Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחתרת הרייסים-7 ימים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, ברור עד כמה הכתבה הזאת מוטית - אבל מדהים אותי שכל אותם נהגי רייסים לא קלטו את העניין מראש. אגב, אם אותו לירן אכן נסע כמו מטורף כשהיא מבקשת ממנו לעצור אז הוא פשוט טיפש (ועבריין - מסכן לה את החיים במודע למרות שהיא מבקשת ממנו לא לעשות את זה).

מעבר לזה יש שם המון טעויות, החל מדברים שטותיים כמו נתוני הספקים מגוחכים ונתוני עלויות מגוחכים לא פחות (שני מיליון שקלים? אין סיכוי) ועד טעויות מהותיות - כמו רייסים בנס הרים (מי עושה רייסים בנס הרים?).

אז כן, הכתבה מגמתית מאוד, אבל כל אותם חבר'ה שהתראיינו בוודאי לא עשו לעצמם חסד או כבוד בצורת ההתנהגות שלהם (למעט בודדים).

רוני

נ.ב. הלינקים לסרטון בו מוצגת הכתבת נמחקו לבקשת אלו שהעלו אותו לרשת. מי שרוצה לראות יכול לעשות חיפוש פשוט בגוגל ולמצוא. אבל בינתיים אבקש לא להעלות עוד לינקים לכאן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

"פיאט טיפו עם 700 כוחות סוס"

נו באמת.....:brickwall:

מעיד משהו על הרמה של הכתבה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

גם הבעלים של הרכב אומר שיש לרכב הזה 700 כוח סוס

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה מכיר את הרכב ? ראית אותו פעם?

אני לוקח סיכון ומנחש ש.....לא

אז למה לבלבל את המוח סתם?

גם אני חושב שמראש אין סיכוי לצאת טוב בכתבה כזו היא לא יכולה לקדם כלום חוץ מלחזק דעות שכבר קיימות גם ככה.

פורסם

מדוע לראיין את המשטרע ולא לראיין את האחראי על הספורט המוטורי בישראל? מדוע הפן הזה לא מואר?

מדוע כל פעם אתם מסכימים שיראיינו אתכם לכתבה בה הופכים אתכם לאויבי ציבור ולאשמים בתאונות?

ולסיום- 700 כ"ס מטיפו? תביאו לי דף דיינו אני יאמין.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

א. לא יודע אם 700 זה המספר המדוייק אבל הטיפו הזאת חזקה מאוד.

ב. מי שראה את הסרטון המדובר יכול לראות שבכתבה היא פשוט משקרת

ג. סייג לחוכמה שתיקה

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

700 או 70 שיהיה לו לבריאות.

עוד כתבה רדודה וחסרת תועלת כפי שעולה מדי פעם במקומותינו - והיו כאלו.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

טוב אז אני גם צד, צד בעניין..

הסיפור התחיל ביום בהיר אחד (נשמע טוב אבל ממש ממש לא), כאשר הכתבת המהוללת תחיה ברק מעיתון ידיעות אחרונות מרימה אליי טלפון:

"שלום.. אבירם? אני עושה כתבה על מירוצים בארץ, מירוצי ראלי, החוק המוטורי אני אשמח אם תשתף איתי פעולה.. אני רוצה לשמוע אנשים לראות אירועים” ישר טלפון לדורון שביקש ממני לנפנף אותה, אני כמובן חוזר אלייה ואומר לה שאין מצב.. אין לנו כל קשר לדברים האלה. כמובן שזה לא הספיק.

ר' וא' (בכירים בסצנה, מי שמכיר מכיר) מקבלים שיחת טלפון מהכתבת וזאת לאחר שהפצרנו בה שאין לנו כל קשר לזה, היא לעומת זאת במקרה הזה נענית בחיוב..לאחר שהציגה את עצמה ככתבת שרוצה לעזור ולקדם את התחום , החבר'ה לוקחים אותה ב-"רעם הכחול" על מנת באמת להראות לה את הרמה ולהבהיר לה שיש כאן אנשים רציניים.

