Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כבר הרבה מאוד זמן אני מחפש מגברים שניכנסים לי לתקציב.

כבר הייתי נעול על הלייטנינג והחנות שאני קונה ממנה אמרו שאין לה יותר מה שאני רוצה {שזה 400.4 ו 200.2 בולט}.

עכשיו , התקציב שלי עד 1500 שח למגבר 4 יציאות ועד 1000 למגבר לסאב.

מה אתם מציעים לי לקנות, בעיקרון אני מעדיף שני מגברים מאותה חברה אבל לא כל כך משנה לי.

יש לי באוטו קומפ' מורל דוטק פיונייר 220 ואחרי אני אקנה איזה סאב. עד 1000 שח.

איזה מגברים אתם מציעים לי???

פורסם

הייתי פשוט קונה מגבר אחד טוב של 4 ערוצים בסכום שרצית להוציא על 2 מגברים נחותים.

מחבר את הקומפוננט למגבר ומגשר 2 יציאות לסאב.

את ה6/9 או מוריד או מחבר לHU.

פורסם

גם אני מסכים איתם...

גם אני הייתי קונה מגבר חזק של 4 ערוצים ואחרי זה הייתי קונה איזה מגברון חמוד לרמקולים..

פורסם

אני אישית לא אהבתי את השילוב הזה--זה מה שעשיתי בהתחלה ולא היה לטעמי בכלל!

בקיצור אני אישית הייתי ממליץ לך על 2 מגברים של חברת לנזר! הם באמת תמורה מצויינת לכסף! ולי יש אחד כזה באוטו!

לרמקולים הייתי ממליץ לך vibe 431\430

ולסאב הייתי ממליץ לך את ה vibe 240

ואם אתה לא יודע איזה סאב לקנות הייתי ממליץ לך על הפיוניר-- יחסית הוא נותן איכות מצויינת למחיר!!

לא ישר לצלוב אותי על דעותייי---- תביעו דעה משלכם ואל תשפטו את הטעם שלי...

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

:D:D אני לא יודע איפה אתם מחפשי מגברים אבל את הלאנזר 431 אני מביא ב 1100 שקל ...

לבחור שמחפש תעשה את מה שאמר לך 205 לעשות הכי חשוב זה הקומפוננט והסאב ...

אתה יכול לקנות רוקפורד יד שנייה שנכנס בתקציב שלך או כול מני לאנזרים BOSS

XETEC סדרה נמוך שהיא מצויינת DLS קלאסי ועוד הרבה דברים טובים ...

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה של 205. אני גם יכול להגיד לך שלי בעבר היה באוטו את הלנזר vibe430 זוג ערוצים אחד גישרתי לסאב וזוג אחד לקומפוננטים , בנוסף היו לי 6X9 מאחורה (פיוניר 300 4way אם אני לא טועה דגם TS-6995) , ואותם חיברתי להד יוניט. זה היה בהחלט מספיק. עם סט כמו הדוטק אין שום סיבה שתחבר אותם , ואם כבר לחבר , אז בטח שלא לעשות אותם דומיננטיים. בכל אופן מניסיוני אני יכול להמליץ על המגבר הנ"ל שכמו שרבים וטובים אמרו - תמורה מעולה לכסף. :!:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה על המלצות הלנזר,אבל איפה אני מוצא אותם במחיר סביר ולא במחירי שחיטה??

ד"א אני מאזור הצפון

• תוכן חדש...