Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע לאחר כי 4 שנים היתי צריך לפי המלצה של היצרן להחליף חגורת טימינג. הרכב אצלי שבועיים.

חשבתי לעשות ב UMI כיבלתי הצעת מחיר שהיא חגורה 200 ש"ח חליפית או מקורית 500 ש"ח נאמר לי כי מותחן ומשעבת מים מחליפים לפי הצורך.צינתי מראש שאני מבקש שירקיבו תחליפי. לאחר שפירקו לי את הכל ברכב היתחילו להסביר לי כי יהיו חייבים להחליף משבת מיים למרות שהיא תקינה כי לחגורה תחליפית צריך דאבל מתיחה ,ולא מומלץ לעסות את זה עם כבר מה שיש כי היא יחולה להתחיל לינזול. מחירה 500 ש"ח. ועם כבר מחליפים אז מומלץ גם להחליף מותחן למרות שהוא תקין מחירה ש"ח700 . לסיכום רצו מימני 700+500+200+300 +עבודה 500 =2200 ש"ח 300 ש"ח זה מותחן מישני היה סדוק .

בפאסאט 2000 עלה לי 1800ש"ח אוטו הדבר .איפו היגיון רכב עבר סך הכול 28000 ק"ם ,ולמה לא עומרים שהרקבה של חגורת טיימינג לא מקורית מחייבת החלפה של משאבת מים.

מה שעסיתי זה ביקשתי להחליפ את החגורה+מותחן הסדוק כולל עבודה וזה עלה לי 950 ש"ח.

הוסבר לי שביגלל שלא עסו לרכב דאבל מתיחה (מותחן+משאבת מים)וחגורה היא חליפית אז ליפעמים אני אשמה

רעש מי אזור המנוע לזמן כצר ,וידתי שאין שום סכנה למנוע והחגורה לא משוחררת.

כל זה היגיוני????

פורסם

כן, זה הגיוני.

אני אישית לא הייתי חוסך בשום דבר בעת טיפול טיימינג, 28 אלף ק"מ או לא. גם לזמן יש את הבלאי שלו בחלקים הללו.

500 שקל על רצועת טיימינג נשמע מעט יקר, אבל כנראה ככה זה באוטו הנ"ל.

רק לאחרונה עשינו טיימינג למכוניות המשפחתיות - אחת סיטרואן קסארה והשניה קאיה קלארוס - ובכל אחת מהן זה נע בסביבות 2000 ש"ח +-. זה כמובן בהנחה ואתה לא מחפש לעגל פינות.

אצלי זה הפוך - רק חיפשתי להחליף כמה שיותר מיסבים ומותחנים, כי אני מבין את הבעייתיות של החלפה חוזרת במידת הצורך של מיסב או מותחן בבוא היום.

פורסם

אם כל אחד מחברי הפורום ישאל אותי אני אומר זאת שוב ושוב.

דעתי היא,שכאשר הרכב יצא מתקופת האחריות, אין חובה לטפל במוסך מורשה היבואן.

במקרה הזה, אולי שווה לקבל הצעות מחיר נוספות ממוסך מתמחים ברכב (יש כאלו מתמחים ולא מורשי יבואן,מוסך רון -תוצרת VAG או מרכז אמריקה,מתמחה UMI .

אפשר לשקול גם הצעות מחיר נוספות ממוסכים כלליים,לא חושב שיש משהו יותר מידי מסובך ברכב הזה.

יש רכבים לעומת זאת,כמו למשל רנו שחובה לעשות טיימינג במוסך מתמחה /מורשה כי רק להם יש כלים ייעודיים לביצוע העבודה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא הייתי אץ למוסך מורשה gm רק כדי להתקין חגורת תיזמון.לא,איני משוכנע, שכה מסובך להתקין.

מוסך כללי למכונאות יוכל להתקין בכשליש עד חצי מהמחיר ,תלוי כמה התיאבון גדול.

החגורה המקורית או התחליפית לא מפריעה לשימוש במשאבת המים...

פורסם

ערב רב

הכל נכון אבל....

רצועת תיזמון חליפית בשברולטים הקוראניים היוותה בעיה

במוסכי UMI במיוחד ברכבים של הליסינג שהיו בחוזה אחזקה

הרצועה מרעישה ותגידו מה שתגידו פה לא מדובר ברצועת אביזרים חיצונית

רעשים מהטיימינג זה לא סימפטי ובזה לא לוקחים סיכון

אתה אף פעם לא יכול לדעת מה יקרה כי המערכת מכוסה ומוגנת

דבר אחד בטוח, כשזה יקרה אתה תדע וגם לא תשכח את זה כל כך מהר.

נכון שרק 28000 קמ אבל אם כבר פותחים אד עושים עבודה יסודית כולל משאבת מים

ושוב יש שקט ל4 שנים והכל מקורי

כל אחד ושיקוליו

שאו ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

• תוכן חדש...