתי לגביהם היתה העובדה של-106 לא ניתן היה למצוא הרבה שיפורים וחלקי קוסמטיקה יעודיים פה בארץ, הכל היה צריך להזמין מחו"ל,זה באיזשהו מקום זה קצת מיתן אותי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למה לדבר שטויות? הלאון 4 (טיפל'ה משופרת)שלי תשפיל כל WRX סטנדרטית, נכון, השמחה בפניה אולי לא אותו דבר אבל עם מחשב להלדקס גם זה פתיר.

בואה אנימוכן ללחוץ איתך ותצלם מכמה זוויות שבאה לך ...

0502222535 לחלקים :-P

פורסם

וזו סיבה מספיק טובה להקפיץ שרשור מלפני 4 חודשים?

פנה אליו בפרטי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...