Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקיון רכב - עצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

קניתי שלשום C5 ואני מעוניין לנקות אותה בעצמי ניקוי מאוד יסודי.

אני צריך עצות לגבי תכשירים לניקוי הפלסטיקים ברכב,הריפודים כולל המושבים והשטיחונים ואיפה קונים אם מדובר בתכשירים מיוחדים.

תודה מראש

פורסם

תתחיל עם שטיפת הרכב עם מים וסבון, לאחר מכן רצוי לעבור על הרכב עם פוליש + ווקס ממולץ של טרטל ווקס(הציור עם הצב) ישנם סוגים של טרטל לפי צבע הרכב, תשאל את המוכר איזה הכי כדאי בשביל צבע הרכב שלך(נותן למצוא תכשירים אלו באוטו דיפו)

לגבי הדשבורד תעבור עליהם בחוזקה עם ג'ילדה ולאחר מכן תרסס בעזרת סקאי(ניתן להשיג בריחות שונים, אני ממליץ ריח וניל)

לגבי השטיחים שלך אתה יכול להשתמש בכול מיני ספריים של קצף השתמשתי באחד של סאן אוף אגן והוא לא הכי מעולה אז תבדוק את זה או שתקבל פה עוד המלצות.

מקווה שיעזור(:

פורסם

שים לב! לא כל התכשירים לניקוי ריפודים מתאימים לריפודי הרכב ויכולים לגרום להרס של הריפודים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הבנתי - לכפר קאסם אני לא אסע

אבל אני אעבוד על זה בבית - כמו שאמרתי אני רוצה לנקות בעיקר בפנים - לקרצף את הפלסטיקים.

חומרים? כלים?

פורסם

לSTP יש שני חומרים שנורא ימצאו חן בעיניך:

1) son of a gun protectant שמעולה לניקוי והברקת פלסטיקים וכמובן שומר עליהם (נוסחת סיליקון מיוחדת)

2) tuff stuff שמעולה להסרת כתמים מריפודים ושטיחים יש לשים לא לא להשתמש בזה על הריפוד בגג כי החומרים שם עלולים להמיס את הדבק שמחבר אותו לגג. חומר מעולה להסרת כתמים ולחידוש ריפודים.

פורסם
תתחיל עם שטיפת הרכב עם מים וסבון, לאחר מכן רצוי לעבור על הרכב עם פוליש + ווקס ממולץ של טרטל ווקס(הציור עם הצב) ישנם סוגים של טרטל לפי צבע הרכב, תשאל את המוכר איזה הכי כדאי בשביל צבע הרכב שלך(נותן למצוא תכשירים אלו באוטו דיפו)

טרטל הם ממש לא המילה האחרונה בתחום. חיפוש בפורום ייתן שורה של מוצרים עדיפים (רצוי לחפש מוצר המכיל חומר הקרוי קרנאובה, שנחשב לווקס הטוב ביותר).

לגבי הדשבורד תעבור עליהם בחוזקה עם ג'ילדה ולאחר מכן תרסס בעזרת סקאי(ניתן להשיג בריחות שונים, אני ממליץ ריח וניל)

חלילה וחס בחוזקה. עוד מעט תמליץ לעבור עם פומפיה או סקוץ' ברייט. יש להשתמש במטלית רכה, ואם מוכרחים (בהחלט לא חובה), אז SUN OF A GUN או משהו דומה.

לגבי השטיחים שלך אתה יכול להשתמש בכול מיני ספריים של קצף השתמשתי באחד של סאן אוף אגן והוא לא הכי מעולה אז תבדוק את זה או שתקבל פה עוד המלצות.

SUN OF A GUN לא מיועד לשטיחים. TUFF STUFF, גם הוא של STP, כן. אני השתמשתי לאחרונה במוצר ניקוי שטיחים של KALIA (בבקבוק ורוד בזוקה דוחה). יש לבדוק תחילה בפינה נסתרת אם המוצר לא מזיק לריפוד).

מקווה שיעזור(:

קראו את השרשור הזה.

• תוכן חדש...