Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש חייה כזו ?

הכוונה היא לדגם הקצר של ה5 דלתות

האם יש שיפורים (בארץ או בעולם) לרכב הזה?

הכוונה היא לבודי קיט, ספויילר, בקליות שקופות, אנגל אייז

תודה לעוזרים .

פורסם

אני ממש נואש כבר,

הפכתי את כל אי ביי, חיפשתי בשמות של דייהו,

הפכתי את כל גוגל ועדיין אני לא מוצא.

הכוונה שלי בעיקר כרגע היא בקליות שקופות.

איך יכול להיות שאין לרכב הזה את השיפור הבסיסי הזה?

פורסם

תודה רבה לך, ניסיתי אבל זה מראה לי רק את הגירסא הרגילה,

אני מיתכוון לגירסת ה5 דלתות (optra ls plus)

פורסם

אתה יכול להשחיר את הבקליות במקום, לדעתי הרבה יותר יפה!

אם אתה מאיזור המרכז אני יכול להפנות אותך לחבר שעושה עבודה מדהימה! (ואתה גם יכול לבוא ולראות על הרכב שלי את התוצאה)

פורסם

אחשלי, לא התבלבלת? שברולט אופטרה ויופי זה אוקסימורון. מעניין באילו עוד מדינות בעולם מוכרים את הדברים האלה שלא לדבר על שיפורי יופי. למה שלא תיקח לך איזה אלפא שגם תרעיש לך כשתיסע וכל העיניים לך ישאו תפילה?

אבל בכיף שלך ואני מפרגן לך

פורסם

אם פירגון שמו שלך לא צריך אוייבים.

כל אחד זכאי לפנק את רכבו כראות עיניו.

מצטרף להמלצתו של פיש על השחרה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

העניין הוא שהרכב בצבע כתום, בקלית שקופה כימעט נדרשת .

אני לא רואה איך כתום ושחור הולכים יחד.. אשמח אם מישהו יראה לי אוטו כתום עם השחרת בקליות,

בכל אופן, לא יודע מה יש לכולם נגד השברולט (דייהו) אופטרה הזאת.

במחיר של גולף 2002 שקרעו לה את הצורה כמה ילדים, אני קונה רכב 2006 יד ראשונה פרטית עם סנרוף, ג'נטים, 1600 אוטמטי

אני לא הולך להתחרות ולא הולך להרים הנד ברקסים, לדעתי זאת בחירה ממש טובה.

פורסם
העניין הוא שהרכב בצבע כתום, בקלית שקופה כימעט נדרשת .

אני לא רואה איך כתום ושחור הולכים יחד.. אשמח אם מישהו יראה לי אוטו כתום עם השחרת בקליות,

בכל אופן, לא יודע מה יש לכולם נגד השברולט (דייהו) אופטרה הזאת.

במחיר של גולף 2002 שקרעו לה את הצורה כמה ילדים, אני קונה רכב 2006 יד ראשונה פרטית עם סנרוף, ג'נטים, 1600 אוטמטי

אני לא הולך להתחרות ולא הולך להרים הנד ברקסים, לדעתי זאת בחירה ממש טובה.

איך היא מבחינת בטיחות במקרה של תאונה?

פורסם
איך היא מבחינת בטיחות במקרה של תאונה?

אין לי מושג האמת,

איפה אוכל לצבוע את הבקלית בצבע הרכב מישהו מכיר מקומות?

מה שאני מבין מדבריך זה: "לא אכפת לי למות\ להיות נכה בעקבות תאנה, רק שלא יתפסו אותי עם רכב לא יפה".

לא מעניינת אותך הבטיחות של הרכב, העיקר להשחיר בקליות? (שאגב, מגדיל את הסיכוי לתאונה- אורות הבלימה לא נראים כהלכה.)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

joup - אחלה רכב, היה בבעלותי אופטרה LS PLUS כחולה, במשך 4 שנים, מאוד נהניתי, רכב טוב מבחינת איבזור יופי ונוחות

במקרה של תאונה, הכל יחסי, ברור שאם האוטו נמחץ, גם לנהג ולנוסע לא קיימות הרבה ברירות, בגדול אם אני לא טועה מדובר ב4 כריות אוויר, ייתכן ואני טועה, עקב אי היזדקקות לבדיקה...

צר לי בנוסף לאכזב, אך במשך כל התקופה, כאשר ביררתי וחיפשתי אפטרמרקט מסויים לאוטו, כל ניסיונותיי כשלו והחלטתי לוותר על הרעיון

בנוגע לקיט אשר GM מציעים... לא שווה, יקר ומקנה לאוטו צורה יותר מידיי צעצועית...

מקווה שעזרתי תהנה מהאוטו, אחלה בחירה

simon377 - לא נראה לי שלזה הוא התכוון, אלא שהוא פשוט לא ניסה, ומבקש להתרכז בנושא הספציפי ולא לסטות ממנו...

הוא הרי ציין שאינו מתכוון להרים בלם יד ולהתחרות...

יום טוב

Confidence In Motion

• תוכן חדש...