Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב שהוחלפה בו קורת הרוחב הקידמית , לפי מה שהבעלים אמר הקורה החולפה ולא רותכה .

מה המשמעות ? האם זאת נחשבת פגיעה קשה?

וכמה % מורידים על פגיעה שכזאת?

תודה מראש.

פורסם

אני לא מצליח "לדוג" תשובות מהשרשור .

ובטח שלא מתכוון להשען על שרשור שמדבר על תאונה אחרת .

פורסם

אז אני אומר לך , שאני לא מבין עד כמה מהתגובות בשרשור שקישרתה אותי רלוונטיות לשאלה שלי.

כל מה שאני מבקש זה התיחסות ספציפית לשאלה שלי , מהסיבה שאני לא מבין הנושא.

תודה.

פורסם

הייתי ממליץ לך לחפש רכב אחר.

אלא אם כן ישנה הורדה משמעותית במחיר

נהוג להוריד כ20-25% מהמחיר של הרכב אני אישית לא הייתי קונה רכב כזה גם בהנחה של 50% בגלל הכאב ראש של כרוך במחירתו לאחר מכן

פורסם

אני חייב להבין על סמך מה אתה כותב את דבריך, מה כי זה נשמע מפוצץ? 20%? אתה מגזים לגמרה, על סמך מה בדיוק יורידו לו כזה סכום, כי יש חלק שמתחבר בברגים וניתן להחלפה ונפגע? זהו הרכב פסול? כולה הוחלף חלק, מאפן שבמידה ולא רותך מחדש לא עושה כלום

עזוב, לך לשרשור ששמר שלח את פותח השרשור אליו ותבין שלא קרא כלום,

בן

נ.ב- על כל פיצוץ קטן לאיזה רכב, מינימום להוריד אותו מהכביש

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

האמת היא שהמוכר מוריד לי 24%

וגם הרכב עבר טיפול גדול שכולל צמיגים קלאץ טסט ועוד כמה דברים קטנים כמו פלאגים ורצועות

פורסם

קח את הרככב לבדיקה, אני לא מאמין שמישהו על קורת רוחב יוריד כל כך הרבה

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

תקרא שוב את השרשור הנוכחי מההתחלה, ותבין לבד שלא. מה שמנסים לרמוז לך כאן מההתחלה פעם אחר פעם הוא שהיה חלק פגום אשר ניתן לפירוק ע"י ברגים והוחלף בחדש, לא תוקן ולא היה צורך בריתוך, הוחלף בחדש.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני מודה לך מאוד , עכשיו אני מבין סוף סוף .

המשתמשים צריכים להבין שמי שפותח את השירשור פותח אותו רק בגלל שהוא לא מבין.

לשלוח אותו לקישור שמדברים שם "בשפה" שהוא לא מבין זה לא עוזר .

לכם עדיף "לדבר בשפה" שתעזור .

אני מודה לכל מי שענה לי..

עכשיו רק צריך ללכת ולבדוק את הרכב , כמו שאמרו הורדה של 24% "סתם" נשמעת לא ברורה , נראה מה בדיקת הרכב תראה.

שוב תודה

פורסם

חשוב לציין, יש הבדל בין איש ישר שחושף את הבעיה ואף מוכן להוריד במחיר בעקבותיה לבן איש שלטעמי מוריד קצת יותר מידי על פגיעה שבסה"כ נתנת לתיקון

בן

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...