Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ טרנספורטר שנת 73'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביי ביי בורה ( לא בדיוק ), שלום צעצוע חדש ( לא בדיוק icon_wink.gif ) -

023.jpg

024.jpg

025.jpg

קצת נתונים -

שנת 73'.

מנוע 1700CC.

גיר אוטומט ( נדיר מאד ).

בעבר רציתי למכור, אבל היום אני שמח שלא מכרתי.

יש המון פחחות ברכב, הרצפה הקדמית רקובה לגמריי, הרצפה האחורית במצב "חדש".

מנוע תקין - מניע ונוסע. אומנם רק בחנייה של העסק.

קרבורטורים חדשים ( SOLEX ).

אני זקוק להמלצות לאתרים שאוכל להזמין חלקים - גומיות, סמלים, בקליות, פנסים, הגה ( כאילו מישהו נתן ביס לשלי ), חלקי פח, ועוד חלפים כאלו. פשוט אני לא מוצא כלום בארץ.

בברכה אסף.

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיהיה בהצלחה ,

בנוגע לאתרים , אני יותר מאוחר יערוך עם המספר של לינקר ,

יהודה לינקר מרחוב שונצינו בת'א .

יש לו את כל החלקים לVW ,

כמו כן אתה יכול להזמין מEbay . הכתובת www.ebay.com

ויש עוד אתר בארץ שמוכר חלקים לVW .

קנינו הרבה חלקים משם לחיפושית שלנו .

אני עוד כמה דקות יערוך!

ראשון :wink: .

אביב ,

עריכה : יהודה לינקר - רחוב שונצינו 2 ת"א טלפון 035622510 נייד 0544424142תל-אביב

וזה האתר : www.ramp.co.il ממליץ בחום !

מחפש אנג'ל אייז לפיג'ו 206 .

לחצו פה בשביל לשלוח לי הודעה פרטית .

או במייל : [email protected]

• אחראי פורום
פורסם

אני ממש אוהב את הדור הזה.

מאיזה שנה הוא עומד? הפרסום עליו נראה עתיק! (מס' הטלפון הקצר לדוגמא).

בהצלחה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לפני שאנחנו מדברים על חלקים , תקנה נייר זכוכית/נייר מים ,

ותתחיל לעבוד :-P:-P:-P .

בכל אופן אם תרצה פחח באיזור הדרום (שדרות)

צור קשר בפרטי . או באיסיקיו 6783300

מחפש אנג'ל אייז לפיג'ו 206 .

לחצו פה בשביל לשלוח לי הודעה פרטית .

או במייל : [email protected]

פורסם

אסף, אפשר לסמוך עלייך שהרכב ייראה מצויין. יש לך ידיים - זהב! :wink:

בהצלחה!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אני ממש אוהב את הדור הזה.

מאיזה שנה הוא עומד? הפרסום עליו נראה עתיק! (מס' הטלפון הקצר לדוגמא).

בהצלחה!

הוא עומד בערך 4-5 שנים לדעתי, עד אז הוא עבד ושירת את העסק נהדר.

לפני שאנחנו מדברים על חלקים , תקנה נייר זכוכית/נייר מים ,

ותתחיל לעבוד :-P:-P:-P .

בכל אופן אם תרצה פחח באיזור הדרום (שדרות)

צור קשר בפרטי . או באיסיקיו 6783300

יכול להיות מאד שאני אתחיל לשפשף את הרכב פשוט הבעייה היא שצבעו אותו עם רולר וצבע קיר לדעתי, יש הרבה לשפשף :lol:.

ובקשר לפחח, אני מחפש בן אדם שמתמחה לדור הזה אחד שמקפיד על - הקווים של הרכב, מתמחה לפחחות מלאה שלא יתחילו להיות לי חלודות לאחר שנה שנתיים. הפחחות זה רוב ההוצאה על הרכב ( יש עבודה על הרכב ), מחינת מכניקה הרכב דורש יישור קו מיניטורי. מבחינת קוסמטיקה לא לדאוג אני עושה את רוב העבודה :rolleyes:, אני מאמין שייצא מדהים אני מתכנן את הסלון הפנימי יותר משנתיים !.

תודה רבה על הקישורים, אני אחרוש אותם.

edan839 - תודה על הפירגון.

בברכה אסף.

