Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי איביזה FR מאוטו דיל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש היא ממש יפה.

אין מקום להשוואה בין מיאטה לאיביזה- מכל הבחינות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
תתחדש היא ממש יפה.

אין מקום להשוואה בין מיאטה לאיביזה- מכל הבחינות.

עידן

כשאתה אומר שאין ביניהן השוואה אתה מתכוון לכך שאין בכלל בסיס להשוואה (כלומר, הן לא משתייכות לאותה נישה מסוימת גם אם הן כן משתייכות לקטגוריית מכוניות ספורט) או כי האחת טובה משמעותית מהאחרת?

ולפותח השרשור - תתחדש; יש תמונות פנים? :-)

:idea:
פורסם
תקשיב, חשבתי על איביזה, היא גם נכנסת בתקציב, אך יש לה התנהגות גרועה ופוזה של רכב של ערסים.

משאיר את המיאטה לבדה.

תקשיב, חשבתי על מיאטה, היא גם נכנסת בתקציב, אך יש לה חוסר בתא מטען והיא לא כול כך פרקטית ויש לרכב פוזה של נושכי כריות.

כך שמשאיר את האיביזה לבדה.

האיביזה נותנת את הנוחות בערבון מוגבל לעומת המיאטה יש לה מקום ל-4 נוסעים לעומת המיאטה שיש לה בלחץ מקום ל-2 אנשים אז אל תשווה וישר תרד עליו למה קנית וכ'ו כל אחד קונה את הטוב בעיניו.

יניב

פורסם

תתחדש בויה!!

מי כמוני יודע כמה חיכית לרגע הזה!

יפיפה אמיתית!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
כשאתה אומר שאין ביניהן השוואה אתה מתכוון לכך שאין בכלל בסיס להשוואה (כלומר, הן לא משתייכות לאותה נישה מסוימת גם אם הן כן משתייכות לקטגוריית מכוניות ספורט) או כי האחת טובה משמעותית מהאחרת?

התכוונתי שאין בסיס להשוואה.

יניב 1- אם הייתי יכול להרשות לעצמי להחזיק רכב שני, המיאטה היא בחירתי המובהקת. אז בקשר לסטיגמות אתה רחוק- רחוק מאוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
התכוונתי שאין בסיס להשוואה.

יניב 1- אם הייתי יכול להרשות לעצמי להחזיק רכב שני, המיאטה היא בחירתי המובהקת. אז בקשר לסטיגמות אתה רחוק- רחוק מאוד.

עידן

גם אני אוהב מאוד את המיאטה הנוכחית אבל בגלל שהוא ירד, על האיביזה הייתי חייב לעקוץ אותו בסטיגמה שיש על המיאטה ותו לא.

אני גם שוב התכוונתי שאין שום ביסוס להשוואה בין האיביזה לבין המיאטה, ולכן הן כמו שמיים וארץ ולכן לא ניתן להשוואות ביניהם.

יניב

• תוכן חדש...