Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי איביזה FR מאוטו דיל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק את דבריי בגירה - שוטרים לא אוהבים רכבים צהובים, בעיקר איביזות (ולא רק איביזות צהובות שגודשות, אלא גם אטמוספריות תמימות) :|.

תתחדש ותהנה :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש אחלה קניה,בתור אחד שגם מתגלגל עם צהובה,תתחיל לפתח סבלנות לשוטרים, כי יעצרו אותך המון לביקורות ושטויות.

וגש לסדנא הקרובה לביתך להתקנת צי'פ.

פורסם
סוף סוף לאחר זמן רב שחיכיתי קפצה איביזה בצבע שחיפשתי ובמצב טוב!!!

FR 2007 יד ראשונה 22,000 ק"מ, צבע צהוב 3 דלתות.

לקחתי אותה לבדיקה והכל היה פיקס.

אוטו עלה ב נובמבר 2006 על הכביש, וטיפול אחרון בוצע לפני חודש ב נובמבר 2008 ב- 20,000 ק"מ.

הוצאתי אותו ב 9K מתחת למחירון.

הבעלים הקודם הוא בשם דרור כץ מכוכב יאיר, מישהו מכיר כזה?

מה שכן הוא שעוד מעט, בראשון לינואר, המחירון ירד, אבל עד שמצאתי אקזמפלר טוב בצבע שרציתי...היה חבל אם מישהו אחר היה קונה אותה, לא?

תזכיר לי לא למכור לך רכב.

המידע שאתה רושם על בעל הרכב שלא ברשותו מאוד צורם לי (למרות שכביכול הכל חוקי ותקין).

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
תזכיר לי לא למכור לך רכב.

המידע שאתה רושם על בעל הרכב שלא ברשותו מאוד צורם לי (למרות שכביכול הכל חוקי ותקין).

מסכים בהחלט

לא מובן בכלל למה פרסמת את שם בעל הרכב הקודם

ומה יעזור מידע כזה לגולשי הפורום או לך?

פורסם

תראה, הבעיה של קניית אוטו מאוטו דיל הוא שאתה לא מכיר או פוגש את הבעלים, בקניית אוטו מוגדש זה בעיתי כיוון שאתה לא יודע איך התנהגו אליו והאם שמרו על הטורבו שלו.

אני לא כתבתי את שמו של בעלים הקודם כי יש לי משהו נגדו אלה כי עולי מישהו מכיר אותו, או שזה חבר פה בפורום, ואז אני אוכל לשאול אותו כמה שאלות בנוגע לרכב והסטוריה שלו.

בסה"כ לא אמרתי משהו רע על המוכר, לכן פה אני לא מסכים איתך

פורסם

אני גם חושב שזה לא סימפטי להכריז את שם הבעלים , אבל בכל מקרה מזל טוב ותתחדש .

בלי חדירה מוגזמת לפרטיות של אנשים , איביזה צהובה בצורה שלך (לא בטוח שמדובר על FR ובטח שלא בטוח שמדובר בזו שקנית) נראתה לעתים נדירות בכוכב יאיר וננהגה ע"י בחורה צעירה .

מעבר לזה אין טעם לברר , אני בטוח שהמוכר של המכונית לא ציפה שאוטו דיל ימסרו את שמו והוא יהפוך לדיון בפורום , וזה גם לא משנה מי היה הבעלים כל מה שמשנה זה מצב המכונית .

שוב תתחדש!

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

בהמשך לתגובה מעליי^

גם אני לא מבין את זה...?

האמת שאני גם לא ממש "בקיא" בתחום האיביזות...:roll:

אשמח אם מישהו יסביר את ההבדל בין ה-FR לקופרה.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

קופרה מגיעה עם 180 כ"ס כאשר הFR עם 150 "בלבד".

כל השוני במנוע והמכלולים למיניהם אני משאיר לבעלי הרכבים.

וגם לפי השמועות הFR היא תשתית טובה יותר לשיפורים (לא ידועה לי למה).

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

מקס, שידוע לי - הקופרה היא התשתית הטובה יותר לשדרוגים עתידיים.

לקופרה יש קולר חזית (לעומת קולר צד ב-FR), ניהול מנוע שונה, כיול מתלים קשיח יותר, פגוש קידמי שונה, יציאת אגזוז שונה, חישוקי סגסוגת שונים, מראות צד מושחרות, ריפודים ודיפונים שונים, תגי CUPRA וכן הלאה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז זהו שלפי הבנתי CUPRA זה הדגם שכבר שופר/שודרג ע"י החברה.

באותם 10/12 אלף הבדל בין FR לCUPRA אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

• תוכן חדש...