Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהעלו בפורום לא פעם ולא פעמיים, יש מקום לנסות ולארגן מפגש צפון-מרכז גדול ומאורגן (שכמובן יכלול מנגל, אחרת מי יבוא? :wink:).

נסיונות העבר לא עלו יפה, אך נראה לי שיש היום בפורום אוכלוסייה קצת יותר בוגרת ומגובשת, ולדעתי מפגש שכזה יכול להצליח יפה מאוד.

כל מי שמכיר מקומות מתאימים למפגש מוזמן להציע בשרשור הזה. כל מי שיש לו הסתייגויות או רעיונות גם מוזמן להעלותם כאן.

רצוי שיהיה מקום נוח ופשוט להגעה, מוצל, כניסה חינמית, עם שולחנות או לפחות מקומות ישיבה.

מקומות שחשבתי עליהם:

1. החניון בעתלית, ליד המחנה מעפילים. מאוד נחמד, שקט (כדי שנעשה רעש :twisted:) ועם מקומות ישיבה ושולחנות.

2. היער שליד יוקנעם, בצד ימין של כביש 70. יש שולחנות קק"ל.

3. החלק האחורי של יוקנעם. יש פארק יפה שמשתרך לכל אורך העיר, לא סגור לגבי מס' מקומות החנייה שיש לאורכו.

4. רמות מנשה - אפשר למצוא מקומות מדהימים, בטח בתקופה זו של השנה.

5. אני בטוח שלאורך הכרמל יש שניים או שלושה מקומות יפים, כמו החניון שמתחת למערת העטלפים ליד הכביש שעולה לבית אורן.

כל המקומות הנ"ל הם 40 דקות נסיעה מת"א והרבה פחות מחיפה, במהירות חוקית לגמריי.

הצעות ורעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי מקומות מוצלים זה קצת בעייתי לדעתי למצוא,ועכשיו בחורף זה אפילו מאוד בעייתי לעשות מפגש במקום שהוא לא מקורה ולא מוגן מפני הגשם.

אולי אפשר למצוא איזה קניון או מרכז מסחרי גדול באמצע הדרך שיש בו חניה מקורה שניתן שם לעשות את המפגש.

היער שליד יוקנעם על הכביש שאחרי צומת פורדיס ממש לפני הכניסה ליוקנעם יכול להיות נחמד אבל הוא לא מקורה ולא מגן מפני הגשם.

בסה"כ רעיון מבורך וכולי תקווה שהרעיון יצא לפועל.

פורסם

החניה של קניון אם הדרך מקורה, אין לי מושג מה קורה שם בשבת. הבעיה זה לשלב שם על האש.

בכל מקרה, לשמוע פה את הסאבים של חלק מהרכבים במקום סגור/מקורה, נראה לי אתחיל לקחת אופטלגין מעכשיו.

בשיפוצים

פורסם

מוכנים להגיע עד עפולה?

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

בכל מקרה, לשמוע פה את הסאבים של חלק מהרכבים במקום סגור/מקורה, נראה לי אתחיל לקחת אופטלגין מעכשיו.

אהמ אהמ, דווקא נשמע לי מאוד מעניין :twisted::-D

נ.ב

3333 - מישהו כנראה חושב עליי :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האמת עפולה נשמע מאוד מפתה,אבל מצד שני אני משוחד כי אני מהצפון.

עפולה נמצאת גם כ-40 דקות עד שעה נסיעה מהמרכז,ועכשיו יש כביש יחסית חדש עד הכניסה לעפולה שחוסך לא קצת זמן למי שמגיע מהמרכז.

יש מי שבעד הרעיון של מפגש צפון-מרכז מאוחד בעפולה?

פורסם

הרעיון לעשות מפגש כזה משובח בהחלט ואני מברך על כך.

make love, not war!! :-D

צריך בהחלט להתגבש יותר. ואני אשמח להשתתף ולעזור בכל דרך.

חוששני כי מקום מקורה איננו טוב למפגש אודיו ולא רק בגלל על האש. זה יהיה תוהו ובוהו. עם כל הרעש שיהיה, צריך שטח פתוח. ואם יהיה קצת גשם, אז מה? חוץ מזה אפשר לשנות תאריכים לפי דני רופ.

אני בפנים.

אגב, נאדר שיחק אותה ובא מהצפון, כולם נהנו ממנו והוא נהנה גם. מדוע החברים לא באים יותר? הרי סך הכל מדובר על פעם בחודש, וזה לא 500 ק"מ, אז במקום לקיים שלוש מפגשים שונים, שחלקם מצומצמים, ניתן ורצוי לעשות מפגש אחד גדול ומרוכז במרכז הארץ. אני משוכנע שזה יהיה נחמד מאד וכיף. למשל היו כחמישה ירושלמים במפגש בשבת, שנוסעים 2X60W, סליחה, ק"מ.

פורסם

תקחו בחשבון שרוב הקניונים פתוחים בשבת ואני בספק אם הם יקבלו בעין יפה 40-50 רכבים אם מוסיקה בחניה המקורה שלהם :?:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

נכון שזה נחמד מאוד שיהיה מפגש מאוחד אחד לכולם מדי פעם,זה שיש אנשים שיכולים להגיע מהצפון או מהדרום היחסי או מירושליים למרכז זה נפלא,אבל לחברה מהצפון זה לא תמיד מתאפשר וחוץ מזה העניין כאן זה לקיים את המפגש המדובר במקום שהוא איפשהו באמצע הדרך לכולם.

בקשר להצעה של מפגש בעפולה זה יכול להיות לא רע בכלל,זה יחסית קרוב למי שבא מהמרכז ונוח למי שבא מהצפון,ולצורך ההגינות אפשר לקיים מפגש נוסף שכזה באיזור המרכז.

פורסם

תפסיקו להיות עדה של בכיינים לגבי נסיעה ,הרי כל הכייף הוא לנסוע עם המערכת עובדת ברכב מקום למקום

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

אז למה שלא תיסע לר"ג? :wink::lol:

נ.ב

מניסיון בתחרות שהייתה, דיי צפוף ולא נראה לי שיהיה מקום לכלכך הרבה אנשים. צריך מקום פתוח יותר, משהו באמת בסגנון של החניה באיצטדיון ר"ג.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האמת שאפי צודק ואחרי שהוא העלה את התמונות למיקום האפשרי זה נשמע אפילו עוד יותר טוב ומפתה.

אני חושב שכל עוד ההצעה עומדת בעינה צריך להסכים ולסגור תאריך וזהו.

יש הצעות לתאריך?:?:

בקשר לצפיפות אז יש שם לא קצת מקום בכלל ועם אנשים יחנו כמו שצריך בצורה מסודרת יהיה מספיק מקום.

פורסם
אז למה שלא תיסע לר"ג? :wink::lol:

נ.ב

מניסיון בתחרות שהייתה, דיי צפוף ולא נראה לי שיהיה מקום לכלכך הרבה אנשים. צריך מקום פתוח יותר, משהו באמת בסגנון של החניה באיצטדיון ר"ג.

לא כל כך ברור לי על איזה מקום אתם מדברים . תסתכלו בתמונה ותחשבו על האירוע ? שהיה שם. רכבים ספורים נכנסים ממש ברחבה עצמה. כל השאר היו פזורים לאורך הרחוב.

אם רוצים לעשות מפגש גדול למרכז ולצפון ברור שהמקום של אפי זה לא האידיאלי . אין ברחבה מספיק מקום לרבע מהרכבים של המפגש ולהתחיל לפזר אנשים לאורך הכביש כמו בתחרות בזמנו זה ממש לא לעניין עבור מפגש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...