Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר למשהו, זה אומר לצרוך ממנו - אך כמובן גם להטעין אותו. איך בדיוק תעשה זאת? אולי תלווה אותו למישהו בינתיים.. דבר עם אלי/ישראל/גיא/דוד, אולי הם יסכימו ללוות אותו ממך בינתיים..:-D

בן כמה המצבר הנוכחי שמותקן אצלך?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רואה שאתה פשוט לא רוצה להבין,לא רוקדים על שתי חתונות!

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

המצבר הנוכחי שלי בן 3.5 שנים , מצבר של שנפ 46 אמפר .

מישהו יודע כמה זמן יכול להחזיק מצבר אופטימה ללא הטענה ?.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אני רואה שזה נהיה צ'אט אישי, אבל בכיף.. :-D

אורך חיים ממוצע של מצבר הוא 3-4 שנים. יש שנתיים, ויש 6 - אך זה חריג. מצבר של 3.5 שנים, זה אומר שהוא בדרך למנוחת עולמים, כך שההימור לאחסן את האופטימה על המדף בינתיים הוא מופחת, אך עדיין הימור. משום שאינני יודע מהו תאריך הייצור המדוייק שלו, כך לא אוכל לומר לך בבירור, אך אני משוכנע שיותר ממספר חודשים - עד שנה, יעילותו תאבד ואף יותר מכך. בהחלט לא מומלץ לאחסנו תקופה ארוכה מבלי לטעון אותו.

אתה תוכל לגשת לאחר חודשיים שלושה לחשמלאי שיטעין לך את המצבר. מטען רגיל של מצברים רגילים יטעין את המצבר, אך באיטיות רבה. אם ייקח שנה עד שהמצבר שלך יילך, ותבצע שניים-שלושה טעינות בתקופה זו, אתה מסודר.

פורסם

לא רק שזה נהיה צ'אט אישי, הוא לא מוכן לקרוא!

תקרא שוב את התשובות שקיבלת!

אתה מוציא את עצמך כמו רדיו בלי אנטנה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

האמת לא יזיק לי שידרוג של מצבר :-P

בכל מקרה, אני (כמו כולם) מציע לך "להעיף" את הישן ולשים את האופטימה לבד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תקפוץ ליפו - לרחוב רזיאל 7.

ממש מאחורה יש מגרש חניה קטן - בחלק האחורי הזה שאני מדבר אליו בצמוד למסעדה שפעם היתה "יונס" יש איזה זקן אחד שמתקן ואוסף מצברים ישנים, אולי אפילו תוכל לעשות עליו כמה גרושים או לעשות לאיזה זקן נחמד עם גיבנת טובה. :-P

קנית מצבר חדש ומעולה - תשתמש בו, מה אתה שובר את הראש?

ועוד על מצבר שכבר כמעט יצאה ממנו טיפת המיץ האחרונה שלו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השאלה הנשאלת כאן מר גורל (עתיד) היא באיזה מסטיק בזוקה עסקינן, האם זהו מסטיק בזוקה מהדורת אספנים? מסטיק בזוקה אשר נלעס ע"י פנינה רוזנבלום ועדיין נשאר קצת טעם? במה מדובר :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי למישהו אולי יש מושג אם המצבר מהסדרה הצהובה של חברת אופטימה מיוצר בארה"ב ? , אני שואל כי ארה"ב נכללת במדינות הסכם הסחר החופשי( אם הוא מיוצר שם אז אני אשלם מכס מופחת או פטור ממכס על מוצר זה) .

שאלה שנייה היא האם ניתן להתקין את האופטימה בבגאז' במקום המצבר המקורי (חוסר מקום בתא המנוע לאופטימה) .

ז"א שיהיה ברכב רק מצבר אחד ושישב בבגאז'

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...