Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר זה כרוך בהמון בלאגן

למה אתה צריך את זה ? אתה רוצה לשתול איזה "ביג בלוק" עם סופר צ'ארג'ר והמצבר מפריע לך לסעפת ?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אדי, פנינה רוזנבלום בת 200 עוד מעט.. נראה לי שבלי האיפור שלה היא כבר מומיה..:twisted:

בגלל זה אמרתי פריט אספנות :-P

לפותח הת'רד - תריץ חיפוש, היה כאן ת'רד רציני בפורום, אני חושב שהכוכב העיקרי בת'רד הזה היה יקיר ליבנו ד"ר באס.

תנסה גם לבדוק באתר היצרן איפה הם נמצאים - זה אמור לענות על השאלה, אלא אם כן גם את זה מייצרים בסין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפי מיטב ידיעתי אין כל בעייה למקם את האופטימה בבגאז' שכן הוא מצבר אטום לחלוטין.

גם אם ארה"ב נכללת במדינות סחר חופשי או אנערף - אין שום הנחה במיסים. בכל מקרה לא תשלם סכום אסטרונומי למכס על חבילה שאפילו לא עולה 200$. אל תדאג.

לגבי הגודל - למה הזמנת מצבר גדול מדי? לאופטימה אין כל מיני גדלים? אתה בטוח שלא ניתן להכניס אותו גם אם מחליפים לתושבת מצבר יותר גדולה? למיטב זכורני תא המנוע של השרייד לא עמוס במיוחד, אולי ניתן לאלתר לו מקום חלופי?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדייהטסו שרייד יש מצבר "צר" - כמו בטויוטה, סוזוקי והונדה. מדובר במצבר ברוחב של כ13 ס"מ, לעומת רוחב של כ18 ס"מ סטנדרטי כבשאר הרכבים.

הייתי מציע לך לבדוק פיזית, האם באמצעות פלטה + כמה פסי רדיו [פלאחים ארוכים ומחוררים], + כמה מוטות הברגה ואומים - תוכל להתקין זאת מקדימה. כי לשים מאחור - פחות מומלץ, מפלי מתח, הרצת כבלים בעובי תואם וכו'. אך ניתן בהחלט לבצע זאת. בS80 למשל זה יושב בתא מטען, וכן בBMW בדגמים מסויימים - תחת הכסא מאחור. ובעוד רכבים.

גורל, חשבת ללחוץ עם שרייד מוגדשת?:wink: תחשוב איזה בעסה זה לקבל בראש מדייהטסו עם טורבינה..:-D

פורסם

אני מחפש מישהו אשר יוכל לייצר לי פלטה חדשה למצבר , בגודל של האופטימה - שיהיה עשוי מפח - או ברזל .

למישהו יש מושג לאיזה בעל מקצוע אני צריך לגשת , אשמח לקבל המלצות .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תעצור במסגריה הקרובה לביתך עם שרטוט וקצת מזומן תצא עם פלאטה

לא צריך בעל מקצוע מיוחד כל מסגר שמרתח ברמה של חרבון ציפורים יעשה את העבודה

פורסם

איך בדיוק מרתכים לשלשת ציפורים? :-P אהבתי.

אתה לא בהכרח חייב פלטה יותר גדולה - סה"כ בין 13 ל18 ס"מ יש לך הפרש מסכן של 5 ס"מ - אם אתה יכול למקם מצבר גדול יותר על הפלטה הנוכחית אתה יכול להשיג זרועות (הפלאחים שתופסים את המצבר) עם כיפוף קצת יותר ארוך ולסגור אותן בהברגה עם פס ברזל מלמעלה - זה בעצם מה שעשיתי בטויוטה שלי (ה96), קניתי מצבר יותר גדול וחיזקתי אותו עם ברזל שמגיע קצת יותר עמוק מתחת לפלטה מהברזל המקורי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה מכיר קצת ריתוך - שמישהו מנסה לרתח והוא לא יודע אז יוצא שכל הזמן האלקטרודה נדבקת לו והוא מנתק אותה זה נקרא חירבון ציפורים כי זה מלא גושים אחד על השני

במקום תפר יפה

פורסם

היתה תקופה שחרבון הציפורים על הרכב שלי - אכן הגיע לרמת דביקות של ריתוך, אבל זה משהו חדש בשבילי :-P

תודה, למדתי.

Pioneer TS-X150

פורסם

באופן עקרוני אין מניעה לחבר שני מצברים ומיד אסביר כיצד עושים זאת מבלי לגרום נזק.

צדקו החברה כאן לגבי כל האזהרות,הטענת 2 מצברים תעמיס מאד את האלטרנטור, השארת המצברים מחוברים במקביל תביא לטעינה מהאחד לשני,לא בריא ולא רצוי,הפעלת אחד המצברים ללא טעינה במשך זמן רב תקצר את חייו (בעניין זה ולמי שמתעניין כדאי לקרוא על ההבדל שבין מצברי פריקה עמוקה ולבין מצברי התנעה רגילים ומה המשמעות של ריקון חלק גדול מקיבולת המצבר מספר רב של פעמים).

אז הפתרון המוצע הוא התקנת מפסק ימי שמקובל בסירות שמכיל בורר 4 מצבים: "אפס-אף מצבר","מצבר 1","מצבר 2","שני המצברים".

באופן זה אתה יכול לשלוט על כל אספקת המתח למערכות השונות,להחליט איזה מצבר יהיה מחובר מתי לרבות מתי יטען,תוכל לנתק את שניהם בלילה (לא מומלץ לרכבים מודרניים עם מחשב ואזעקות) וכיו"ב.

יש למשוך חיווט מתאים ובעובי מתאים. שווה וכדאי רק אם באמת צריך שני מצברים...!

העניין עובד מצויין אצלי בסירה (3 מצברים,אחד לכל מנוע ועוד אחד לשירות) וגם בקראוון האספנות שלי (שם מחובר גם מצבר פריקה עמוקה עם ממיר מתח למקרר וציוד 220 וולט)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ברז 24 של נגמ"ש :-P

אפשר לקנות ממסר טעינה של סטינגר, עולה סביבות ה70 דולר, פותר את הבעיה יפה מאוד ואתה יכול גם באמת להוסיף מפסק על הכבל שהולך אל הממסר וככה יש לך שליטה מלאה על המצבר השני.

Pioneer TS-X150

פורסם

כל מי שנמצא כאן מראש יודע את זה כבר - למעט פותח הת'רד שעדיין מנסה בכוח ועוד עם מצבר כמעט גמור.

אז לפחות, שיהיה פיקח.

Pioneer TS-X150

פורסם

איך מחברים? בהנחה שאין לך ריליי טעינה, אתה מחבר את המצבר הקדמי לאופטימה, עם נעלי מצבר מתאימות, שם ביניהם פיוז אני רק מתקן, שני פיוזים, בכבל פלוס לא יותר מ-10 סנטים מכול מצבר [אם ממש בא לך להיות זהיר] מחבר מינוס קדמי עבה, מינוס אחורי תואם.

ומחבר את המגבר כרגיל לאופטימה.

לגבי שני מצברים.

אני יש לי אופטימה, ואם אני ארצה להוסיף עוד מצבר, אני חייב אותו מצבר בדיוק שיש לי, או מספיק שזה יהיה מצבר ג'ל ???

• תוכן חדש...