Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הניסיון הראשוני וקצת התלמדות ושיחות כאלו ואחרות...

אני מנסה להתמקד קצת ולראות אם אני בכיוון הנכון.

בינתיים רכשתי מחבר פורום (תודה תומר! ) מנחת של JL AUDIO שמוציא 4 ערוצים עם כניסת AUX

שישמש אותי בהתקנה על מנת לשמור על ה HU המקורי ברכב וגם לחיבור נגן חיצוני במידת הצורך.

לגבי רכיבים בהתקנה עצמה, אני חושב שאני יודע מה אני רוצה... אבל עוד לא סגור על זה ואשמח לשמוע את דעתכם:

רמקולים:

סט קומפוננט קדמי של Morel Elate 2Way 6.5

רמקול קוקאסילי בדלתות אחוריות (זה המקום שיש ברכב) Morel Pulse Coax 6

סאב וופר:

JL AUDIO - W6

הגברה:

genesis ultra 4ch - עבור הרמקולים סט קדמי ואחורי

genesis ultra sub - עבור הסאב וופר

כמובן לכל זה צריך להוסיף חיווט והתקנה איכותית שעוד לא החלטתי סופית אצל מי .. ( וכן.. כבר דיברתי עם יוסי.. תרגעו :-) )

מה דעתכם?

איך הקומבינציה הזו בכלל משתלבת אחד עם השני?

למישהו יש סדר גודל של מחירים? אני עוד לא ממש בדקתי לעומק...

תודה !

רועי

פורסם

אהלן.

לגבי הרכיבים שבחרת - האם שמעת אותם ? אם כן ואהבת אז מצוין. אם לא ממליץ לך לשמוע כמה שיותר סטים ורכיבים על מנת שתוכל להחליט בצורה יותר מקצועית.

על הרמקולים מאחור הייתי מוותר כלל וכלל.

אם אתה מתעקש עליהם בטח שלא הייתי מחבר להם מגבר .

לגבי המגברים - לא הייתי קונה את מה שאתה מציע. לטעמי זה בזבוז כסף.

אני הייתי הולך על פרופייל 2 אולטרה עבור הסט הקידמי. 2X150. מגבר מצוין שיטפל פרפקט בכל סט קידמי שתחפוץ בו.

הייתי הולך על פרופייל סאב (לא אוטלטרה) שיתן לך 550 וואט ב 2 אוהם שזה דיי והותר ל W6.

שני השינויים במגברים יחסכו לך הרבה מאוד כסף ומבחינת ביצועים לא תהיה לך שום ירידה ואף שיפור (הפרופייל 2 אולטרה מתאים יותר לסט קידמי חזק , למרות שגם ההספק של האוטלטרה 4 מספיק ללא צל של ספק).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הייתי שמח אם היה לי איפה לשמוע סט של מורל ELATE או למשל את ה Hybrid Audio Legatia L61-2Pro

או FOCAL K2P או Hybrid Audio Clarus C61-2

אבל לצערי אין לי מכרים שיש להם אף אחד מהרכיבים הנ"ל.

אם יש מתנדבים שמוכנים שאקפוץ לשמוע מספר צלילים, אני אשמח!

פורסם

לא חסר אנשים עם אלייט - זה אחד הסטים הפופולרים . אני משוכנע שבמפגשים השונים תמצא אלייט וקלאורוס.

לגבי הלגטיה - אתה מוזמן לשמוע אצלי אם תרצה.

ממליץ לך גם לשמוע סאבים נוספים כמו W6 , IDMAX , ואת הפייבוריט שלי הגנסיס אודיופיל.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אאל"ט, במפגש בשבת יהיו מערכות שמשלבות בדיוק את מה שציינת. גם אם זה יהיה בסטאפים שונים מעט, לפחות תקבל נקודת ייחוס לגבי הגוון והסגנון.

פורסם

חבר'ה.. המפגשים בשבת.. ואני ממשפחה שומרת שבת...! כמו עוד רבים אחרים אני מניח בפורום.

ולכן המפגשים שמתקיימים בשבת לא רלוונטים לחבר'ה שבאים ממשפחות מסורתיות/דתיות.

אני מודע לקושי לארגן מפגשים שכאלו במהלך השבוע ( גם אני עובד... )

אם עדיין יהיו אנשים גם בצאת השבת (17:45 לערך) במקום אני אשמח להגיע ולשמוע.

אני פשוט לא יודע עד איזו שעה אנשים נשארים במפגשים שכאלו.

וכמובן שאני מעריך כל אחד שמגיע בכלל !

תודה

רועי

פורסם

רועי, המלצתי אליך להגיע בצאת השבת. גם אם לא יהיו רכבים עם מערכות מסוימות אותן ברצונך לשמוע, יהיו מגוון של מערכות שונות כדי לקבל אינדיקציה מסויימת, גם בשעה זו.

כמו כן, אפשר ניתן ורצוי, לשמוע ולשוחח בענין זה עם החברים. קל יותר וזורם יותר מאשר באמצעות התכתבות בפורום. למעשה, זה מטרת המפגשים הללו. לשתף מידע, לשמוע ולהשמיע.

פורסם
לא חסר אנשים עם אלייט - זה אחד הסטים הפופולרים . אני משוכנע שבמפגשים השונים תמצא אלייט וקלאורוס.

לגבי הלגטיה - אתה מוזמן לשמוע אצלי אם תרצה.

ממליץ לך גם לשמוע אצל עופר את הלגאטיה...סט מדהייים, בעיקר ב 3WAY

פורסם

אצל עופר הוא באמת נשמע מדהים!

אני ממליץ גם על הקלארוס (גם לעצמי 8):wink:) - שמעתי אצל דני (DANNYG) והסט הזה פשוט נפלא (אפילו שהוא עם ה-L1 פרו :-D).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי מה שהחברה מספרים פה במפגש הקודם נשארו חברה הרבה אחרי יציאת השבת. אם אתה מהאיזור ויסתדר לך לקפוץ זה יהיה הכי יעיל.

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...