Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלתית דלק - שרייד 93

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

דלתית הדלק נשברה ונפלה מרכבי - כנראה עם הזמן הברזל נחלש עד כדי נפילה, לצערי הדלתית נפלה יחד עם מנעול הדלתית, וכעת השרייד חשוף בפני גנבי דלק, אם לא יותר גרוע..

היכן ניתן למצוא דלתית דלק לרכב? מה צריכה להיות העלות?

ניסיתי פירוקיות ברח' המסגר, לאף אחד אין, חוץ ממאכר אחד שרצה 150, היה חצוף ולא רציתי לקנות ממנו..

כל המלצה/הפנייה תתקבל בברכה,

תודה רבה ויום טוב,

קובי.

פורסם

אם זה בצבע של הרכב, זה מחיר סביר.

קח בחשבון שאף אחד לא גנב את החלק הזה, אלא מדובר בחלק שירד מרכב שנרכש כחוק ע"י פירוק.

בכל מקרה, אם תרכוש אותו ב-100 ואף ב-50 בצבע שונה מצבע הרכב שלך - תצטרך לצבוע את החלק (אלא אם כן אתה חאפר רציני).

עלות צביעה לא תרד מ-100 ש"ח.

פורסם

שלום רב !

קנה בכל חנות חלקי חילוף מכסה טנק דלק אוניברסלי, עם מנעול, הרכב אותו וסע לשלום.

העלות כ50 ש"ח + -.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני מניח שיש לך הברגה של מכסה בצוואר מיכל הדלק, שאליו היית מבריג את המכסה, (ככה הדלתית היא לא זו שמונעת גניבה, לפי דעתי)

אתה יכול לקנות בכל חנות חלקי חילוף מכסה מוברג עם מנעול, אני קניתי בזמנו כי פרצו לי למיכל דלק וגנבו לי דלק(פתחו את הדלתית והמכסה היה סתם מוברג ללא מנעול), עלות 50 שקל אם אני לא טועה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תודה רבה על המידע!

דלתית דלק אונברסלית נשמע כמו הפתרון :)

למרות זאת כששאלתי חנויות חלקי חילוף לגבי דלתיות דלק, הם אמרו שניתן למצא זאת אך ורק בפירוקיות...

יכול להיות שזו הייתה אי הבנה, והייתי צריך לקרוא לזה "מכסה דלק" ?

פורסם

שלום רב !

לא ידוע לי על דלתית דלק אוניברסלית.

כוונתי בתגובתי הקודמת היתה למכסה טנק דלק אוניברסלי , עם מנעול שמונע כביכול גניבת דלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
תודה רבה על המידע!

דלתית דלק אונברסלית נשמע כמו הפתרון :)

למרות זאת כששאלתי חנויות חלקי חילוף לגבי דלתיות דלק, הם אמרו שניתן למצא זאת אך ורק בפירוקיות...

יכול להיות שזו הייתה אי הבנה, והייתי צריך לקרוא לזה "מכסה דלק" ?

בחנויות חלקי חילוף צדקו.

את הדלתית ניתן לקנות רק מפירוק, והמנעול שלה לא יתאים למפתח של הרכב שלך, כך שתצטרך לקמבן משהו.

מכסה דלק אוניברסאלי ננעל הוא רק מכסה, הפתח בצד של האוטו עדיין ישאר פתוח, ואם זה מפריע לך מבחינה אסטטית, תצטרך להשקיע בדלתית.

אם הצירים של הדלתית נשארו שלמים, תנסה לאלתר משהוא, למשל לחתוך מלוח פלסטיק מלבן בצורה דומה, ואולי אפילו מנעול של תיבת דואר יתאים שם.

• תוכן חדש...