Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני מה שאמרת נכון וכבר ידעתי את זה.

אבל תודה.

בכל אופן לאלפיין אין יתרון על המגבר של פוקאל כנראה. שניהם CLASS D והפוקאל חזק יותר.

בעקרון לDF יש משמעות, אולי מזערית אבל קיימת. אבל מספר, כמות שצריך בשביל לשלוט באלמנט כמו שצריך, אין ממש. לי לא ידוע לפחות.

אתה נעול אך ורק על שני הסאבים האלה?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

דווקא לגבי ה W6 ארבע אוהם אכן לא רלוונטי כי הוא מגיע רק שני סלילים של ארבע.

לשאלתך, משום שאמרת ש800 ב1 אוהם מצד הפוקאל יהיה טוב להאבוק,

התכוונתי לספק לו 600 ב4 אוהם מצד האלפיין, במחשבה שיהיה זה פחות וואטים אבל צליל איכותי יותר.

אבל רגע - ברשותכם, דני ואמיר - מחזיר אתכם להודעתי הקודמת! :arrow:

תודה!

עריכה:

כן, נראה לי שכן. שני הסאבים מצוינים, הם טיפה דומים רק שהJL חלש יותר. אם כי הוא ממש שד אין להמעיט בערכו...

למה יש המלצה? והאם ההאבוק לא יפתח טוב ב-600 RMS ?

בנוגע לסאן דאון 1200 - יקר לי קצת, בגלל זה דיברתי על ה1000D.

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם

הSAE-1000D מוציא למעלה מ1200 וואט RMS.

אני לא רואה איפה הבעיה לעבוד איתו על ההאבוק, משמיעה של הסאב הזה בכמה רכבים על המגבר הנ"ל הוא נשמע פשוט מצויין.

under construction..

פורסם

הערך הפיוזי של ה- 1000D הוא 75A. זה מאפשר להפיק 1200 RMS ?

הייתי בטוח שהנוסחה היא Pׂ=V*I/efficiency

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

צודק הבחור מעליי , 100 אחוז ,כדי שמגבר 75 אמפר יוציא 1200RMS הוא צריך 16 וולט ו100 אחוז יעילות , יותר סביר שהוא מוציא 1000 ב14 וולט על 90 אחוז יעילות במקרה הטוב , בכל מקרה זה יספיק .

דני מגבר פוש אנד פול עם סוויטשים הם קלאס AB , יש דבר כזה מגבר דיגיטלי !, הרבה שטויות בתרד אחד ,

ופוקאל פאוור הוא רמה מעל הסאנדאון וכנראה עולה גם יותר ברמה אחת .

• תוכן חדש...