Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה תמונות לנשמה ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*את האמת אני לא בטוח אם מקומן כאן או באוף-טופיק אז שהאחראים לכך ייתנו את הדין .

בכל אופן , כמה תמונות שיעשו טוב לנשמה (או לחילופין יקרעו את הלב...) של תצפית חביבה ברחובות גרמניה לפני כשבוע וחצי ... פשוט תענוג . תהנו :

ferrari7.jpg

ferrari6.jpg

ferrari5.jpg

ferrari4.jpg

ferrari3.jpg

ferrari2.jpg

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם

אני פשוט לא מבין למה אצלנו לא יכולים לראות כאלו מחזות ! למה המחירים אצלנו כ"כ רצחניים ואי-פרופרציאונליים? למה המדינה שלנו נמצאת שנות אור מאחורי שאר המדינות מבחינת החוק המוטורי. ל-מ-ה ?! :(

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אאאה זה האוטו שלי החנתי אותו שם לפני שבוע וחצי.. :lol::lol:

מה אתה אומר איזה שטיפה יפה??

ל--מ---ה??

כי כול עוד ישבו זקנים טורפי בורקסים בכנסת זה ימשך...

הם פשוט לא דור של אוהבי מכוניות הם היו עסוקים כול חייהם במילחמות ולדאוג שתיהיה לנו מדינה..

אחרי 30שנה אולי זה ישתנה בחלופי הדורות...

פורסם
כי הוא לא חונה בתל אביב.

:roll:

רסמי!! :!::!:

לפני שבוע נסעתי אם אבא שלי לסוכנות של וולוו החננו את האוטו וחזרנו וראינו שיש שריטות חרא מדינה

:mad::mad::mad:

אויש נמאסתם.

בגלל כל דבר קטן - "חרא מדינה"

לדעתי צריך למחוק הודעות כאלה.

:mad:

172

פורסם

עזבו אותכם שריטות.....קודם שיהיה מה לשרוט!

*דיכאון*

וספר על איזה אוטו נסעתם בגרמניה?

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

ויש לי את אותה תצפית .. על פרארי f355 f1 gto....

רק .. שהפעם היא נמצאת בארץ הקודש, אכן כן ..

באילת ... :)

יש לי כמה וכמה תמונות שעשיתי בוק לפרארי שבאילת .. של דייב...

וחברה .. היא בישראל..

אז כן , היו עלייה כמה שריטות, אך בתמונות לא רואים אותם , רק מקרוב שמתי לב שיש עלייה כמה שריטות ..!!!!

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
עזבו אותכם שריטות.....קודם שיהיה מה לשרוט!

*דיכאון*

וספר על איזה אוטו נסעתם בגרמניה?

בגרמניה הייתי שלושה ימים ואת שאר הטיול העברתי בהולנד . לצערי , לא שכרנו רכב מהנה לנהיגה ונאלצנו להסתפק בחת'כת עגלה : סיאט קורדובה חדשה 1400 סמ"ק .

לא ייאמן שבכלל מייצרים רכב בסדר גודל משפחתי ויחסית מאסיבי עם כזה מנוע מגושם וחסר יכולת - מעל 120 קמ"ש נדמה שהוא עומד לחטוף התקפי אסטמה (אבל זה לא עצר מלנסוע 140-150...עד שכבר מותר ! מעבר למהירות זו פשוט כבר אי אפשר עקב יכולת מוגבלת ביותר של העגלה) .

בכל אופן , עזבו אתכם מעצבים על זה שלא ניתן לרכוש רכבים דוגמת הפרארי בארץ . מה שבאמת אוכל אותי ומרתיח לי את הדם (שוב !!!) כשאני חוזר לארץ זה ההבדלים בתרבות הנהיגה . פשוט תענוג לנהוג שם , בכל כביש ובכל מהירות . הנהגים פשוט נוסעים על הכבישים ביחד ולא כל אחד והתחת שלו כמו אצלנו . יש לי אינסוף דוגמאות לחוויית הנהיגה שם ולמשמעת העצמית של הנהגים והכבוד שהם חולקים אחד לשני (אולי אני נשמע קצת נסחף מדי - אחרי הכל , בסה"כ נסיעה על כביש...אבל מי שחווה זאת , מבין) אבל אני לא אתחיל כי ככל שאני נכנס לזה אני רק מתעצבן ומתבאס יותר לעלות פה על הכבישים .

:mad::mad::mad::mad:

טוב , עד כאן לבינתיים ... אני צריך להירגע קצת ...

בכל אופן , כל מי שנהג\ינהג בכבישי אירופה לא יוכל שלא לשים לב להבדל ופשוט ייהנה מהרגע הראשון מכל שנייה שהוא נמצא על אחד הכבישים האיכותיים שם (הנה , עוד נקודה לדיון בהבדלים בינינו לבינם... לא , אני לא אכנס גם לזה - דייייייייייייייי !!! ) .

נקודה (או שתיים...) לעצבים !

עידו .

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם

IDO אתה צודק במאה אחוז אבל רק אל תשכח שזה לא רק תלוי באנשים פה זה תלוי גם בתשתית של הכבישים.

למשל אצלינו כביש אילון הוא בשבילם כמו כביש משכונת התקווה :lol:

מה לעשות זה המצב. לפחות עשית חיים שם זה מה שחשוב.

• תוכן חדש...