פורסם

WWW.THESAMBA.COM

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

בארץ- אני ממליץ בחום על סעיד, אום פרטס בחיפה. הוא שולט היטב, יש לו גם דברים שקשה למצוא בד"כ ואם אין הוא מזמין מאירופה, והמחירים סבבה. אני ממש מרוצה ממה שקניתי אצלו.

כמו כן, ramp.co.il אין מבחר עצום, אבל יש.

חלקים משומשים בארה"ב - בעמודי המודעות של thesamba.com . אני קניתי ככה המון חלקים.

עוד חלקים משומשים, כמעט כל מה שתרצה, יש למגרש פירוקים ענק שאפשר למצוא ב bustedbus.com חבר'ה על הכיפאק, שמחים לעזור ויעילים מאוד באריזה ומשלוח.

חלקים חדשים בארה"ב -

המומלצים שלי הם cip1.com ו busdepot.com צריך להכיר את שניהם, כי המבחר שונה, ויש דברים שיש פה ואין שם ולהיפך, או חלקים מספקים שונים. חשוב להשתדל להזמין חלקים תוצרת גרמניה כשיש, ובחלקים מסויימים, חלקים OEM תוצרת ברזיל עדיפים על מקסיקו.

חלקים חדשים באנגליה -

ללא ספק justkampers.com ישרתו אותך מצויין, הם גם מייצרים חלקים חדשים שכבר אין להשיג מהספקים המקוריים, כמו סט בושינגים מפלסטיק למוביל של מוט ההילוכים (סתם דוגמה). חלק מהחנויות האמריקאיות קונות מהם חלקים כאלו. שים לב שהמשלוח משם יקר כי הם שולחים רק בשילוח בינ"ל מהסוג היקר ולא בדואר "רגיל", כך שזה משתלם רק בקניה גדולה יחסית.

קניתי גם הרבה מאוד חלקים מ gsfcarparts.com שיש להם מבחר יפה של חלקים מקוריים באיכות גבוהה, ו50 חנויות ברחבי הממלכה, מה שהופך את העניין ליעיל מאוד כשמבקרים שם.

יש עוד הרבה, ואני ממליץ לך להשוות בין האפשרויות השונות לפני כל רכישה, תתפלא לראות איזה הבדלים יש לפעמים.

אתה מוזמן גם להתרשם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=171443

אסף.

פורסם

שיפשוף שטחי ... משחזת יד רוטטת קטנה עושה את העבודה בובה

שיפשוף עמוק ... משחזת זווית עם כוס שיוף ושערות פלדה מעולה להסרת חלודה ושכבות מרובות של צבע

זהירות, כשזה בורח זה מאבד שליטה וקרע לי את כל האצבע הקטנה , שעכשיו היא עוד יותר קטנה

בהצלחה

מאיזה אזור אתה אם יורשה לשאול

פורסם

המון בהצלחה.

לא אמורה להיות לך בעיה למצוא חלקים למודל הזה. יש בשפע באירפה ובארה"ב.

ולא לשכוח להעלות תמונות מכל שלב.

תתיישן

פורסם

בשעה טובה !

אנחנו מדברים על השיפוץ הזה מאז שהרכב הועמד לדעתי.

יש לי בלוק שיוף ועוד כמה כלי פחחות חדשים, אתה מוזמן להשתמש בהם.

ואם אתה קונה פטיש הפוך אל תקח את הכי זול ההברגות של הראשים נהרסות.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
במידה ותרצה פחח אומן צור קשר .תוכל לראות מכוניות שהוא עשה ועושה לי

הוא מהקריות

שלחתי לך הודעה בפרטי, תודה.

WWW.THESAMBA.COM

תודה תודה תודה, זה בדיוק מה שחיפשתי. עכשיו יהיה לי יותר קל לדבר עם ספקים של חלקים.

בארץ- אני ממליץ בחום על סעיד, אום פרטס בחיפה. הוא שולט היטב, יש לו גם דברים שקשה למצוא בד"כ ואם אין הוא מזמין מאירופה, והמחירים סבבה. אני ממש מרוצה ממה שקניתי אצלו.

כמו כן, ramp.co.il אין מבחר עצום, אבל יש.

חלקים משומשים בארה"ב - בעמודי המודעות של thesamba.com . אני קניתי ככה המון חלקים.

עוד חלקים משומשים, כמעט כל מה שתרצה, יש למגרש פירוקים ענק שאפשר למצוא ב bustedbus.com חבר'ה על הכיפאק, שמחים לעזור ויעילים מאוד באריזה ומשלוח.

