Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי...תופעה חדשה שהתחילה בזמן האחרון, יכול להיות שזה קשור לקרבורטור שאני עוד צריך לתקן,לא יודע.

קיצר, הבעיה היא כזאת, אם אינ נגיד עומד בעצור או ברמזור ואני נמצא במצב עליה , אני משלב הילוך ראשון וכשאני לוחץ על הגז אני מרגיש שהוא לא נותן את כל הגז שאני לוחץ אלא רק ממש קצת ממנו ואז כשאני משחרר קלאץ' טיפה האוטו מתגלגל אחורה ולא נכנס להילוך בכלל.

אבל אם אני מפמפם את הגז מספיק אז הוא מזריק מספיק תערובת ואז אני יכול לזוז מהמקום.

אז השאלה שלי היא,האם זה הקרוברטור אשם? או שיכול להיות שזה משאבת הדלק או משהו בסגנון שמתקשה בעליות ולכן אני נדרש לפמפם מספר פעמים לפני שהאוטו נותן גז נורמאלי?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
יכול להיות שזה קשור לקרבורטור שאני עוד צריך לתקן

נראה לי גם... :wink:

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
אוקיי...תופעה חדשה שהתחילה בזמן האחרון, יכול להיות שזה קשור לקרבורטור שאני עוד צריך לתקן,לא יודע.

קיצר, הבעיה היא כזאת, אם אינ נגיד עומד בעצור או ברמזור ואני נמצא במצב עליה , אני משלב הילוך ראשון וכשאני לוחץ על הגז אני מרגיש שהוא לא נותן את כל הגז שאני לוחץ אלא רק ממש קצת ממנו ואז כשאני משחרר קלאץ' טיפה האוטו מתגלגל אחורה ולא נכנס להילוך בכלל.

אבל אם אני מפמפם את הגז מספיק אז הוא מזריק מספיק תערובת ואז אני יכול לזוז מהמקום.

אז השאלה שלי היא,האם זה הקרוברטור אשם? או שיכול להיות שזה משאבת הדלק או משהו בסגנון שמתקשה בעליות ולכן אני נדרש לפמפם מספר פעמים לפני שהאוטו נותן גז נורמאלי?

קרבורטור.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב תודה.......המליצו לי על משה זר קרבורטורים...אז אני אסע אליהם מחר...מאיזה שעה הם פתוחים בכלל?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
תגיד מאיפה אתה?

אני מפה, ואתה ?

איציק

חחח...תוך שניה שיניתי ערכתי את התשובה שלי ,איך הספקת לתפוס את הישנה?:)

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

משה זר יושב בסגולה בפתח תקווה, עשה לי עבודה מצויינת על ה BMW שלי לפני 8-9 חודשים בערך.

פתוחים נדמה לי מ 9, כדאי לתאם לפני כי הוא לפעמים עמוס בעבודה, אני הגעתי ב 8 אם אני זוכר נכון ויצאתי משם רק באיזה 11 בערך...

פורסם

תודה..

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
משה זר יושב בסגולה בפתח תקווה, עשה לי עבודה מצויינת על ה BMW שלי לפני 8-9 חודשים בערך.

פתוחים נדמה לי מ 9, כדאי לתאם לפני כי הוא לפעמים עמוס בעבודה, אני הגעתי ב 8 אם אני זוכר נכון ויצאתי משם רק באיזה 11 בערך...

כמדומני משה זר פותח הרבה לפני 9 (משהו באיזור 7 וקצת).

אם אתה רוצה, תרים טלפון יום קודם ותשאל מתי הם פותחים - יכול להיות שדברים השתנו...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אוקיי...האוטו "תוקן" .

קודם כל אם זה מעניין מישהו אז הוא פותח ב7:30 בבוקר.

עכשיו את הטיפול שלי הוא עשה בערך בשעתיים, אבל אני מרגיש מעט מרומה,הכל הכל הכל עלה לי 630 שקל!!! אנשים כתבו פה שזה עולה בסביבות 400 אז זה קצת ב50% יותר!!!

קיצר הוא שיפץ את הקרבורטור,החליף פלאגים,חוטי הצתה ופלטינות.

לדעתכם המחיר הוא הגיוני בשביל כל זה? כאילו המחיר זה כולל עבודה ומע"מ, :?

הוא אמר לי שהאוטו אמור לטוס עכשיו, אבל הבדל ממש ניכר אני לא מרגיש, למרות שהגז עכשיו נשמע כמו גז ולא מגמגם כמו מקודם.

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
אוקיי...האוטו "תוקן" .

עכשיו את הטיפול שלי הוא עשה בערך בשעתיים, אבל אני מרגיש מעט מרומה,הכל הכל הכל עלה לי 630 שקל!!! אנשים כתבו פה שזה עולה בסביבות 400 אז זה קצת ב50% יותר!!!

הוא אמר לי שהאוטו אמור לטוס עכשיו, אבל הבדל ממש ניכר אני לא מרגיש, למרות שהגז עכשיו נשמע כמו גז ולא מגמגם כמו מקודם.

תקרא את מה שכתבת בעצמך...

בנוסף לשיפוץ קרבורטור, גם החליפו לך פלאגים, חוטי הצתה ופלטינות.

בהתחשב במחיר החלפים הנוספים, המחיר שקיבלת סביר ביותר.

ואם תגובת הדוושה רציפה עכשיו, אין לך בעיות גמגום, והמנוע עובד חלק ועגול - הרווחת בגדול והטיפול עשה את שלו.

ואם תשים לב, תגלה גם שהרכב חסכוני יותר בדלק עכשיו.

פורסם

הוא החליף גם קבל,שכחתי את זה...

עכשיו בקשר לצריכת דלק , האוטו גם ככה חסכוני בטירוף, לפי החישוב שלי אני עושה 15.5 ק"מ לליטר!! זה מעולה לאוטו כזה..ואם זה יהיה עוד יותר טוב אז בכלל... :p

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
אוקיי...האוטו "תוקן" .

630 שח כולל מע"מ זה מחיר הוגן לגמרי בשביל שיפוץ קרבורטור, החלפת מצתים, קבל, פלטינות וחוטי הצתה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא אומר שזה מחיר לא הוגן, אני רק אומר שאני לא בטוח שהייתי צריך להחליף כל מה שהוא החליף, כי תאכלס רציתי רק לשפץ את הקרבורטור וזהו...

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
אני לא אומר שזה מחיר לא הוגן, אני רק אומר שאני לא בטוח שהייתי צריך להחליף כל מה שהוא החליף, כי תאכלס רציתי רק לשפץ את הקרבורטור וזהו...

זה כמו ללכת לרופא א.א.ג. (אף אוזן גרון) ולומר לו שקצת כואב לך הראש ואתה רוצה תרופה רק לזה :p

מה לעשות ומכונית זו בסה"כ מכונה שמתבלה :!: אנשים נוטים להזניח (כמוך) ובסוף הכל בא להם ב"בום" גדול - כי מבחינת האזרח הממוצע במדינת ישראל, לא צריך להחליף כלום באוטו עד שהוא לא מתקלקל ! :mad:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...