Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוחלף אלטרנטור , הטעינה תקינה 14,3 וולט אולם עדיין "נורת המצבר" בלוח השעונים דולקת. מה לדעתיכם הסיבה ?.

תודה

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

היי,

ייתכן שקיימת בעיה במערכת המולטיפלקס של הרכב או בחיישן עומס חשמלי.

תפוקת האלטרנטור ברכב הזה תלוייה בעומס החשמלי לכן ייתכן מצב שהמתח הינו 14.3 וולט והבעיה היא במקום אחר ולא באלטרנטור.

תחילה בדוק את הפיוז של מערכת המוליפלקס שנמצא בתחת למכסה המנוע.

1. פיוז מספר 9 בעל ערך של 10 אמפר לזכרוני.

2. בדוק גם פיוז מספר 10 בעל ערך של 7.5 אמפר בקופסאת הפיוזים/ממסרים בתוך הרכב.

חזור לדווח בכדי שאוכל להסביר לך את המשך הבדיקות.

איזה כייף לי :)

פורסם

שכחתי לציין שחיבור סורק לשקע דיאגנוסטיקה לא רלוונטי במקרה של תקלה במערכת המולטיפלקס לשם איתור בעיה כמו שלך מכיוון שלא תראה שום קוד תקלה לכן זה לא מפתיע אותי שלא נרשמה תקלה.

מה לעשות ליפניים יש פטנטים :-)

פורסם

אני חושב של IZIK7777 צודק והמצבר לא תקין.

יתכן והוא חלש, דוד אני מציע שתנסה לחבר מטען מצברים תעשייתי (שמאפשר התנעה), כאשר המנוע פועל ובדוק אם הנורה מתכבת.

אם היא מתכבת הבעיה היא כניראה במצבר.

פורסם

או שתחליף למצבר אחר רק לבדיקה וככה תדע אם שם הבעיה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
המצבר לא תקין!!! זה לא קשור לטעינה

מאיפה אתה?

אני חושב של IZIK7777 צודק והמצבר לא תקין.

יתכן והוא חלש, דוד אני מציע שתנסה לחבר מטען מצברים תעשייתי (שמאפשר התנעה), כאשר המנוע פועל ובדוק אם הנורה מתכבת.

אם היא מתכבת הבעיה היא כניראה במצבר.

או שתחליף למצבר אחר רק לבדיקה וככה תדע אם שם הבעיה.

שלום,

בבקשה שמישהו ממכם יסביר לי בצורה ברורה מה הקשר במקרה הזה למצבר לא תקין.

הרכב הותנע בעזרת המצבר או מצבר חילופי ומתח הקטבים 14.3 וולט.

גם אם המצבר 'חלש' ומתח הקטבים שלו פחות מ-12.7 וולט מהר מאוד מתח הקטבים ייעלה לרמה של 12.7 וולט וצריכת הזרם של המצבר בזמן טעינה דרך האלטרנטור תהייה נמוכה מאוד מה שלא מהווה עומס כבד על האלטרנטור ולכן אינני רואה סיבה לכך שהמצבר קשור לבעייה.

פורסם
שלום,

בבקשה שמישהו ממכם יסביר לי בצורה ברורה מה הקשר במקרה הזה למצבר לא תקין...

קבל הסבר:

אותו izik7777 מנסה לעשות פירסום. למקום XXXXXX ברעננה. הוא כבר לא בדיוק יכול. למה מצבר דווקא? אולי כי הוא לא יודע ?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני יודע שלפחות באלטרנטור של אופל קורסה יוצא חוט קטן שאחראי לכיבוי המנורה. כך שגם אם האלטרנטור עצמו תקין אבל החוט הזה לא מחובר/לא תקין, המנורה של המצבר תישאר דלוקה אחרי ההתנעה.

יכול להיות שזה גם המקרה אצלך.

• תוכן חדש...