Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יכול להשחיר את הבקליות במקום, לדעתי הרבה יותר יפה!

אם אתה מאיזור המרכז אני יכול להפנות אותך לחבר שעושה עבודה מדהימה! (ואתה גם יכול לבוא ולראות על הרכב שלי את התוצאה)

חוקי ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

השחרה של הבקליות(האיזור שמסביב לפנס,בפנים) חוקי.השחרה חיצונית של הפנס(בסגנון הגרביונים של פעם) לא.

פורסם

הרכב בצבע כתום בהיר

לא ייצא יפה השחרה, אם כבר בקליות, אבל צריך להתחיל לחפש מתחת לכל סלע בשביל למצוא אפטרמרקט לאוטו

Confidence In Motion

פורסם

בקשר לבטיחות הרכב,

זה הדבר הכי חשוב כמובן, אבל אין לי שום ידע יותר מידי עליו, יודע שיש ABS, ו4 כריות אוויר, וגם לא רציתי לסטות מהנושא,

עד שאני מצליח להעלות את המודעות לרכב הזה.. :) .

עידן,

חשבתי על לצבוע את הבקלית מאחורה, לא את הכיסוי אלא מסביב כמו שיש באיביזות מקדימה.. ולעשות את הבקלית שקופה לחלוטין .

פורסם

אולי מספיק כבר לחוות את דעתכם על הרכב, רמת בטיחותו, עיצובו או השם של האחות של פועל הייצור שהרכיב אותו?

הבנאדם שאל היכן הוא יכול להשיג בקליות אחוריות שקופות. אתם יודעים? נא הגיבו וענו על שאלתו.

אינכם יודעים? נא עברו לשרשור הבא.

:evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בקשר לבטיחות הרכב,

זה הדבר הכי חשוב כמובן, אבל אין לי שום ידע יותר מידי עליו, יודע שיש ABS, ו4 כריות אוויר, וגם לא רציתי לסטות מהנושא,

עד שאני מצליח להעלות את המודעות לרכב הזה.. :) .

עידן,

חשבתי על לצבוע את הבקלית מאחורה, לא את הכיסוי אלא מסביב כמו שיש באיביזות מקדימה.. ולעשות את הבקלית שקופה לחלוטין .

תראה, אני חושב שתצטרך לעשות זאת בעצמך, כי כמו שכבר אמרתי, 4 שנים היה בבעלותי מתוכן בזבזתי 3/4 זמן רק בחיפוש אפטרמרקט... לשווא :roll:

תמיד תוכל לנסות ולבדוק, אם אתה יודע איך לבצע זאת תבורך, במידה ולא תבדוק פה בפורום יש מספיק אנשי מקצוע או חובבים שיכולים לעשות זאת ברמה טובה, אני באותה תקופה חשבתי על בניית קיט מיוחד שלא יגרום לאוטו מראה מצועצע, ולעשות גבות לפנסים הקדמיים, האוטו שלך הוא צבע בהיר, אני לא חושב ששקוף זה מה שיתאים, אבל אפשר לנסות, שינוי אחורי בפנסים יהיה מאוד יפה, וגם אחורית, כי בסופו של דבר אין את הידית של הבגאז', היא מוסתרת, שזה גם יתרון

בהצלחה

Confidence In Motion

• תוכן חדש...