Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c-3

yoav206GTI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב, אני מודיע שאבא שלי הכריח אותי לרדת מ - 206

ומכיוון שהוא בעל המאה ולכן גם בעל הדיעה, אני חייב להקשיב לו, ( :evil: )

והוא רוצה לקנות לי c-3(קומבינות מהחברה) חדשה 2004. מה אתם אומרים? עד כמה היא שונה מה-206 (ממש לא מכיר את הרכב הזה). מה היכולות שלו ואיזה דגם מועדף?

תודה

המבועס :cry:

בבקשה נסו להמתיק את רוע הגזירה

פורסם

הסקסו איננה עוד, אבל C3 ממישהו שזכה בפייס תוציא 80-85K

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אל תעצב אל לבך C3 מכונית מאד נחמדה :) לדוד שלי יש כזאת והוא מאד :)

הוא קיבל פוקוס מהעבודה, נתן אותו לדודה שלי, וממשיך לנסוע ב-C3.

אגב ענייני תקציב הם גם הבעיה שלך, ככל שאביך יוציא פחות תשאר לך יותר ירושה... :lol:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני ממש לא בטוח שה- C3 נופלת באיכויותיה מה-206 , כל עוד לא מדובר ב-XS\GTI .

מה שכן , הרכב עדיין יחסית חדש בשוק ולכן לא ידוע מספיק על רמת האמינות שלו , אבל כשאתה משווה לפיג'ו - זה כבר לא כזה משנה .

עידו .

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם

למה אבא שלך מתנגד ל-206?

בקשר לקומבינות בחברה, מכיוון שאותה חברה מייבאת את סיטרואן וגם את ביז'ו, אז מה ההבדל מבחינתו?

תראה, לדעתי החסרון של-C3 הוא שזה רכב ממש מכוער, שנראה כמו ביצה, בעוד ה-206 הוא רכב מאוד יפה.

אני אומר שאם אתה רוצה 206, ואתה כבר מתכוון להוציא 100K על רכב, אז תוציא את זה על רכב שאתה באמת רוצה.

תלחם על ה-206 או שתצטער על זה כל פעם שתראה 206 בכביש.

פורסם
למה אבא שלך מתנגד ל-206?

בקשר לקומבינות בחברה, מכיוון שאותה חברה מייבאת את סיטרואן וגם את ביז'ו, אז מה ההבדל מבחינתו?

תראה, לדעתי החסרון של-C3 הוא שזה רכב ממש מכוער, שנראה כמו ביצה, בעוד ה-206 הוא רכב מאוד יפה.

אני אומר שאם אתה רוצה 206, ואתה כבר מתכוון להוציא 100K על רכב, אז תוציא את זה על רכב שאתה באמת רוצה.

קומבינה מהחברה שלו לא של לובינסקי. ותאמין לי נלחמתי אבל זה לא ממש עוזר הוא נעול. הוא טוען גם ש - 206 בעייתית ולא ממש מסביר לי למה. משהו בסיגנון על סטטוס משלמים, ולא מצדיקה את המחיר.

פורסם

אין מה להשוות הסיטרואן לוקח את הפיגו בכול אלמנט. ואני מיתכוון לדגם 1.6 sx

. זה פשוט אותו מדהים 110 כוח סוס צריכת דלק מדהימה,ביצועים דיי מרשימים ואיבזור מדהים. היא עולה בסביבות ה105 אלף והיא המכונית הכי טובה בקטגורייה שלה מבין הסופר מיני. לפחות לדעתי אין לה תחרות. עכשיו כול זה בהנחה שאתם הולכים על ה1.6 כי אם אתם הולכים על ה1.4 אז עדיף כבר טויוטה יאריס. חבר שלי בדיוק עכשיו עומד לקנות את הגרסה של 1.6 ואין אחרי כימעט של 3 חודשים מחקר ובדיקות איזה אוטו עדיף, המסקנה הברורה היא שרק 1.6sx. אולם הכול שאלה של דגם, מכיוון שאומנם הדגם של 1.6 הכי טוב אבל הדגם של 1.4 לוקה בחיסרונו מול הרבה מתחרים. אם אכן אבא שלך החליט לבזבז רק בסביבות ה90 אלף וללכת על הסיטרואן סי 3 דגם 1.4. תגיד לו שירד מיזה ומהר וילך לאוטו הכי טוב בקטגורייה הזאת:

טויוטה יאריס 1.3.

פורסם
למה אבא שלך מתנגד ל-206?

קומבינה מהחברה שלו לא של לובינסקי. ותאמין לי נלחמתי אבל זה לא ממש עוזר הוא נעול. הוא טוען גם ש - 206 בעייתית ולא ממש מסביר לי למה. משהו בסיגנון על סטטוס משלמים, ולא מצדיקה את המחיר.

אם הוא חושב ש206 בעייתית, ואני לא מסכים איתו, אז כנראה שהסיטרואן תהיה בעייתית באותה מידה, מכלולים מאוד דומים.

• תוכן חדש...