Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ברור שאם אתה לא מתקין את המערכת שלך לבד אז אתה לא סומך על עצמך מספיק

ובגלל זה גם רוב החבר'ה שעושים בידוד בעצמם הם כאלו שהתקינו את המערכת לבד.

וידיים טובות לפי דעתי יש למי שיכול להתקין את המערכת מא' ועד ת'

כולל בניות\הגבהות, חיווט, פלטת מגברים וכל הסלט שכרוך בזה, בצורה יפה וללא עיגולי פינה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנקודה היא לא רק הידיים טובות.

לי לדוגמא יש ידיים לא טובות אלה יותר מזה (עם כל הצניעות) ובכל זאת אני בוחר בחלק גדול מהמקרים לא להתקין לבד.

זה שיש לי ידיים טובות לא אומר שיש לי ניסיון\ידע בכל דבר . ידיים טובות זה דבר אחד וידע איך מפרקים ו\או מרכיבים קליפס מסוים זה דבר אחר. אם אני מתוך חוסר ידע וניסיון יעשה טעות ויהרוס משהו זה לא יהיה שווה.

אין מה לעשות , ניסיון של מתקין זה דבר ששום ידיים טובות לא יכול להחליף . מעבר לזה , להרבה חברה יש ידיים , אבל בשביל להתקין צריך כלי עבודה וניסיון בנוסף לידיים . אחרת זה לא בהכרח שווה מבחינת תוצאה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

גורל,

תתחדש ידידי, זה ברור לי שתהנה, מקווה לקבל השמעה בקרוב!

בעניין האיטום, מנסיוני עם עבודת האיטום ברכב שלי, זה פשוט היה סיוט, גם אני כמו רוב האנשים פה חשבתי לעשות לבד, אחרי שעה של עבודה קיללתי את החומר הארור הזה ועוד יותר קיללתי את הרכב שלי ומי שעיצב את הדלתות שלו, באותו היום אמרתי לעצמי שאני לאיטום לא מתקרב יותר.

יום למחרת הגעתי ליוסי, השארתי לו את המפתחות ואמרתי לו בהצלחה, שבאתי לקחת את הרכב מבט אחד על היידים של יוסי כבר אמר לי איזה תענוג החמצתי.

לאטום את הדלת זה סיפור אחד, לאטום את הדלת בצורה טובה ומקצועית זה כבר סיפור אחר לגמרי, כבר נוכחתי לראות אנשים ש"חשבו" שיש להם דלתות אטומות.

בהצלחה לכל מי שמנסה לעשות את זה לבד. :)

פורסם

דני זה אפשרי, קשה מאוד אין ספק ולכן ציינתי זאת, אבל זה אפשרי

אני לא חושב שהאיטום ביצעתי נופל מאיטום של כל מתקין לא משנה מי המתקין.

עם זאת אני לא חושב שהייתי עושה את זה ביעבד - אלא מביא את הרכב למתקין :)

פורסם
תודה ישראל, חכה שתשמע,

כיביתי את הסאב ואני לא מרגיש בחסרון שלו בכלל,

שלא לדבר על רמת הפירוט של הטוויטר (אתה יודע כמה פעמים קייט נושמת לתוך המקרופון ? איזה חוסר מקצועיות)

תחבר לMSN

מה זה? מה זה מה זה מה זה? רגע אחד... אני חושב שאתה אמרת משהו שהמידבאסים של הקלארוס מתפקדים כמו סאבים - תיקח בחשבון שזה רק מידבאסים, הL6 כבר נחשב לוופר למשל.

עכשיו אני מקווה שאתה מבין למה אני אומר שלאיפיניטי רפרנס ולJBL GTO - אין באס! :-P

תתחדש גורל - אני מבסוט לשמוע את התיאור הזה יוצא מהמקלדת שלך, הגיע הזמן שתעבור לסט רציני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ה L6 הוא בהחלט מידבאס , הגדולה שלו שהוא מתפקד מעולה גם בתדרי המידבאס וגם בתדרי "הוופר".

תהנה מהמערכת , ממה שיש לך אבל.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

איך אבא אייל היה אומר "אין דבר כזה מידבאס, יש מידוופר" :lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מה זה? מה זה מה זה מה זה? רגע אחד... אני חושב שאתה אמרת משהו שהמידבאסים של הקלארוס מתפקדים כמו סאבים - תיקח בחשבון שזה רק מידבאסים, הL6 כבר נחשב לוופר למשל.

עכשיו אני מקווה שאתה מבין למה אני אומר שלאיפיניטי רפרנס ולJBL GTO - אין באס! :-P

תתחדש גורל - אני מבסוט לשמוע את התיאור הזה יוצא מהמקלדת שלך, הגיע הזמן שתעבור לסט רציני.

אני חולק עליך, גם אחרי הקלארוס אני חושב שלGTO יש המון באס, לא כמו הקלארוס אבל המון באס

הבעיה שלהם שיש להם חסך בתחום המיד (לא לקלארוס)

פורסם

וובכן, זה אבוד :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שני דברים אדי:

1. המידבאס של הקלארוס מפרק דלתות כמו וופר גיבור.

2. הL6 לא רק שלא מוצהר וופר, אלא midbass / midrange driver [!].

למרות השימוש המעולה והמוצלח שלו בתור וופר לסט שלושה חלקים.. [ושלא מפריע לו לרדת נמוך כמו שוופר צריך ויודע..]

פורסם

נכון נכון אתם צודקים - בגלל זה כולכם מוסיפים L4 :-D

תקראו לזה איך שבא לכם.

כן נכון, אתם צודקים - יש לרכיבים האלה יכולות טובות מאוד להיות מידבאסים.

לגבי הקלארוס אני חייב לציין שזה סט 2 חלקים הכי טוב ששמעתי עד היום, לטעמי יותר מוצלח מסופרימו.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, אתה לא חושב שקצת נסחפת?:shock:.

אם כל הכבוד לקלארוס ואני אכן רוכש לו כבוד גדול אחרי שראיתי את ביצועיו אצל דני לדוגמא.

אין ספק שהוא אחד הסטים הטובים שקיימים במחיר שלו(ואף גם מתעלה על סטים מעט יקרים ממנו).

אבל הסופרימו מה לעשות הוא הרבה יותר טוב, הוא גם עולה בערך פי 3:roll:.

הוופרים של הקלארוס מדהימים ויכולת שחזור הבאס שלהם היא פנומנלית הם גם עומדים עם הרבה וופרים מכובדים ויקרים להחריד ממיטב החברות, אבל הטוויטר של הקלארוס ממש לא יכול להכנס באותה משוואה כמו סופרימו זה משהו אחר לגמרי גם בסגנון,גם בייעוד וכמובן גם ברמה שלו.

אדי, קצת לחזור לפרופורציות- אלא אם כנראה אומר שפשוט לא שמעת את הסופרימו מותקן ועובד כראוי.

under construction..

• תוכן חדש...