חלקים חדשים בארה"ב -

המומלצים שלי הם cip1.com ו busdepot.com צריך להכיר את שניהם, כי המבחר שונה, ויש דברים שיש פה ואין שם ולהיפך, או חלקים מספקים שונים. חשוב להשתדל להזמין חלקים תוצרת גרמניה כשיש, ובחלקים מסויימים, חלקים OEM תוצרת ברזיל עדיפים על מקסיקו.

חלקים חדשים באנגליה -

ללא ספק justkampers.com ישרתו אותך מצויין, הם גם מייצרים חלקים חדשים שכבר אין להשיג מהספקים המקוריים, כמו סט בושינגים מפלסטיק למוביל של מוט ההילוכים (סתם דוגמה). חלק מהחנויות האמריקאיות קונות מהם חלקים כאלו. שים לב שהמשלוח משם יקר כי הם שולחים רק בשילוח בינ"ל מהסוג היקר ולא בדואר "רגיל", כך שזה משתלם רק בקניה גדולה יחסית.

קניתי גם הרבה מאוד חלקים מ gsfcarparts.com שיש להם מבחר יפה של חלקים מקוריים באיכות גבוהה, ו50 חנויות ברחבי הממלכה, מה שהופך את העניין ליעיל מאוד כשמבקרים שם.

יש עוד הרבה, ואני ממליץ לך להשוות בין האפשרויות השונות לפני כל רכישה, תתפלא לראות איזה הבדלים יש לפעמים.

אתה מוזמן גם להתרשם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=171443

אסף.

אסף, פשש איזה שם נפוץ :-), רק התחלתי לקרוא את הדף הראשון של הפרוייקט המאד מרשים שלך ואני חייב לציין שהרכב מאד מוכר לי, קנית מאזור ראשון לציון ?

אני אצור קשר עם הספקים שציינת, יש לי כבר מספר חלקים שאני מעוניין להזמין.

תודה רבה.

שיפשוף שטחי ... משחזת יד רוטטת קטנה עושה את העבודה בובה

שיפשוף עמוק ... משחזת זווית עם כוס שיוף ושערות פלדה מעולה להסרת חלודה ושכבות מרובות של צבע

זהירות, כשזה בורח זה מאבד שליטה וקרע לי את כל האצבע הקטנה , שעכשיו היא עוד יותר קטנה

בהצלחה

מאיזה אזור אתה אם יורשה לשאול

אני מאזור ראשון לציון, באמת הורדת חתיכה מהאצבע ?, קצת הלחצת אותי למרות שנראה לי שאני אוכל להתמודד על האיבוד שליטה של המשחזת.

אגב, אין איזה כלי ייעודי שאני יכול לקנות לביצוע השיוף ?

תודה.

המון בהצלחה.

לא אמורה להיות לך בעיה למצוא חלקים למודל הזה. יש בשפע באירפה ובארה"ב.

ולא לשכוח להעלות תמונות מכל שלב.

תתיישן

בקשר לתמונות לא לדאוג, היום אני אוריד את הרכב מהבלוקים ואפנק אתכם בהמון תמונות, וכמובן שאני אעדכן כל שלב בפרוייקט.

תודה על הברכה :lol:.

בשעה טובה !

אנחנו מדברים על השיפוץ הזה מאז שהרכב הועמד לדעתי.

יש לי בלוק שיוף ועוד כמה כלי פחחות חדשים, אתה מוזמן להשתמש בהם.

ואם אתה קונה פטיש הפוך אל תקח את הכי זול ההברגות של הראשים נהרסות.

ארנון, הגיע הזמן לא ? :-D, אני אתן אליך גיחה בסוף השבוע כנראה להשאיל ממך קצת כלי עבודה :wink:.

בקשר לפטיש ההפוך, יש חברה מועדפת שאתה מכיר ? אני בעד כלי עבודה איכותיים !.

תודה לכולם !!!!.

בברכה אסף.

פורסם
רק התחלתי לקרוא את הדף הראשון של הפרוייקט המאד מרשים שלך ואני חייב לציין שהרכב מאד מוכר לי, קנית מאזור ראשון לציון ?

לא. הוא במשפחה מתחילת שנות ה80. כמו אצלך...

אסף.

• תוכן חדש...