באותו סופ"ש תתקיים ההקרנה של "מפלצות התאוצה 5", הכתבת באה למקום האירוע בקניון איילון כשהיא כבר מיודדת עם חלק מהאנשים שהזכרתי מקודם ובצורה טבעית גרמה לחלק מהאנשים להבין שהיא בסדר , ומתחקרת כל בן-אדם שני בקהל. אבל זה לא מספיק לה עד פה.

בשבוע שלאחר מכן יש קצת שקט.. כמה שבועות אח"כ היא מתקשרת ומבקשת לראות רייס, אני באותו יום שישי כל היום הייתי עם דורון, דורון אמר לה בפירוש שאין רייסים ברחובות , שכל המהות של מה שאנחנו מנסים לעשות היא להראות שאין תחרויות בכביש, הכול מתקיים במקומות מודחים בצורה מסודרת ומאורגנת כמה שיותר !!

היא האיצה בכולם לארגן לה רייס היא ניסתה לפנות לדורון במילים האלה "אתם חייבים לארגן בשבילי רייס בין 2 מכוניות להיום בלילה רק שאני אראה 2 מכוניות עושות רייס ועדיף שיהיה באיזור המרכז – דורון צחק לה בפנים ואמר לה שאין כאלה דברים ושהיא חייבת לחזור למציאות!

היא הגיעה למפגש והתחננננה לראות את הטיפו בפעולה כי היא שמעה שהאוטו חזק ומביס אופנועים (הרי כל העולם מדבר על זה גם בפניה..) היא ביקשה והתחננה לנסוע בטיפו ולהרגיש את האוטו – הטיפו צויידה במצלמות שהקליטו אותה מתחילת הנסיעה ועד הסוף, מה שראיתם בסרט זה כלום!

הסיפור עם המסוק והאופנוע, וכמובן שורת ה-SMSים הוא לא אמיתי הוא בדיחה לא מציאותית זה לא היה ולא נברא חרטטו אותה במיוחד שתרד מאתנו וגם אם תדווח על כזה דבר- זה הרי שקר ותהיה הוכחה כתובה שהיא מבלפת .

היא ביקשה שוב ושוב מלירן ודורון לעלות לטיפו, כל הסיבוב צולם (כ-20-25 דקות) כולל מצלמה שלי מאחורה שמצלמת את הטיפו וגם את הרקע. הסיבוב צולם במלואו - 2 מצלמות בתוך האוטו + מצלמה אחת מחוץ לאוטו שלי, הכל הכל נראה בבירור. הכתבת "המסכנה" שלא יכלה לראות קדימה דיברה לאורך כל הסיבוב וציחקקה. חומר שלמזלנו צולם והאמת תצא לאור. ל' לא נסע 250 בעיר ואפילו לא קרוב לזה! זה שהיא מבינה בבימבות זה משהו אחר לחלוטין. ל' נסע בכביש בעל 3 נתיבים כמעט ריק לגמריי.. ולא כמו שהיא רשמה בכתבה בתוך שכונת יד אליהו, מי שמכיר את השכונה יודע שיש שם רק נתיב אחד. לא הגיוני ולא מעשי!

אני הייתי מאחורה, אני צילמתי את האוטו מבחוץ! אין שום שום קשר בין מה שהיא סיפרה לבין המציאות. אין שום קשר בין מרדף לאופנוע ל-SMSים, הכל הייתה חרטה גדולה על-מנת שתרגע וכמה שיותר מהר!!!!

בזכות הסרט בטיפו לאחר-מכן זיהו אותה בקיבוץ עינת חברי מועדון FUEL SLUT שצעקו עלייה וגירשו אותה מהמקום, היא אכן באה עם ניידת בלשים, סקודה לבנה. בנוסף להכל היא גם ביררה פרטים במשטרה על כמה חברים.

גם המפגש בכביש אזור התפוצץ לאחר שכמה אנשים זיהו אותה מהסרטון. היא כבר לא הייתה כ"כ אנדרקאבר, וזה הטוב שיצא מכך.

