Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א)אף להב לא אוהב קרטונים-זה אחד החומרים השוחקים ביותר לסכין.

ב)אם היה לך נרתיק-זה כבר סיפור אחר.

(ממש לא נשמע טוב...:shock:)

:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, תודה רבה לך, בהחלט עזרת.

בקשר לוייב החדש: הוא לא גדול משמעותית מהוייב הישן? כשראיתי אותו בחנות הוא נראה לי הרבה יותר גדול.

עוד דבר: יש דרך להשחיז את הסכינים של הלדרמן? נראה לי שימיהן הטובים כבר עברו, וקודם אמרת שיש עם זה איזשהי בעיה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

עוד שאלה, יש ברשותי גם ויקטורינוקס סוויס טול (swiss tool, כמו לדרמן רק של ויקטורינוקס, למי שלא יודע). מה אומרת האחריות לגביו? מהתגובות של DANY אני מניח שהיא פחות או יותר מקבילה לזו של לדרמן. אני צודק?

"ai motoare capul doare"

פורסם
ברווז, תודה רבה לך, בהחלט עזרת.

בכיף:-D

בקשר לוייב החדש: הוא לא גדול משמעותית מהוייב הישן? כשראיתי אותו בחנות הוא נראה לי הרבה יותר גדול.

אני לא זוכר, האמת.

(אמר הברווז, והלך להוציא את הכלי מהנרתיק כדי למדוד.

נשמע ממש ממש גרוע...)

-ההבדל אינו משמעותי כל כך לטעמי, אבל הוא קיים. החדש קצת יותר רחב מהישן ושוקל מעט יותר.

עוד דבר: יש דרך להשחיז את הסכינים של הלדרמן? נראה לי שימיהן הטובים כבר עברו, וקודם אמרת שיש עם זה איזשהי בעיה.

יש דרך. אפילו כמה. אבל אם אתה לא יודע להשחיז (דהיינו מתעסק עם זה הרבה)-וותר על התענוג. ראה את הציטוט מתחתיי.

כשאתה מוסר אותו לתיקון בקש גם שישחיזו אותו.

עם אהבתי לסכינים, והאוסף שמצריך טיפולים, והלדרמנים שלי, שגם הם צריכים השחזה מדי פעם- עדיין אני לא ממש טוב בהשחזה. זו תורה שלמה שקשה ללמוד לבד, וחבל להרוס כלי בניסיונות.

עוד שאלה, יש ברשותי גם ויקטורינוקס סוויס טול (swiss tool, כמו לדרמן רק של ויקטורינוקס, למי שלא יודע). מה אומרת האחריות לגביו? מהתגובות של DANY אני מניח שהיא פחות או יותר מקבילה לזו של לדרמן. אני צודק?

למיטב ידיעתי פחות או יותר זה מונח מדוייק.

בדיוק כך.

פורסם

לדעתך בלדרמן נותנים לכול ברווז להשחיז סכינים שלהם שמגיעים לתיקון???הכול בהומור.:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דיברתי על השחזה בבית, לבד.

זה דורש מיומנות עצומה וזו מיומנות שנרכשת בהתמדה.

פורסם

קודם כל ברווז (ולא אצטט בכדי לא להפוך את התגובה לענקית) -

עשית מתיקון לדרמן מינימום...אובראול(וגם אותם עושים בהצלחה בארץ...) , סה"כ פתיחת כמה ברגים ,החלפה, שימון , השחזה ,סלאמת.

מבצעים בארץ תיקונים הרבה יותר מסובכים במסגרת מתן אחריות למוצר - אין שום סיבה לשלוח לחו"ל ( מאיפה לך בכלל שנשלח לחו"ל? ).

השחזה ממוכנת במיכון המתאים לא מעצבנת שום חיסום משום שהיא נעשת מתחת לטמפ' הקריטית תודות להזרקת נוזל קירור בעת התהליך.

חוץ מזה שגם לפני זה הסכין היה לא משהו.

אני מסתובב עם סכין EDC מפלדה עתירת פחמן כלשהי ( לא ידוע לי במדוייק , לא מוצר מדף ) שמחזיקה חוד פי כמה יותר טוב והיא הסכין העיקרית שלי.

לא קניתי לדרמן בעיקר בשביל הסכין אבל היא חלק מהחבילה , רציתי מולטיטול ברמה וההמלצה הייתה גורפת על לדרמן - ציינתי שבפעם הבאה במקום ללכת "בליינד" על לדרמן , נבדוק יותר לעומק.

שבת שלום

ים

• תוכן חדש...