אני הייתי עד לכך שדורון ואלי ניסו להכניס לה במהלך ההקרנה ואחרי את עניין החוק את הקרטוע של הספורט את הזעקה להוציא את כל העניין לכותרות –ולא רק הם הרבה אנשים הקריבו את שמותיהם כמו שאתם רואים בכתבה –בשביל לעזור לתרום ולקדם, זה שהתקשורת שופכת רעל......זה חבל וזה רע והצדק ייעשה , הם לא דיברו על רייסים ולא חשפו בפניה שום רייס (הרייסים היחידים שהיא ראתה היו באזור כשהיא באה לשם כמסתתנת ולצערה זיהו אותה )

ובנימה אישית - "להצלחה יש הרבה אבות אבל הכשלון יתום", אף אחד אבל אף אחד לא יכול לבוא בטענות ולהפנות אצבע מאשימה לאף אחד ממהמוזכרים בכתבה, כי אני הייתי עד לכך שכולם ניסו רק לעשות טוב ולתרום מההשפעה שלהם לקידום התחום.

שיהיה סופ"ש מבורך. icon_rolleyes.gif

205GTi 1.9 :evil:

פורסם

אין שום חדש תחת השמש...

עד שלא ימסדו ספורט מוטורי בארץ וימציאו מסגרות ומקומות לאוהבי הז'אנר, כל העניין הזה ייעשה בכבישים ציבוריים לצערנו.

בלי שום קשר, כתבה מגמתית מאד שמוציאה את החבר'ה האלה כקופים שכל מה שמעניין אותם זה לנסוע מהר.

פורסם

אז ברשותך, אני כן אבוא בכמה טענות. שים לב שאני מגיע ממקום חיובי - כמובן שאני בעד הספורט המוטורי וחלק מהעניין הוא איך אנחנו מוצגים בציבור (ולא משנה אם "אנחנו" זה אנשים מסצינת השיפורים, סצינת האופנוענים, סצינת נהגי הראלי או סצינת חובבי הנהיגה הספורטיבית וכדומה).

עם זאת, אני חושב שאתם עשיתם לעצמכם שירות דוב בכל הסיפור הזה - זו הייתה טעות לקרב את הכתבת הזאת אליכם, צריך להיות לכם ברור שכל גורם עיתונאי שלא מגיע מהברנז'ה (עיתונאי הרכב) יהיה נגדכם בצורה כזו או אחרת. והתוצאה של כל זה היא פגיעה בתדמית הציבורית של כל חובבי הנהיגה, כי הציבור לא יודע להבחין בין אלו לאלו. וזה ממש לא משנה אם 90% ממה שנכתב בכתבה זה שקר גמור (ואני מאמין שיש שם המון סילופים, שקרים וחצאי-אמיתות).

מעבר לזה, ואת זה כבר הספקתי להגיד לדורון - לדעתי זו פשוט שטות לקחת בחורה שאתם לא מכירים לנסיעה מאוד מהירה בתוך העיר (וזה לא משנה כמה נתיבים יש שם ואם הגעתם ל-180 או 200 קמ"ש - ותסלח לי, רואים בסרטון שזה מאוד מאוד מהר), במיוחד כשניתן לראות שהיא מבוהלת ומבקשת מכם להפסיק (אפילו אם היא גם מחייכת). צילום של כל זה והעלאה של זה לרשת זה בכלל שטות - מה חשבתם לעצמכם?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתם לא רואים איך העיתונאית הזאת דיברה בסירטון?! היא זו*ת סקופים, היא תעשה הכל כדי שהעורך יתן לה עמוד אמצעי, האינטרסים של אלו שמופיעים בכתבה והספורט המוטורי זה הדבר האחרון שמעניין אותה, היא רוצה כתבה מגמתית שתיתן לה עמוד אמצע ואת זה היא קיבלה.

פורסם
אתם לא רואים איך העיתונאית הזאת דיברה בסירטון?! היא זו*ת סקופים, היא תעשה הכל כדי שהעורך יתן לה עמוד אמצעי, האינטרסים של אלו שמופיעים בכתבה והספורט המוטורי זה הדבר האחרון שמעניין אותה, היא רוצה כתבה מגמתית שתיתן לה עמוד אמצע ואת זה היא קיבלה.

+1

הכתבת לא מבינה כלום בכל מה שקשור לספורט המוטורי ועוד אנשים מחרטטים אותה עם שטויות של מרדפים מסוקים ,כל דבר שיצא מהפה שלהם בשבילה הוא בגדר אמיתי וייכנס לכתבה שהייתה ידועה מראש.

• תוכן חדש...